Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוח כוזב והוכחה מצולמת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה זה התנהגות מגעילה אם הוא לא הפריע לאף אחד?

כי הוא עוקף את התור, במקום לחכות כמו לכולם.

אין חוק נגד זה, אבל זה א-סוציאלי.

וכי בסופו של דבר הוא בונה על ההנחה שהוא יזנק יותר מהר, ואם לא... הוא ימשיך ישר?!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא הבנתי. יש שוטרים או מתנדבים שנוסעים בפראות או עושים פרובוקציות בגלל מעמדם?

זה בא להראות את הלך הרוח בקרב האנשים הללו.

שילוב של "אני ואפסי" עם יכולת נדירה להתעלם מהעובדות.

לא סתם יניב קופץ להגן על כל פעולה של שוטר, גם כשיש וידאו שמראה אחרת (אלא אם אתה באמת עסוק בלהמציא עובדות...).

רק לי, נהג עם עבירה אח, ברירת קנס על מהירות, במעל 20 שנות נהיגה, יש 3 התקלויות עם שוטרים, שניסו להלביש עלי דוחות שלא היו. רק שלי (כמו שאפשר לקרוא...) יש פה ואני משתמש בו, אז הם תמיד העדיפו תמיד לרדת מהעץ מאשר להפגש בבית משפט.

גם לא הבנתי את הטענה של פאלו. האם פותח שרשור לא היה צריך לקבל דוח או שהיה צריך, אבל דוח אחר.

אני לא יודע.

אי אפשר לראות מה קורה מאחוריו.

אבל אני מניח שאם זה היה העניין, על זה הוא היה מקבל דו"ח, לא?!

פורסם

אם כל הכבוד לשני הצדדים כל אחד מהם טועה ואני הסביר:1. לפי הסרטון נראה הכן שהרכב השלים את המעבר טיפה לפני הקו השלם ולכן הדוח לא מוצדק

2. מצד שני יש כמה עובדות שקשה להפריח כמו: הנהג עבר שלושה נתיבים+עקף משמאל (חוקי) שתי שורות של מכוניות שאחת מהשורות היא בהמשך פנייה ימינה שלשם הוא היה צריך להגיע מלתחילה ולא בא לו לעמוד בטור כמו כולם, בקיצור עשה מה שבפורם הזה מאוד לא אוהבים.

לגבי המשטרה כמו תמיד היא יצא מטומטמת(במקרה הזה גם השוטרת), ללא ידע בחוקים שהיא צריכה להכוב למרות ההשתדלות להבטיח כבישים בטוחים לכולם.

פורסם

חברים

בדיוק באותה צומת לפני כחצי שנה קרה לי בדיוק אותו דבר.

אני גם הייתי בטוח שפעלתי נכון והשוטר טען אחרת.

לפני הצומת יש רמזור ואז תחנת אוטובוס ורק אז הפניה, אני פניתי עוד בתחנת אוטובוס מיד לאחר הרמזור ומיד לאחר אוטובוס שהעלה נוסעים בתחנה.

אכן פותח השרשור נכנס לפניה ברגע האחרון ובאמת לא עלה על השטח המקובקב, יכול להיות שעשה זאת בגלל שהיה שרוי בשיחת הטלפון ונכנס רק ברגע האחרון ויכול להיות שעשה זאת בנסיון לעקוף את כל " הפראירים " שכן עומדים בתור, כמובן שזה לא ודאי ולכן אני לא ממהר לשפוט, מצד שני יש שני אפשריות ושנהם מובילים למסקנה של נהיגה בפראות ובסיכון של משתמשים אחרים בכביש שלא לדבר שיכול להיות שמדובר בישראלי החכם שעוקף בתור ונוהג בבריונות.

אני משתדל לפנות לשוטר כבן אדם ובמקרה שלי טענתי ולא סתם שאני לא יודע על מה הוא עצר אותי ושיכול להיות שהוא צודק.

לא התוכחתי איתו יותר מדי והוא "ויתר לי " הוא ראה טרף קל יותר ומיהר לשחרר אותי .

הטעות הכי גדולה של פותח השרשור זה שהוא מתווכח עם השוטרת, דבר ראשון תן רשיונות ותראה שמדובר באדם נורמטיבי בטח שלא יש להתווכח ולהודות ( אני מכיר את הצומת ולא עברתי על אי תנועה )עוד לפני שהשוטר בכלל אמר לך מה העבירה.

זה שאמרת את זה יכול להוכיח לשוטר שאתה יודע מה עשית ואתה מנסה לשקר.

אפילו להגיד אני מצטער לא הייתה לי ברירה ועשיתי את זה יכול לשחרר אותך ללא דוח ברוב המקריים.

מהכרות שלי עם המקום המדובר יש שם לא מעט אנשים שמזלזלים באחרים ופשוט עוקפים את כולם ונכנסים בפראות בשניה האחרונה ולמזלנו יש שם כמעט כל יום שוטר שגם מעניש את החכמים האלו ובצדק.

בכל מקרה הסרטון מוכיח שאתה נהג לא אחראי או נהג "אבו עלי ".

פורסם
2. מצד שני יש כמה עובדות שקשה להפריח כמו: הנהג עבר שלושה נתיבים+עקף משמאל (חוקי) שתי שורות של מכוניות שאחת מהשורות היא בהמשך פנייה ימינה שלשם הוא היה צריך להגיע מלתחילה ולא בא לו לעמוד בטור כמו כולם, בקיצור עשה מה שבפורם הזה מאוד לא אוהבים.

1. עובדות מפריכים. פרחים פורחים.

2. להוציא מעבר מנתיב שמאלי לימני (חוקי), לא ראינו כלום מהדברים האחרים שציינת. לקרוא לדברים שאתה לא רואה "עובדות שקשה להפריך" זה, איך לאמר... אמירה מאוד מופרכת.

פורסם

עצם זה שהבחור חתך את הסרט בדיוק בפניה ולא 20 שניות לפני - אומר דרשני.

כן, זה לא מוכיח כלום אבל אומר דרשני.

כמו גם המהירות שהוא נמצא בה בהתחשב בכך ש 100 מטר לפני הוא עמד ברמזור על 0 קמ"ש.

אני עומד בצומת הזאת כ-ל בוקר וכ-ל בוקר רואה משמאלי את החכמים שנוהגים כמו הבחור.

רובם מצליחים לעקוף את כולם ולהיות ראשונים.

אבל לפעמים עומד לידם בנתיב הימני, מישהו שלא בא לו לתת להם להדחף, ומאיץ ביחד איתם.

זה כנראה מה שקרה כאן.

כי אחרת, אם הצומת פנויה , אין שום סיבה שבעולם, שום סיבה שבעולם, לנסוע 100 מטר בנתיב השמאלי ובדקה ה 99.99 לפנות בחדות ימינה.

ואם תגידו שהוא לא מכיר את הצומת, אז הוא כן. או ככה לפחות הוא טוען.

פורסם
עצם זה שהבחור חתך את הסרט בדיוק בפניה ולא 20 שניות לפני - אומר דרשני.

הוא חתך את הסרט בנקודה שרלוונטית לדו" שקיבל.

אבל לפעמים עומד לידם בנתיב הימני, מישהו שלא בא לו לתת להם להדחף, ומאיץ ביחד איתם.

זה כנראה מה שקרה כאן.

זה בטוח המצאה שלך, כי אין שום ראייה למה שאתה טוען "שכנראה" קרה כאן.

להפך.

אם זה מה שקרה, זה הדוח שהוא היה מקבל (עם יותר מסעיף אחד, שכל אחד מהם חמור מזה שבדוח).

ואם כן, ואם למרות שלל העברות המומצאות שהצמדת לו, שנניח וקרו, זה כל מה שהשוטרת מצאה לנכון לרשום בדוח, אז זה מעיד עשרות מונים על רמת המשטרה...

ובסופו של דבר השרשור עיקרו לא הנהג הזה, אלא המשטרה של כולנו.

אותה משטרה שמעסיקה מתנדבים שמשתוללים על הכביש בחסותה, מתאים לה גם לפשל בדוחות שהיא מחלקת, כי בינה ובין התנהלות נאותה בכביש, אין כלום.

פורסם
הזה בטוח המצאה שלך, כי אין שום ראייה למה שאתה טוען "שכנראה" קרה כאן.

ידידי, כל יום יש שם משטרה ובדיוק בגלל זה.

השוטרת טיפשה כי לא נתנה לו דוח על מה שבאמת צריך.

ועדיין, אני שם כל בוקר ולא אתה.

אני מכיר את הצומת שם ולא אתה.

אני רואה איך האנשים נוהגים שם ולא אתה.

אין שום סיבה לנהיגה כמו שהוא נהג, אלא רק זאת. נסיון לחתוך כמה שיותר מכוניות ולהדחף ראשון.

נקודה

סוף פסוק.

פורסם
הוא חתך את הסרט בנקודה שרלוונטית לדו" שקיבל.

זה בטוח המצאה שלך, כי אין שום ראייה למה שאתה טוען "שכנראה" קרה כאן.

להפך.

אם זה מה שקרה, זה הדוח שהוא היה מקבל (עם יותר מסעיף אחד, שכל אחד מהם חמור מזה שבדוח).

ואם כן, ואם למרות שלל העברות המומצאות שהצמדת לו, שנניח וקרו, זה כל מה שהשוטרת מצאה לנכון לרשום בדוח, אז זה מעיד עשרות מונים על רמת המשטרה...

ובסופו של דבר השרשור עיקרו לא הנהג הזה, אלא המשטרה של כולנו.

אותה משטרה שמעסיקה מתנדבים שמשתוללים על הכביש בחסותה, מתאים לה גם לפשל בדוחות שהיא מחלקת, כי בינה ובין התנהלות נאותה בכביש, אין כלום.

חבל שאתה,"הנאור" שמטיף לכולם על אמת,צדק וכו וכו,מכליל לגבי כל השוטרים,והמתנדבים של המשטרה,שעוזבים בתים,עיסוקים,משפחות ובילויים על מנת להתנדב ולתרום(המתנדבים),מזמנם הפרטי ועל חשבונם,וחוץ מ"להתעלל" בנהגים ולכתוב דוחות "כוזבים",עסוקים בעוד אלף ואחת משימות בזמן שאתה משתלח בהם מעל דפי פורום זה.

קצת כבוד לא יזיק,בכל ארגון יש טובים יותר וטובים פחות,אפילו מושחתים רחמנא ליצלן אבל זאת לא סיבה להכליל ולהשתלח בכולם.

שבוע טוב ומבורך וסע בזהירות ובצד ימין!!!

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

לא על כולם.

רק על אילו עם אלפות לבנות, שמשתוללים בכביש, כי הם חושבים שלשוטרים מותר הכל, ולעזאזל עם העובדות.

כמו הגישה שלך פה.

רק אתה, מתנדב במשטרה, מצליח לראות חצייה של אי תנועה.

זה כנראה כישרון של שוטרים, לראות עבירות שלא קורות ולא לראות עבירות שהם עושים.

פורסם

אין שום סיבה לנהיגה כמו שהוא נהג, אלא רק זאת. נסיון לחתוך כמה שיותר מכוניות ולהדחף ראשון.

כמי שמכיר את הצומת הנ"ל, דבריך נשמעים לי סבירים בהחלט. אבל רק שתי שאלות:

1. האם זה בניגוד לחוק?
  2. האם הסעיף שנרשם בדו"ח מתאים לכאן?

כי בדיוק כמו ששוטר לא יכול לעצור אדם בגלל שהוא "נראה לו ממש חשוד", אלא צריך לומר: פלוני חשוד כי עשה דבר זה וזה, כך גם בנושא המדובר. ואם - נניח - אותו נהג נהג מבלי להתחשב בנהגים האחרים, הרי שאאל"ט יש לכך סעיף בחוק התעבורה.

דני

פורסם

רק כדי לתבל קצת את הדיון, גם אותי עצרו שם לפני כמה חודשים על אותו סעיף. כמובן שהכחשתי בצורה גורפת, והדו"ח לא נרשם לאחר שהשוטר נכשל בדבריו וציין את המרחק המסוים בו ראה אותי, שם אין קו רציף כלל.

למזלי בזבזו לי ולבת שלי רק 10 דקות של ויכוח עם שני שוטרים ולא נתנו דו"ח שהיה מבזבז לי זמן רב יותר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
כמי שמכיר את הצומת הנ"ל, דבריך נשמעים לי סבירים בהחלט. אבל רק שתי שאלות:
  1. האם זה בניגוד לחוק?
  2. האם הסעיף שנרשם בדו"ח מתאים לכאן?

כי בדיוק כמו ששוטר לא יכול לעצור אדם בגלל שהוא "נראה לו ממש חשוד", אלא צריך לומר: פלוני חשוד כי עשה דבר זה וזה, כך גם בנושא המדובר. ואם - נניח - אותו נהג נהג מבלי להתחשב בנהגים האחרים, הרי שאאל"ט יש לכך סעיף בחוק התעבורה.

דני

בגלל זה כתבתי שהשוטרת טפשה.

בוא נגיד ככה. לא סתם היא נטפלה אליו. יש ראות מצויינת של כל הצומת הזאת לפחות ל 500 מטר.

היא ראתה אותו יוצא מהרמזור וחותך כמו חוליגן.

היא היתה בטוחה שהוא עלה על אי התנועה ולכן לא התמקדה בשאר הדברים

וחבל

לכן אם הדוח מבוסס על אי התנועה, הדוח כנראה יפול

פורסם
בוא נגיד ככה. לא סתם היא נטפלה אליו. יש ראות מצויינת של כל הצומת הזאת לפחות ל 500 מטר.

למה לא?!

זה לא קורה?

היא ראתה אותו יוצא מהרמזור וחותך כמו חוליגן.

למה לא תכתוב שהיא ראתה אותו יוצא מהרמזור ועובר נתיבים כחוק?

את ה-"חותך" וה-"חוליגן"... זה אתה המצאת.

אם הוא היה "חותך" היה מקבל על זה דוח.

אם היה עושה זאת "כמו חוליגן" היה מקבל על זה דוח.

פורסם
למה לא?!

זה לא קורה?

למה לא תכתוב שהיא ראתה אותו יוצא מהרמזור ועובר נתיבים כחוק?

את ה-"חותך" וה-"חוליגן"... זה אתה המצאת.

אם הוא היה "חותך" היה מקבל על זה דוח.

אם היה עושה זאת "כמו חוליגן" היה מקבל על זה דוח.

כדי לחסוך את הויכוח המיותר, רצ"ב תמונה

אם הבחור רצה לעקוף את האוטובוס בתחנה, הוא היה עושה את זה 50 מטר לפני.

הסיבה היחידה לדהור במהירות כזאת ולהכנס אי שם ימינה זה כדי לחתוך פקק שהגיע עד שם.

כמו חוליגן.

לכן הוא היה בנתיב השמאלי עד הנקודה הזאת.

לא היתה לו שום סיבה אחרת.

Untitled.jpg

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...