Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוח כוזב והוכחה מצולמת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני היחיד ששם לב שהמצלמה רועדת אחרי שנגמר החלק המפוספס? כלומר הרכב עובר על עיני החתול שתוחמים את אי התנועה כלומר הוא נסע על אי התנועה ועבר לנתיב אחרי שהחל אי התנועה.

יותר מזה, אפשר לראות את מיקומו של הרכב המצלם ביחס לרכב שנוסע לפניו וניתן לראות בבירור כי הרכב המצלם נמצא הרבה משמאל יחסית לזה שלפניו.

אני לא נכנס כאן לסוגיית ה"חתך-לא חתך/חוליגן-לא חוליגן" כי אני לא מכיר את האיזור או את הצומת. אני רק אשים את הציטוט הבא מהפוסט: "1. שעליתי על שטח הפרדה, 2 שהיה עומס תנועה במקום, 3 שאני הפרעתי לתנועה, 4 שסטיתי ימינה מהנתיב שלי כ8 מטרים מהצומת." אז אולי הוא כן יצא קצת שמוק והשוטרת החליטה שמגיע לו לקבל קצת על הראש.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מבין, למה הוא לא הולך להישפט? למה לפרסם סיפורי קטסטרופה בפייסבוק? שייגש למשפט, וישטח טענותיו בפני השופט. אם יצליח לערער את אמינות השוטרת, אז הדו"ח יבוטל. אם אכן השופט יזכה אותו, והוא עדיין ירצה להתנקם בשוטרת הרעה (לכאורה), אז יוכל לפרסם את פרטי המקרה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני כותב שוב, לעמוד בשמאלי, לזנק מהר, ולעבור לימיני... לכשעצמו זו איננה עבירה.

אם אתה עושה את זה "נקי", בלי לעבור על המהירות המותרת, בלי להאט את הרכב שמימינך, בלי לעכב רכב מאחוריך - זה תמרון חוקי למהדרין.

לא כל מה שהוא התנהלות מגעילה הוא גם לא חוקי.

שוב פעם - אלה שמכירים את הצומת, נוסעים בו ונתקלים בהתנהגות של החוכמולוגים שעוקפים את הטור, מבינים בדיוק מה קרה באירוע הזה ולמה הנהג חתך פנימה ברגע האחרון או ברגע שאחרי הרגע האחרון.

אני מהמר שמדובר בנהג פרוע שחתך בשעת העומס שני נתיבים - בדיוק כפי שאייל תיאר. אז נכון שאם המעבר נעשה "נקי" הוא חוקי לגמרי, אבל בשעות האלה אי אפשר לעשות את זה נקי במיוחד אם בנתיב השמאלי (שאתה נמצא בו לפני החיתוך ימינה) נוהג לפניך מחבק עצים שכבר רואה את הרמזור הבא שלפניו או אם בנתיב הימני נוהג מישהו שהחוליגנים האלה עולים לו על העצבים והפעם הוא נותן גז כדי שלא יעקפו אותו.

עכשיו הימור קטן לעתיד:

1. הנהג רץ לפרסם את האירוע כך שגם השוטרת זוכרת היטב את פרטי המקרה, טיעון שהשוטרת לא זוכרת מה אירע לא יתפוס כאן.

2. המשטרה אחרי סיפורי הח' דניס תנסה להציל במשהו את כבודה ואת המחיר עומד לשלם האידיוט הזה.

3. אם הבחור לא יתעשת במהירות וירוץ לשלם את הקנס, הוא ייתקל בבית המשפט בתביעה לוחמנית במיוחד שתלמד אותו את האקסיומה מס' 1 של הסנדק - ש"הכול אישי".

פורסם

מכיר את הצומת הזאת לצערי, בעבר אפילו את פס ההפרדה הזה לא היה, ושרר שם פשוט כאוס.

אותם אנשים שנדחפים עכשיו אלו אותם אנשים שנדחפו גם בעבר בשניה האחרונה.

אמנם אותו אדם נראה שנדחף, אך לא נראה כי היה שם פקק כמו שיש בדרך כלל ולכן הוא עבר נתיב בכזו קלות.

עד כמה שזה קשה לכמה אנשים כאן להבין, הוא לא עבר על קו ההפרדה לפי מה שנראה, ועל כן לא מגיע לו הדו"ח על המעבר.

מה שכן, אם היו שם אנשים כבדרך כלל ושוא עקף אותם, צריך לדחוף לו דו"ח אחר שכנראה עדיין לא הומצא :-(

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

חבל שביטלו, כל נהג ירושלמי מכיר את צומת פת והמשטרה עושה שם עבודת קודש , מהצילום ברור שהנהג חתך את כל הנהגים שממתינים בתור לפנייה ימינה. חבל שלא נענש.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

חבל שביטלו דו"ח על עבירה שלא התרחשה?? גם אם מדובר בנהג יונה בן יונה הוא צריך להענש על מה שביצע ולא על מה שלא ביצע.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...