Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מובילאיי / MOBILEYE - כן או לא ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שאפשר לשנות הוא "זמן התגובה" לרכב שלפנים. וכן הווליום. זה הכל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 146
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סבלות. עוד לא התנסית.

גם בפעם הראשונה שבה נהגתי עם המערכת (רכב הדגמה, שהוא גם רכבו האישי של מנהל הסוכנות) המובילאיי לא צייץ. היום זה "תעופה בחקירה".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ביום שלישי האחרון נסעתי ברכב חדש בעבודה (טויוטה ויגו) כ-250 ק"מ. הרכב הגיע לפני כחודש והוא צבר כ-2,500 ק"מ.

פעם ראשונה שאני נוהג ברכב עם מובילאיי ולהפתעתי המערכת לא השמיעה ציוץ אפילו פעם אחת, לאורך כל היום. המקרה היחיד שבו ראיתי סימני חיים ממנה היה בזמן עצירה ברמזור, כשאני כבר כמעט נעצר מאחורי הרכב שלפני, הופיע בצג חיווי של רכב וזהו, ללא שום צפצוף.

האם יכול להיות שמישהו התעסק עם המערכת כך שהיא לא תתריע כלל?

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לא רוצה מובילאיי, הבנתם? לא רוצה שתתקינו לי כלום בארץ!! כן חינם, לא חינם, לא רוצה שאף אחד יפרק את האוטו החדש שלי ואז ינסה להבין איך מרכיבים אותו מחדש, ועוד פחות רוצה שאיזו נני אלקטרונית תצרח עלי שעברתי נתיב בלי לאותת.

סיטרואן: "אנחנו לא מוציאים רכב בלי מובילאיי, זה קוד דגם אחר בכלל, אין דבר כזה בלי!!"

רנו: "רכב בלי מובילאיי???" (הנציג מחליף צבעים) "אבל... זה בחינם!!!" (אני: מוותר על החינם, תודה!) "זה... דורש.... אישור... מההנהלה...."

וזה רק דוגמה לשתי סוכנויות - וזה לא שיש לי התנגדות עקרונית למערכות בטיחות כאלו, יש לי התנגדות עקרונית לדברים שמתקינים לי בארץ ובשבילם מפרקים חצי אוטו - ראבאק, תביאו מערכות מהיצרן, למה לדחוף את השטות בהתקנה מקומית הזו??

מה יוצא להם מהמובילאיי הזה שהם לא מוכנים להוציא רכבים בלעדיו?

פורסם

מערכת מאוד מציקה ומיותרת.

אשתי קיבלה פעם רכב חילופי מהעבודה לחודש עם המערכת, זה רק הפריע לה לנהוג ויצר לחץ.

פעם עקף אותה ערבי על טנדר חצי על השוליים חצי על הנתיב שלה והמערכת ציפצפה כך שאשתי לא הבינה מה קורה בכלל וכמעט ירדה מהכביש.

בחיים לא הייתי מתקין מערכת כזו ברכב שלי ואם אדם לא מסוגל לנהוג כמו שצריך בלי מערכת מצפצפת ברכב שלו, עדיף שלא ינהג.

פורסם

רנו: "רכב בלי מובילאיי???" (הנציג מחליף צבעים) "אבל... זה בחינם!!!" (אני: מוותר על החינם, תודה!) "זה... דורש.... אישור... מההנהלה...."

מה? על מה אתה מדבר?

קיבלתי את הרנו שלי לפני חודשיים בערך ולא אמרו לי כלום על המובילאיי ברגע שאמרתי "לא".

פורסם
לא רוצה מובילאיי, הבנתם? לא רוצה שתתקינו לי כלום בארץ!! כן חינם, לא חינם, לא רוצה שאף אחד יפרק את האוטו החדש שלי ואז ינסה להבין איך מרכיבים אותו מחדש, ועוד פחות רוצה שאיזו נני אלקטרונית תצרח עלי שעברתי נתיב בלי לאותת.

סיטרואן: "אנחנו לא מוציאים רכב בלי מובילאיי, זה קוד דגם אחר בכלל, אין דבר כזה בלי!!"

וזה רק דוגמה לשתי סוכנויות - וזה לא שיש לי התנגדות עקרונית למערכות בטיחות כאלו, יש לי התנגדות עקרונית לדברים שמתקינים לי בארץ ובשבילם מפרקים חצי אוטו - ראבאק, תביאו מערכות מהיצרן, למה לדחוף את השטות בהתקנה מקומית הזו??

מה יוצא להם מהמובילאיי הזה שהם לא מוכנים להוציא רכבים בלעדיו?

לוֹבִּיסְט - זכר

אדם הנשלח על ידי חברה או ארגון כדי להשפיע על פוליטיקאים לקדם נושא מסויים.

לוביזם

שדלנות היא פעילות שמטרתה להשפיע ברשויות השלטון, במטרה לגרום לנבחרי ציבור לפעול, לקדם ולהצביע בעד מדיניות או הצעת חוק ששוכר השירות מעוניין בה.

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7%93%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%AA

פורסם (נערך)

לוֹעֵזֶת - נקבה

מחלה שהלוקה בה חש צורך להחליף מלים עבריות במלים לועזיות (לדוגמה, שדלנות ב"לוביזם") ויוצר שעטנז בצליל המשפט, מתוך צורך בתחכום. :wink:

פעם עקף אותה ערבי על טנדר חצי על השוליים חצי על הנתיב שלה והמערכת ציפצפה.

דווקא נשמע כמו התרעה לגמרי במקום. זה שאישתך הגיבה בהיסטריה (ואני ממליץ לראות את המשמעות המקורית של המלה ביוונית:lol: ) להתרעה זה עניין אחר...

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
^

עוד מעט תגיד שאתה אומר מרשתת וכרוכית במקום אינטרנט ושטרודל.:lol:

קרעת אותי :loco:

אני - אם יציעו בחינם ולשלם לי לא אכניס את הוירוס הזה לרכב שלי, רק מנסיעה ברכב של אחי ולשמוע את הציפצופים האלה מכל דבר יצאה לי הנשמה

קובי

:-)

פורסם
מערכת מאוד מציקה ומיותרת.

פעם עקף אותה ערבי על טנדר חצי על השוליים חצי על הנתיב שלה והמערכת ציפצפה כך שאשתי לא הבינה מה קורה בכלל וכמעט ירדה מהכביש.

הכל בסדר?

גם אם נניח שהמערכת מיותרת וגם אם נהנה מכל שניה במחיצתה, הסיפור שלך הזוי.

המובילאיי לא נועד להחליף אותנו אלא לסייע! אם יש צפצוף/התראה ואתה רואה בעיניך שזה לשווא, זה אולי מטריד אבל לא סיבה "לרדת מהכביש".

גם לי קורה שהמערכת מצפצפת לפעמים לשווא, אני מסתכל, רואה שאין כלום והלאה. לא מחפש בכח אנשים שקופים מ'בא ונעלם'.

מי שנבהל מכל ציפצוף (כוונתי דווקא לנבהל, ולא למשתגע), ייבהל גם מכל חתולה או טישיו שעף בכביש, וד"ל...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אפשר פשוט למצוא את הזמזם שמצפצף ולנתק אותו לצמיתות. ככה התצוגה עם המידע שלפעמים די רלוונטי נשארת אבל ההצקות פוסקות.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...