Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מובילאיי / MOBILEYE - כן או לא ?

captain_smollet
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בשנה שעברה שיווקה כלומוביל דגמי מיצובישי עם מובילאי והשנה, שבאנו לעשות את ההזמנה - נאמר שלאור בעיות שהתעוררו הפסיקו לספק את המערכת. נשמע מוזר במיוחד שהיא מגיעה כסטנדרט באוטלנדר דיזל מהמפעל.

אם שווה להתקין ? עלויות ? מתקין ממולץ ?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 146
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לא

אתה תתחיל לסמוך עליה יותר מדיי ולא תשים לך לכביש.

אם רצונך במערכת בטיחות מן המעלה ראשונה, תבדוק וולוו חדשות.

להם מערכת גם בולמת. רוב הזמן:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן. מספיק שהיא תעזור לך פעם אחת בהסך דעת למנוע התנגשות ודי בכך.

אני מאוד אהבתי אותה, במיוחד את הקטע של מרחק.

יש לי אותה בצורה חלקית ברכב אחר. רק שמירה על נתיב, שזה פחות שימושי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם רצונך במערכת בטיחות מן המעלה ראשונה, תבדוק וולוו חדשות.

להם מערכת גם בולמת. רוב הזמן:lol:

מעבר לזה שלא ענית לגופו של עניין :| ... אני לא אתפלא אם המע' של מובילאיי מוטמעת בוולוו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברכב שלי יש מערכות בסגנון של מובילאיי - attention assist ו-collision prevention assist. ה-CPA הציל אותי לפחות פעם אחת.

מצד שני, אני לא בטוח שהייתי רוצה להתקין מע' צד ג' בישראל.

Leasingfahrzeug oder nichts

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שנתיים מאוחר יותר...

מקפיץ את השירשור במקום סתם לפתוח חדש

בקרוב מקבל רכב חדש שמגיע עם מובליאיי

אני מתלבט אם לבקש שלא יתקינו(ולא בגלל איכות ההתקנה כי כבר ראיתי איך מתקינים וזה ממש מיקצועי)

אני מפחד שהיא פשוט תהיה מעצבנת מדיי מצד שני היא בטוח תציל אותי שאני עייף

האם קיים שם פונקציה לכיבוי תמידי?

הנציג בסוכנות אמר לי שהיא מורכבת במפעל אבל בשיחה קצרה עם שירות הלקוחות של לובינסקי נאמר לי שהיא מותקנת בארץ כמו שחשבתי

יש מצב שהנציג אמר לי זאת בגלל שהרכב עובר מכס עם המערכת והם מקבלים הנחה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

כידוע לי היא מותקנת בארץ. היא מתריעה ומצפצפת על כל דבר קטן, לפעמים גם כשאתה בעירנות ושליטה מלאה.

אני אישית לא הייתי מתקין אם היו נותנים לי לבחור.

מתכלה מתחת לכיסוי:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

המחליפה: Alfa 159 TB

עם חלונות חשמל ונעילה מרכזית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השלב מסויים, כאשר הדבר הזה מצפצף יתר על המידה, מפסיקים להגיב לצפצופים, והמערכת מאבדת מיעילותה. מצד שני, מתרגלים לצפצופים והם לא מפריעים ( לא שמים לב אליהם, ורק מי שנוסע איתך ברכב לא מבין איך אפשר לסבול את זה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברכב חדש תשאיר את המוביליי במיוחד אם הוא כלול במחיר, במכירת הרכב מתישהו בעתיד זה ישחק לטובתך.

אני עם ניסאן מיקרה שנקנתה חדשה לפני עשרה חודשים, כיום מוצעת למכירה, היום המיקרות שנמכרות חדשות באותו מחיר שאני רכשתי כבר מגיעות עם מובילאיי ומי שמתקשר אליי שואל תמיד האם יש מובילאיי ברכב, גם אלו שלא התנסו בזה ולא יודעים בפועל מה זה עדיין שואלים אם קיים וזה משחק לרעתי.

אני אישית לא סובל את המערכת ולטעמי היא פשוט מעצבנת אך אם זה היה מגיע ללא תוספת מחיר ללא ספק הייתי משאיר אותה.

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש חברות ביטוח שמעניקות הנחה במקיף אם יש לך את המערכת הזו. כשאתה מברר על פוליסות, תשאל אם זה נותן לך משהו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שאמרתי לך כבר, לא הייתי מתקין אותה. בערך הדבר הכי מעצבן שניתן להתקין ברכב.

כשנסעתי איתה באיזה רכב כמעט עקרתי אותה מהמקום מרוב החירפון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מקפיץ את השירשור במקום סתם לפתוח חדש

בקרוב מקבל רכב חדש שמגיע עם מובליאיי

אני מתלבט אם לבקש שלא יתקינו(ולא בגלל איכות ההתקנה כי כבר ראיתי איך מתקינים וזה ממש מיקצועי)

אני מפחד שהיא פשוט תהיה מעצבנת מדיי מצד שני היא בטוח תציל אותי שאני עייף

האם קיים שם פונקציה לכיבוי תמידי?

הנציג בסוכנות אמר לי שהיא מורכבת במפעל אבל בשיחה קצרה עם שירות הלקוחות של לובינסקי נאמר לי שהיא מותקנת בארץ כמו שחשבתי

יש מצב שהנציג אמר לי זאת בגלל שהרכב עובר מכס עם המערכת והם מקבלים הנחה?

רוב הסיכויים שלא תוכל לבקש את הרכב בלי המערכת כי היבואן מקבל הטבת מס ולפי זה המחירון של הרכב נקבע.

אישית סובל מהמערכת - כל היום ציפצופים ללא הפסקה

STI 2004

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חיים הכט הצליח בגדול - הזוועה הזו הפכה לחלק אינטגרלי שבכל רכב, בערך כמו שיש בו הגה ודוושות.

לפני 3 חודשים ניסיתי לבקש לא להתקין מובילאיי ברכב שרכשתי (סוזוקי) - בקשתי לא זכתה לשום התיחסות.

ככל הנראה זה קשור למיסוי - המערכת נותנת הרבה נקודות ב"ציון מערכות הבטיחות" של משרד התחבורה ורשות המיסים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...