Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ביקרתי בסניפים אחרים אלא רק בסניף המקורי בקינג ג'ורג'. פעם ראשונה לפני כחמש או שש שנים כשהיה חדש, ועוד פעמייםלפני חצי שנה. המחירים נמוכים מאוד לסביבה, התמורה טובה למחיר ולא הייתה תחושה שמתקמצנים עלי. גם על השירות אין תלונות.

לגבי האוכל עצמו, פשוט וחסר השראה וניכר שעשו קיצורי דרך בהכנתו, אבל התוצאה בהחלט סבירה וטעימה במידת הסביר. נראה לי שחלק מהבעיה של דריש הייתה בגלל אי הקפדה של הרשת על סטנדרטים אחידים אצל הזכיינים. יש לי רקורד די רחב באכילה במסעדות, בין כוכבי מישלן לנודלס בשקל בעמידה בחור במיאנמר, והשיפוט שלי תמיד סובייקטיבי ביחד למחיר. במקרה הזה, התוצאה הייתה ממוצעת למדי, לא משהו להתלונן עליו או לשבח לטובה, רק למלא את הבטן איתו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא הולך למסעדה בשביל להתעסק עם טבח חובבן ועם מלצר חובבן (את זה יש לי בבית), .

אתה יודע, יש אנשים שאין להם בכלל אוכל בבית.

קינג ג'ורג מתאים להם, זה לא מקום מסעדת יוקרה

אייל

פורסם

אני לא יודע על איזו תמורה למחיר אתם מדברים. ארוחת שניצל עם שתיה (שאינה גזוז) עולה יותר מ-50₪. במחיר הזה אפשר לקנות שניצל במסעדה לא עממית כמו סבסטיאן בהרצליה או עסקית בינונית בגודלה בבלאק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ממש כך. :roll:

את הטעות של ללכת לשם עשיתי לא מזמן לאחר יום עבודה ארוך במיוחד. במצב רגיל הייתי קופץ לזוזוברה או לאחת המסעדות המוצלחות יותר של מרכז G הסמוך למשרד.

יש להם נודלסים כל כך טובים, שזה מדהים. גם המיצים/שייקים שלהם מצוינים, במיוחד זה עם הקוקוס ודבש דקלים. אני פשוט חולה על המקום זה. הבעיה היחידה איתו זה שבסניף הרצליה יש ספסלים ולא כיסאות, זה לא נוח לשבת. חוץ מזה, השירות מצוין, המנות גדולות, טעימות ויוצאות תוך דקות ספורות. הייתי שם כמה וכמה פעמים, ונהניתי כל פעם מחדש.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אתה יודע, יש אנשים שאין להם בכלל אוכל בבית.

ויש אנשים באפריקה שהיו מתים לאכול בקינג ג'ורג'... :-)

אני לא יודע על איזו תמורה למחיר אתם מדברים. ארוחת שניצל עם שתיה (שאינה גזוז) עולה יותר מ-50₪. במחיר הזה אפשר לקנות שניצל במסעדה לא עממית כמו סבסטיאן בהרצליה או עסקית בינונית בגודלה בבלאק.

בדיוק. במקרה שלי, מנת כנפיים ב-40 ש"ח זה אולי לא יקר במיוחד אבל ממש לא זול.

הבעיה היחידה איתו זה שבסניף הרצליה יש ספסלים ולא כיסאות, זה לא נוח לשבת.

גם בכפ"ס, למרות שלי אישית זה לא הפריע. אמנם הם יקרים יחסית, אבל שווים כל שקל. בכלל, שמתי לב שבסושיות של האזור (זוזוברה, נאגיסה) יש כנפיים מעולות, מעניין למה.

פורסם

מבחינתי אם היה להם סניף באיזור תעשייה בראשון איפה שקאסה דו ברזיל אז השירות הצבאי שלי היה הרבה יותר טוב :wink:

אני לא אזכיר את סוהו שעדיפים פי כמה. BBB כמה רמות מעל קינג ג'ורג' בכל פרמטר והמחיר סביר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני חושב שבכל הסניפים של זוזוברה מושיבים באותה הצורה. זה חלק מהקונספט שלהם, כמו לקרוא למנות "קטנות" ו"גדולות" ולא "ראשונות" ו"עיקריות".

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

נתחיל בזה שאין לי שום קשר לרשת, הייתי רושם תגובה דומה גם אם המקרה היה ברשת אחרת.

בסך הכל ניסיתי להגיד שאחרי חוויה אחת במסעדה שמראש צריך להגיע אליה עם ציפיות נמוכות לבוא ולטנף על דפי הפורום זה לא לעניין,

גם אם הכותב הוא מוביל דעה דגול בעל 2000 הודעות.

ומי שמחפש כנפיים שנבדקו אחת אחת כנראה שמסעדה מהסוג הזה לא מתאימה לו.

שורה תחתונה you get what you pay for.

אני בעד ביקורת למסעדות וחושב שזה דבר נכון, המקרה המתואר פה הוא בסך הכל מנה לא טעימה שהובילה להסתכלות כוללת בעניים שליליות על כל המקום, כולל על המכסה של הקטשופ.

פורסם

אכלתי שם פעם אחת בפסח שעבר, אני לא מגיע הרבה לאיזור המרכז, אם אני לא טועה זו היתה המסעדה ברחוב קינג ג'ורג.

לקחתי איזו מנה אסייאתית, אני זוכר שהיה טעים בסה"כ, את ההמבורגרים שלהם לא טעמתי. גם הגזוז היה בסדר גמור יחסית למחיר שלו (10 ש"ח לריפיל), הצחיק אותי שהיה שם תפריט כשר לפסח שכלל בתוכו שרימפס, רק במדינה שלנו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

לא מסכים , הבחור לא הזמין מגזלן בצדי הדרך , הוא הלך למסעדה .

כשהוא שילם זה לא היה עבור חומרי גלם , אלא עבור השירות לא פחות מאשר עבור הבישול , ולכן הוא התאכזב ויצא עם חוויה שלילית - לא רק בגלל נוצה , או רק בגלל קטשופ מלוכלך .

אגב , דריש לא ציין אם הברמן לפחות פנה אליו לשאול אם טעים לו , ואם הוא יכול להביא לו עוד משהו , ואם הוא עשה את זה מבחינתי זה הבדל עצום - ולא אם כתוב להם על השלט מסעדת יוקרה או לא לבוא עם ציפיות .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

גם מגזלן בצד הדרך יש צפייה לניקיון מינימלי שלא לדבר על לעמוד בדרישות תברואה. מסעדה שמגישה ללקוח אוכל לא נקי (נוצות שהיו צריכים לשרוף ובקבוק קטשופ מלוכלך), אני לא רוצה לדעת מה קורה במטבח. כנפיים שרופות עולות יותר, המסעדה רצתה לחסוך וזאת התוצאה.

בנושא הטעם אפשר להתווכח, אבל לא בנושא של אוכל לא נקי וקר.

in the face

with a chair

פורסם
אני לא אזכיר את סוהו שעדיפים פי כמה. BBB כמה רמות מעל קינג ג'ורג' בכל פרמטר והמחיר סביר.

הBBB שמה תמיד ריק לחלוטין וגם עולה איזה 10-20 שקל יותר (ויש לי חברים קמצנים) וגם לא יותר טעים. אם כבר נאפיס ליד.

בסוהו לא הייתי, זה כבר מחירים עוד יותר גבוהים, לא טוב שולכים כל החבר'ה מהמחלקה.

אם כבר יקר אז יש שמה את "רק בשר"

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

נאפיס? פעם אחת הייתי ולעולם לא אחזור. בשביל 10 שקל כן מעדיף BBB ועדיין לא בטוח שבאמת יקר יותר. סוהו אתה קונה נודלס עוף ב-53 שקלים ל-2 אנשים לפחות. וזה לדעתי טעים מאוד.

לא יודע כמה פעמים בחודש אתם אוכלים מחוץ לבסיס, אבל ככה או ככה עדיף להוסיף קצת ולקבל משהו סביר ומעלה.

in the face

with a chair

פורסם

אני לא כל כך מבין למה ציפית, זאת מסעדה עממית במחיר עממי, קיבלת חוויה עממית. מה הבעיה? קינג ג'ורג' היא ממש לא המסעדה היחידה שמטביעה כל בשר בדלי של רוטב מתקתק, לצערי יש מסעדות ברמת מחירים הרבה יותר גבוהה (בעיקר כשרות...) שעושות את זה בלי להתבייש.

אין לי שום בעיה עם מסעדות בנוסח קינג ג'ורג', אבל אני משתדל לא לאכול בהן, כי אני לא כל כך מבין את הפואנטה. האווירה בדרך כלל זולה ולא לטעמי וככה גם האוכל, אז אם מחפשים אווירה עדיף ללכת למקום נורמלי ולהזמין מנה קטנה (לא חייבים להתפוצץ כל פעם שהולכים למסעדה), או לתקוע איזה פלאפל ולחסוך כמה שקלים.

• תוכן חדש...