Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כנראה מחר הולך לעשות טיפול 15000 וזאת הפעם הראשונה שאני עושה טיפול לרכב הזה (ראלי 98 )

:roll: אז השאלות הם כאלו:

1. מה + , - המחיר שגובים?

2. הבנתי שהמוסך של ליטל הוא המומלץ,יש פה מישהו שיכול להמליץ אחרת?

3.אני גם צריך להחליף רפידות ואולי צלחות-איזה רפידות מומלצות ושוב מה הנזק הכלכלי?

4.מה המחיר להוריד את הממיר?

תודה .

עומר

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
אני כנראה מחר הולך לעשות טיפול 15000 וזאת הפעם הראשונה שאני עושה טיפול לרכב הזה (ראלי 98 )

:roll: אז השאלות הם כאלו:

1. מה + , - המחיר שגובים?

2. הבנתי שהמוסך של ליטל הוא המומלץ,יש פה מישהו שיכול להמליץ אחרת?

3.אני גם צריך להחליף רפידות ואולי צלחות-איזה רפידות מומלצות ושוב מה הנזק הכלכלי?

4.מה המחיר להוריד את הממיר?

תודה .

עומר

1. תלוי מה צריך להחליף והאם יש בלאי מעבר לזה (בלמים, גומיות לציריות/הגה וכו')

2. כן, "ליטל" הוא המומלץ. אחר ? כרגע אין.

3. תלוי אם אתה מרוצה מהרכיבים המקוריים או לא - המחיר תלוי במה שתחליף (כל הרפידות והדיסקים או רק קדימה/אחורה ?)

4. בערך 300 שח.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מה זה משנה אם ליטל מורשה.?

חוצמזה יש עוד כמה מקומות לבצע טיפולים ,מה זה תורה??

כולה טיפול, לא ביקש לעשות מנוע....

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

יש מוסכים ויש מוסכים ,אבל אני אתן דוגמא קיצונית כמו טיפול באוטודיפו ,שמים לך מצתים של דנסו והבן אדם לא מבין למה האוטו מקרטע אחרי 1000 ק"מ,

יש מוסכים שבשבילם טיפול זה שמן פילטרים ויאללה החוצה ויש מוסכים שהטיפול כולל בדיקה מעמיקה של כל מכלולים כולל סריקה ממוחשבת של מע" ההזרקה ,החלפות שמנים ופילטרים ע"פי המלצות וזמנים של היצרן דבר שמביא גם לחיסכון כספי ניכר

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

• תוכן חדש...