Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוח כוזב והוכחה מצולמת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לשוטרים אין מכסות,תוציא לך את זה מהראש.

דיברתי פעם עם שוטר תנועה (מילואים, שמירות, וכולי), ושאלתי אותו על הנושא הזה. הוא אמר לי כך:

אין מכסות. אין דבר כזה. זה פשוט אסור. אבל, שוטר שמביא ערימה יפה של דו"חות, מבקש אח"כ - בלי שום קשר, כמובן - חופשה בתשלום. ובלי שום קשר, הוא גם מקבל.

אבל מכסות - אין.

דני

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפחות מהצילום, נראה שהוא עלה על האי תנועה המצוייר.

שימו לב שהמצלמה קצת בזוית וניתן לראות שהגלגל השמאלי נראה עובר על האי תנועה לפחות בהתחלה של האי תנועה.

אולי אני טועה בגלל הזוית צילום, אבל ככה זה נראה לי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
נ.ב. מה, הוספת לנו איזו משהו שלא נאמר ע"י אף אחד, כדי למצוא טיעון לעמוד מאחוריו?

מישהו דיבר על מכסות?!

תענה על שתי שאלות:

1. עלה על שטח הפרדה או לא?

2. קיבל דו"ח על הפרעה לתנועה או לא?

זהו.

1.כן

2.לא

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אם זה מה שראית בסרטון, זה מסביר את המדיניות החופשית של שוטרי ומתנדבי משטרת התנועה בחלוקה של דוחו"ת שלא היו ולא נבראו. אתם פשוט, כולכם, במצב "חולמת"...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אז תמסור לחבר שלך עם הג'ולייטה הלבנה, שאנחנו כבר מכירים אותו, ועדיף שנהגים כמוהו שלא רק שלא יהיו במשטרה, אלא שלא יהיה להם רישיון:

http://www.carsforum.co.il/vb/showpost.php?p=3828010&postcount=49

פורסם
משום מה הבנאדם לא מעלה את הסרטון מההתחלה.

אתם יודעים למה?

אני מכיר את הצומת הזאת.

יש רמזור בערך 100 מטר לפני

כל האנשים הנורמאליים ושומרי החוק עומדים ברמזור הזה בנתיב הימיני ביותר, מקסימום באמצעי ומתכנסים כולם לימיני.

אבל תמיד תמיד יהיה שם את אותו אחד שיעמוד בנתיב השמאלי ויתן גז כדי לעקוף את כולם ולהכנס ראשון.

כנראה שבמקרה הזה הוא לא הצליח לחתוך ולהדחף אלא רק בשניה האחרונה ממש. למעשה שניה אחת מאוחר מידי.

דעתי כדעתך - גם אני מכיר את הצומת ולדעתי ההערכה שלך מדויקת.

אבל השוטרת שגתה במתן דו"ח (ככול הנראה על תמרון פרוע שבאמת מצדיק דו"ח) ורשמה עבירה של שחור/לבן, כן דרך/לא דרך - ובמישור הזה - וזה בלבד - הנהג צודק.

שוטרת קצת פחות רשלנית הייתה רושמת דו"ח על העבירה עצמה, עם סעיף מתאים - ומזה הוא כבר לא היה יוצא.

באירוע הזה אני יותר לצד המשטרה ( :shock: ) הנהגים האלה באמת מרתיחים את הדם.

פורסם
^ למרות תגובתך המנומקת,המתלהמת,והבדיחה השחוקה בסוף על האופטימטריסט,בשביל להצדיק את הנהג אני רוצה לראות מה היה המצב בנתיב אליו הוא נכנס(משום מה הסרט מתחיל מאוחר..),כל עוד אני לא רואה את הסרט 30 שניות לפחות לפני,אני מאמין לשוטרת.

לנהג שקיבל את הדוח.מהיכן שהשוטרת עומדת היא רואה מצויין את ההתרחשות,ולשוטרים אין מכסות,תוציא לך את זה מהראש.

מחבר טוב במשטרה נאמר לי שמי שמביא הכי הרבה דוחות נחשב לאחד שעושה את העבודה על הצד הטוב ביותר, וזוכה ליחס טוב יותר לעומת השאר.

אין לי מושג על סמך מה אתה קובע שאין מכסות, על סמך זה שאין להם נניח להביא היום 100 דוחות ומחר 80? זה נכון, אצלהם זה גלובאלי.

וחוץ מזה, אם תנסה לשים את הראש שלך במיקום של המצלמה, תראה שגלגל שמאל נגמר הרבה יותר קרוב ממה שאתה חושב. כי הוא היה צריך למקם את המצלמה קצת במרחק מהשמשה, ולא להדביק אותה לשמשה.

ועוד דבר, גם אם הוא עקף את כל התור, לא שמעתי צפירות של נהגים שמתעצבנים או משהו כזה, ככה שלך תוכיח שהוא הפריע לתנועה.

פורסם
באירוע הזה אני יותר לצד המשטרה ( :shock: ) הנהגים האלה באמת מרתיחים את הדם.

אני כותב שוב, לעמוד בשמאלי, לזנק מהר, ולעבור לימיני... לכשעצמו זו איננה עבירה.

אם אתה עושה את זה "נקי", בלי לעבור על המהירות המותרת, בלי להאט את הרכב שמימינך, בלי לעכב רכב מאחוריך - זה תמרון חוקי למהדרין.

לא כל מה שהוא התנהלות מגעילה הוא גם לא חוקי.

פורסם
למזלו של החבר אתה יכול למחוק פוסטים אבל לא לשלול רישיונות...

שבוע טוב ידידי:-)

לרוע מזלנו, ככה נראית המשטרה.

פורסם
אז תמסור לחבר שלך עם הג'ולייטה הלבנה, שאנחנו כבר מכירים אותו, ועדיף שנהגים כמוהו שלא רק שלא יהיו במשטרה, אלא שלא יהיה להם רישיון:

http://www.carsforum.co.il/vb/showpost.php?p=3828010&postcount=49

לא הבנתי. יש שוטרים או מתנדבים שנוסעים בפראות או עושים פרובוקציות בגלל מעמדם?

וחוץ מנסיעה פראית הם גם נהנים לחלק דוחות ולפגוע באחרים?

גם מתפרעים וגם רעים בשביל הכיף? קשה לי להאמין.

עוד שני דברים שלא היבנתי זה האם יניב אלפא זה המתנדב הזה שעושה פרובוקציות כדי לדפוק אנשים? מי בכלל רוצה לדבר בפורום או בכלל עם אדם כזה. יניב, תסלח לי אם אני טועה. רק בודק.

גם לא הבנתי את הטענה של פאלו. האם פותח שרשור לא היה צריך לקבל דוח או שהיה צריך, אבל דוח אחר.

פורסם
אני כותב שוב, לעמוד בשמאלי, לזנק מהר, ולעבור לימיני... לכשעצמו זו איננה עבירה.

אם אתה עושה את זה "נקי", בלי לעבור על המהירות המותרת, בלי להאט את הרכב שמימינך, בלי לעכב רכב מאחוריך - זה תמרון חוקי למהדרין.

לא כל מה שהוא התנהלות מגעילה הוא גם לא חוקי.

למה זה התנהגות מגעילה אם הוא לא הפריע לאף אחד? שאנשים יאיצו במהירות של קולנועית כמה שבא להם, אם הוא יכול לעשות תימרון כזה בלי שאף אחד יגע בברקס מסביבו, איפה הבעיה?

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

לפחות לעניין הפניה ימינה הנהג לא עבר שום עבירה (אולי לא אותת?), זה בפירוש מה שעלה מהסרטון.

לגבי מה היה לפני או אחרי אין אפשרות לדעת.

לצערי מכיר את הצומת הזו ומשתדל להמנע מהפניה ימינה, שפקוקה 90 אחוז מהזמן.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...