Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס או C4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה קרתה לי תאונה קלה (כדורגל ) ואיני יכול להמשיך לרכב על האופנוע שלי בזמן הקרוב.

החלטי לקנות רכב באיזור ה15K.

מיקדתי חיפושים ואני מתלבט כרגע בין פורד פוקוס הדור הראשון ( היה לי אותה בגרסת 5 דלתות-אחלה רכב)

לבין C4 שנת 2006 שעליה אני יצטרך להוסיף עוד 5K בערך?

על מה הייתם ממליצים?

פורסם

תראה אני לא מכיר לעומק את הפוקוס , יצא לי לנהוג בה כמה פעמים , אבל בתור אחד עם C4 שנת 2008 מטופלת היטב עם 80K קילומטר, רכב מדהים , כמובן כמו רוב הצרפתיות, פה ושם קפיצות בהילוכים , פעם בכמה חודשים קורה לי שהחלון בצד של הנהג לא נסגר אבל אחריי כמה דק זה עובד בסדר וזה בתדירות ממש נמוכה אז אני לא מטפל בזה אפילו , חוץ מזה אין לי תלונות רכב קל לנהיגה , אפילו עם המנוע שלא מיוחד כל כך ו110 כ"ס , היא זריזה מאוד ומגיבה מהר , באמת רכב מהנה אני אישית מאוד אוהב, ואני מדבר איתך בתור אחד שהיו לו סטיגמות וסטריאוטיפים כבדים מאוד לגביי צרפתיות, אבל כעת כשהיא אצלה למעלה משנה אני מאוד מאוד מבסוט ואין לי שום תלונות , לא משכנע אותך לקנות את הרכב אני רק כותב ומנסה לחשוב מה אני יכול להגיד לך מהנסיון האישי שלי איתה ככה שיהיה לך בראש שתשמע דעות של אנשים , ההגה מאוד נוח אומנם קצת קשה ולא בשרי, אבל מתרגלים ובסה"כ הוא בסדר גמור ואני אישית מאוד אוהב את העניין שרק המסגרת שלו מסתובבת (ד"א יותר בטיחותי, כרית אוויר עגולה וגדולה יותר)

מצב הספורט לא משנה משהו ממש רק סוחב את ההילוכים קצת יותר לא ממליץ לגעת בו סתם יוצר בעיות זה לא רכב שבנוי לדברים כאלה .

מאובזר מאוד , והכי חשוב, הוא פשוט ענק ונוח מבפנים הסלון של הרכב ענק ברמות אחרות ביחס למה שאתה משלם אתה מקבל תמורה מעולה למחיר לפי דעתי . בהצלחה !

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

לאבא שלי היה פוקוס לזמן רב מהעבודה, ויש לי עליה הרבה נסיון. היא לא עשתה בעיות אמינות מיוחדות, אבל גם אני וגם הוא לא יכולים להסתכל על פורד יותר... רכב עצל, לא מהנה בעליל, לא מאובזר במיוחד, לא נוח במיוחד. אם צריך מילה אחת בשבילו הייתי בוחר או ב'סתמי'.

הC4 בחירה מוצלחת יותר לדעתי. אמנם ייתכן שהאמינות תהיה פחות טובה, אבל לפחות תהנה ממנה קצת...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אם הייתי במקומך הייתי מכניס גם את המגאן 2 למשווה אבל בתנאי שהדגם הוא 2007 ומעלה...אוטו גדול,מפנק וזול מאוד....כמובן שתחפש לך אחת מיד פרטית ולא מליסינג

המשך יום טוב,

זיו

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

• תוכן חדש...