Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שימור תוצאות

שימו לב! השרשור הזה בן 4025 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לילה טוב,

היום עבדתי על הרכב במשך שעות ארוכות, 9 בבוקר עד 4 וחצי ליתר דיוק.

העבודה כללה נקיון יסודי פנימי לרכב שכלל שאיבה, ניקוי בעזרת חומר שטיחים, ניקוי פלסטיקה עם נטורל שיין של מגס וריכוך סלון העור בעזרת קונדישינר של מגס (ניקוי ״קלינר״ של העור כבר נעשה לא מזמן לא היה צורך)

חיצוני-

שטיפה יסודית עם סבון כלים

שטיפה שניה עם גולד של מגס

פלסטלינה על כל הרכב עם קוויק דיטיילר של מגס כסיכוך

יישום בלק לייט

המתנה 20 דק

ויישום שני

המתנה 20 דק

ניקוי יסודי מאבק על יבש של כל הרכב בעזרת מטלית מ״פ.

יישום אוטם אופטי סיל על כל הרכב חלונות,מראות פנסים ואגוזוזים.

התוצאה משביעת רצון. אבל היה קשה מאוד! עדיין יש מקום לטיפול מקיף יותר כמו פוליש להעלמת מעט סווירלים ,שריטות ופגיעות אבנים .

לפי מה שאני מבין האופטי סיל שומר בעצם על כל העבודה שעשיתי מתחת, שזה הבלק לייט, והפלסטלינה. אני מעוניין לשמר את התוצאה לאורך זמן (הרבה זמן! אין סיכוי שאעשה זאת שוב בשנה הקרובה). אם אקפיד למרוח אופטי סיל כל שטיפה שלישית-רביעית או עשירית נניח, וכך בעצם אני מחדש כל פעם את שכבת ההגנה העליונה, התוצאות ישמרו ?

תודה מראש

התוצאה (הלא מלאה) לפניכם, איכות אייפון 4

tu6u4uju.jpg

urenegyh.jpg

התמונות האלו לפני אופטיסיל, עקב אפיסת כוחות, אין לי תמונה של תוצאה סופית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

או!!!

חיכיתי לראות עבודה שלך עם החומרים 'הנכונים'.

אמנם 2 תמונות, אבל עושה רושם שיצא פצצה לגמרי.

משהו קטן, הייתי יכול לחסוך לך מעט זמן אם היית מוותר על השטיפה עם שמפו מגס, זה היה צעד מיותר.

לגבי השימור, ההכנה שלך הייתה טובה כמו שלי אני מאמין, ההשקעה תתן לך שלושה חודשים לפחות של שקט.

(תראה את העדכון האחרון שלי, שלושה חודשים פלוס וההגנה עדיין חזקה ונוכחת בצורה ברורה).

אם בכל מקרה אתה מעוניין לתת חיזוק קטן פעם בכמה שטיפות, תקנה קוויק דיטיילר איכותי, או קוויק ווקס (נניח הקוויק ווקס של אופטימום, יהיה מושלם לעבודה הזאת).

בכל מקרה, זאת הכנה שוברת ידיים שמספקת בצורה אדירה, אז כל הכבוד. :)

שאלה : שמת לב להבדל כלשהו בין היד הראשונה של הבלאק לייט לבין היד השנייה? מילא יותר סווירלים?

ובסך הכל, מבסוט מהמוצרים?

אגב, מה לגבי האובר, עדיין מורידה סיבים?

"יאללה בירי".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

או!!!

חיכיתי לראות עבודה שלך עם החומרים 'הנכונים'.

אמנם 2 תמונות, אבל עושה רושם שיצא פצצה לגמרי.

משהו קטן, הייתי יכול לחסוך לך מעט זמן אם היית מוותר על השטיפה עם שמפו מגס, זה היה צעד מיותר.

לגבי השימור, ההכנה שלך הייתה טובה כמו שלי אני מאמין, ההשקעה תתן לך שלושה חודשים לפחות של שקט.

(תראה את העדכון האחרון שלי, שלושה חודשים פלוס וההגנה עדיין חזקה ונוכחת בצורה ברורה).

אם בכל מקרה אתה מעוניין לתת חיזוק קטן פעם בכמה שטיפות, תקנה קוויק דיטיילר איכותי, או קוויק ווקס (נניח הקוויק ווקס של אופטימום, יהיה מושלם לעבודה הזאת).

בכל מקרה, זאת הכנה שוברת ידיים שמספקת בצורה אדירה, אז כל הכבוד. :)

שאלה : שמת לב להבדל כלשהו בין היד הראשונה של הבלאק לייט לבין היד השנייה? מילא יותר סווירלים?

ובסך הכל, מבסוט מהמוצרים?

אגב, מה לגבי האובר, עדיין מורידה סיבים?

תודה רבה! זה באמת היה מפרק. וויתרתי על פירוק ואיטום החישוקים, פשוט לא יכולתי יותר.

לגבי ה"רק שתי תמונות" ,גם הם היו בספק. אל תשאל, מהיום שהעלתי תמונה מושקעת (בערך לפני שבוע+) לסמלון שלי,התחילו לקרות לי מקרים הזויים עם הרכב. זו הסיבה שהחלפתי לתמונה המטונפת, ובלי לוחית (שנשברה)שכרגע בסמלון שזה אחד מהמקרים :wink:

לענייננו ,

שטפתי עם השמפו של מגס רק כי לא יכולתי לשאת את המחשבה שאני מייבש רכב שנשטף עם מסיר כלים. אני יודע שיכולתי לוותר.

לגבי שימור עם קוויק דיטיילר, למה אני צריך את זה? זה רק מנקה. לא יועיל יותר לחזור מידי מס' שטיפות עם האופטי?

לגבי השימוש בחומרים,

הבלאק לייט מוצר מצויין, הוא נתן תוצאה טובה יותר ביישום השני ביי פאר.

האופטיסיל, מעצבן!! וואוו כמה קשה לעקוב אחרי המריחה כזה כל כך דק ונעלם מיד. אבל הגלוס, אין מילים. כנראה ששטיפה הבאה אתן יד נוספת. זהו עכשיו אני מכור :-D

בסך הכל, מוצרים מצויינים, ותודה גם לך על כך.

המגבת עושה עבודה מרשימה, סוף סוף אני נהנה מהאובר . עברה כבר 2 כביסות במכונה, יחד עם כל המ"פ שיש לי , סופגת ולא משירה. הקלה לא נרומאלית. אני מרגיש טיפש על כל הזמן והמאמץ שהשקעתי בהתעסקות איתם. לומדים.

כל הכבוד.

TNX

אם אתה רוצה שקט לכמה שיותר זמן,זה לעשות פוליש ואז אחד הCOATING היותר טובים שיש,ויהיה לך שקט למקסימום זמן האפשרי.

אני יודע, בעתיד אני מתכוון לבצע פוליש , ואיטום עם אופטי קואט. לחיים שלווים יותר. עד אז..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה טוב אבל יש לך רכב כלכך יפה ואתה נותן לנו רק תמונה אחת , חבל . ממבט ראשון נראה שהיה נחמד אם היית שם קצת ארמור וול על הגריל .

HYUNDAI - Always there for you .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לרוב הקוויק דיטיילרים הגנה קטנה משלהם, שנשמרת לפחות עד הנקיון הבא.

זה מעבר ליכולת ניקוי שלהם.

כמעט לכל חברה יש קוויק דיטיילר שיכול לעשות אחלה עבודה בשבילך.

אם להיות כנה, בתקופה האחרונה אני שוקל להוריד את כל ההגנה שיש על הרכב, בידיוק אותה הכנה כמו אז, ומעל הגלייז, במקום הגנה קלאסית, ליישם את הBrillent shine detailer של סונאקס שיש לי.

אנשים מספרים על עשרה שבועות של הגנה רצינית, על רכבים שלא עברו שום דבר מעבר לנקיון יסודי (רכב עירום מה שנקרא).

ראיתי סרטונים של החומר הזה נגד ווקסים מהשורה הראשונה, והוא פשוט לקח אותם בגדול מבחינת הגנה, עד כדי כך שהוא היה עמיד ל-apc לא מדולל פעם אחרי פעם.

בקיצור,

חבל לבזבז את האופטיסיל, ריסוס שלו כל כמה שבועות יהיה מיותר לטעמי, תתייחס אליו כמו לווקס, מורח/שוכח, עד לחידוש ההגנה, תן פעם בשבועיים טופיג של דיטיילר נחמד אחרי שטיפה, יעניק עוד טיפה גלוס, עוד טיפה הגנה במינימום כסף, ואתה מסודר.

"יאללה בירי".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני זוכר שדיברת על הסונאקס הזה והראית תוצאות שלו שבאמת היו נראות מדהימות לחלוטין, האם הוא זמין לרכישה בארץ ?

האם לדעתך הוא באמת יכול להחליף אוטם צבע ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע, קטונתי.

תסתכל על ההדגמה הבא ותגיד לי מה דעתך.

sonax bsd vs carpro reload vs zymol field glaze

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=295795&page=2

הפילד גלייז הוא ווקס מהיר על בסיס קרנובה עם תשבוחות לא קטנות, הקאר פרו הוא אוטם ספרי עם עמידות ארוכה מאוד, נגד הקוויק של סונאקס.

בוחנים עמידות נגד כימיכלים.

זה היה מבחן ראשון.

זה המבחן השני :

sonax bsd vs zymol glasur vs swissvax shield.

פה עלו שלב ובחנו עמידות נגד ווקסים שאפשר לקרוא להם hi end.

בחנו על צבע נקי לחלוטין אחרי הכנה ממושכת.

התוצאה מפתיעה, ובכלל , אם תשים לב, רק על המוצר הזה יש שרשורפלצת של מעל מאה דפים.

את הסונקס שלי רכשתי מחבר פורום.

אפשר להשיג בcyc , למרות שלא ממש ממליץ לרכוש דרך שם, מנסיון מר של אחרים.

אחפש מאיפה עוד אפשר לקנות.

"יאללה בירי".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חידוש ווקס אחת לחודשיים נראה לי אופטימאלי.

כאשר עובדים עם ווקסים סינטטיים העבודה כל כך קלה שבאופן עקרוני אפשר גם בכל שטיפה ללא מאמץ גדול.

עכשיו זה תלוי בך ולכמה יישומים אתה חושב שתספיק לך הכמות (לי לדוגמא יש איזה 350 מ"ל של meguiars synthetic sealant 2.0 שיספיקו לי לאיזה 20 יישומים +/-).

אני לא רואה סיבה לשמור על הווקס כאילו היה זהב ובינתיים להוציא סכומים גדולים יותר על QD או QW (המיכלים האלה נגמרים מהר מאוד ובדר"כ עולים בסביבות 60 ש"ח).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מיכל qd גדול של מג'ס מסדרת אולטימייט לשימוש של אחרי שטיפה, יספיק לו לחודשים ארוכים מאוד.

2 שפריצים על כל פאנל, מריחה, הפיכה של המגבת, ניגוב.

קיבל עוד קצת הגנה, עוד קצת גלוס, עוד קצת חלקלקות לפח, מעלים כל סימן קטן של מים, עוזר לייבוש, לא רע בשביל המחיר שהוא ישלם עליו.

לא המלצתי לו על qd לשם ניקיון, אני נגד זה, ואכן בשימוש מסוג זה הבקבוקים נגמרים תוך 2-3 שימושים נורמליים בלי התקמצנות.

בכל מקרה אכן אין צורך לשמור על החומר כאילו הוא זהב, אבל להשתמש בחומר שנועד להגנה של שלושה חודשים מינימום בתור דיטיילר, זה מה שנקרא אובר קיל, לא לשם זה המוצר נועד.

"יאללה בירי".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על הפרגונים, חייב לעדכן, הרכב נראה עדיין מבריק כאילו הרגע יצא משטיפה.

לגבי תמונות נוספות, no fu%king chance

הספיקו לי התקריות ההזויות-

צינור ניפוח אוויר בתחנת דלק עף על המכסה מנוע (איך?) - ברוך השם לא נגרם נזק.

וונטיל שפשוט עף לו בזמן ניפוח אוויר, ואילץ אותי להחליף גלגל ולרוץ לצמיגייה, ביום שישי בצהריים !! בשיא הלחץ!

מוט של ג׳ק שפשוט נפל לי על הדלת והשאיר סימן קטן, שבשבילי הוא כמו חריטה.

ומישהי בחניון שלקחה (תלשה) לי את הלוחית הרישוי עם הרכב והשאירה אותי רק עם שני חורים של הברגים.

כל אלו קרו בטווח של שבוע בלבד.

אז עם כל הרצון הטוב שלי לשתף,

אתם מוזמנים לראות אותו לייב , קפה ומאפה עליי.

גיל, אני עדיין לא מצליח להבין,למה לדעתך יד נוספת של אופטי מידי מספר שטיפות לא תוביל להגנה ארוכת טווח? אני באמת שואל.

ההגיון שלי אומר,

האוטם בא להגן על כל העבודה הקשה שעשינו מתחת (פלסטלינה , גלייז) ,הוא בעצם השכבה העליונה החשופה לכל הנזקים.

באופן טבעי השכבה הזו מתבלה ומתפוגגת עם הזמן. מעבר עם האוטם לפני שיתבלה לגמרי ,יחדש שוב את הציפוי המגן וישמר את העבודה שנעשתה מתחת.

זה דעתי , אלא אם-

השכבה התחתונה של הגלייז מתבלה גם היא באופן טבעי בלי שום קשר לחשיפה חיצונית.

ואז חידוש האוטם ואמנם לא יעזור בשימור תוצאות הגלייז אבל ישמור על תוצאות הפלסטלינה ופח נקי ממזהמים.

דעה.

בכל מקרה , שטיפה הבאה אני מתכוון להעביר עוד יד של אופטיסיל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע, קטונתי.

תסתכל על ההדגמה הבא ותגיד לי מה דעתך.

sonax bsd vs carpro reload vs zymol field glaze

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=295795&page=2

הפילד גלייז הוא ווקס מהיר על בסיס קרנובה עם תשבוחות לא קטנות, הקאר פרו הוא אוטם ספרי עם עמידות ארוכה מאוד, נגד הקוויק של סונאקס.

בוחנים עמידות נגד כימיכלים.

זה היה מבחן ראשון.

זה המבחן השני :

sonax bsd vs zymol glasur vs swissvax shield.

פה עלו שלב ובחנו עמידות נגד ווקסים שאפשר לקרוא להם hi end.

בחנו על צבע נקי לחלוטין אחרי הכנה ממושכת.

התוצאה מפתיעה, ובכלל , אם תשים לב, רק על המוצר הזה יש שרשורפלצת של מעל מאה דפים.

את הסונקס שלי רכשתי מחבר פורום.

אפשר להשיג בcyc , למרות שלא ממש ממליץ לרכוש דרך שם, מנסיון מר של אחרים.

אחפש מאיפה עוד אפשר לקנות.

מדהים, והיישום זה כמו כל QD אחר ? קצת שפריצים אחרי שטיפה וזהו !?

איך הוא נגד אבק (אני מדבר על ההצמדות של אבק לאחר ניקוי, לא ניקוי אבק) ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4025 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...