Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

98 באיזור חיפה/קריות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Cuore ,לשכן שלי היה הסבר קצת אחר, אבל זה לא חשוב (ואני גם לא זוכר איזה). כנראה שאיפושהו יש תחנות קטנות,זולות ואיכותיות. אני בגילי כבר לא מאמין בנסים. בהצלחה! תגיד לי, אם תמצא :wink:

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נדמה לי שתחנת דלק שלו בקרית אתא יש להם 98 במחיר זול.

ה-95 נמכר ב-50 אגורות פחות מהמחיר המלא. (7.13)

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
נדמה לי שתחנת דלק שלו בקרית אתא יש להם 98 במחיר זול.

ה-95 נמכר ב-50 אגורות פחות מהמחיר המלא. (7.13)

תמיד כשעברתי שם פחדתי לתדלק, כל התחנות הקטנות האלה מפחידות אותה לגבי כמה איכותי הדלק שלהם, ושלא יעלה בסוף הרבה יותר בתיקוני מנוע.

יש תחנה שכל פעם שאני עובר לידה אני צוחק, זה נקרא "דיזול", אין לי מושג מי מתדלק שם.

אין איזה מבחן איכות דלק בתחנות השונות?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
תמיד כשעברתי שם פחדתי לתדלק, כל התחנות הקטנות האלה מפחידות אותה לגבי כמה איכותי הדלק שלהם, ושלא יעלה בסוף הרבה יותר בתיקוני מנוע.

יש תחנה שכל פעם שאני עובר לידה אני צוחק, זה נקרא "דיזול", אין לי מושג מי מתדלק שם.

אין איזה מבחן איכות דלק בתחנות השונות?

אין מה לפחד לתדלק ב"שלו", זה תחנה שתמיד מלאה מכוניות, המכוניות שלי שתו הרבה דלק שם ולא הורגשה בעיה, גם צריכת הדלק טובה, סימן שלא מוהלים.

דרך אגב, תדלקתי שם גם 98 כמה פעמים (אני מניח שעדיין יש להם), היה הבדל קטן בצריכת דלק, אבל לא משמעותי וחזרתי ל-95.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
תבור...

יש תחנה של יעד בנהריה 98 זול מאוד.

תדלקתי, היה בסדר, עשיתי טיול בשבת, שילמתי 7:58 נראה לי...

שילמת 7.38, כמו שאני שילמתי.

בינתיים כבר 6-7 מיכלים והכל תקין! המתדלק מר שיש כמה חברה שמתדלקים קבוע 98 ויש תחלופה.

הוצאתי לוגים ואין תיקונים. חבר עם רכב משודרג שהוא רגיש לדלק גם אמר שהכל תקין בלוג.

בקריות תבור, אבל לעומת יעד יש הבדל משמעותי במחיר!

Got To love It

פורסם

אולי שווה לך לקפוץ לירוחם לתדלוק :lol:

attachment.php?attachmentid=366676&stc=1&d=1389048892

התמונה פורסמה בפייסבוק וצולמה בתחנת דלק בירוחם, הצלם אומר ששאל את המתדלק, והוא אמר לו שזה אכן המחיר.

כאן אפשר לראות את התגובות והתיאוריות בעניין.

1497711_790392660976480_300417198_n.jpg

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

בשלו קרית אתא אין 98 מזה מספר חודשים.

אם המחיר ביעד הוא 7.25 אני לא רואה טעם להמשיך לתדלק 95 ההפרש במחיר זניח עד לא קיים.

אם למישהו יש רשמים מיעד חוצות המםרץ אשמח לשמוע.

פורסם
שילמת 7.38, כמו שאני שילמתי.

בינתיים כבר 6-7 מיכלים והכל תקין! המתדלק מר שיש כמה חברה שמתדלקים קבוע 98 ויש תחלופה.

הוצאתי לוגים ואין תיקונים. חבר עם רכב משודרג שהוא רגיש לדלק גם אמר שהכל תקין בלוג.

בקריות תבור, אבל לעומת יעד יש הבדל משמעותי במחיר!

יש משמעות ל98 ברכב לא משופר כמו שלך?

פורסם

אהלן ,

מניסיון שלי תפוז בצקפוסט לפני הכיכר למקלף דלק לא רע ביכלל ! 98 "סופר" 7.55 !! לא מצלצל.

תחנה קבועה שלי דור אלון חדרה בתוך האזור תעשייה הצפוני - 8.02.

ועל הדרך למרכז במבוא השרון בנתניה בתוך האזור תעשייה התחנה נקראת "פינקס" מיקום מעצבן, אבל גם 7.55.

או הנחה קבועה בכביש 6 עם כרטיס YOU. על דלק 98 סביב ה 8 שח.

פורסם
יש משמעות ל98 ברכב לא משופר כמו שלך?

כנראה שאין משמעות, אבל בשביל השקט הנפשי שלי אני מוכן לספוג עוד 15 שקל למיכל מלא.

אני מרגיש שהמנוע עובד יותר עגול ונעים יותר מאשר עם 95.

Got To love It

• תוכן חדש...