Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דאבל קלאצ' בדראג ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי עם חבר שכל עולמו זה פתיחות ברמזורים והוא התחיל לגובב לי שיש לו חבר שהוא נהג מירוץ והוא הסביר לו שבדראג משתמשים בדאבל קלאצץ' (מרימים ואז מורידים את הקלאץ') כדי לנצל את כל הכוח של המנוע ושל הפורק.

אומנם אני לא מבין יותר מידי בפורקים או בדראג אבל זה נשמע לי ממש לא הגיוני לבזבז כל כך הרבה זמן על הקלאץ'.

יש למישהו הסבר לדבר ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
כדי לנצל את כל הכוח של המנוע ושל הפורק.

סתם שאלה, איזה כוח יש בפורק בדיוק...? :shock:

אגב, דאבל קלאץ׳ זה לא כפי שתיארת אלא לחיצה על הקלאץ׳, העברה לניוטרל, שחרור הקלאץ׳,

לחיצה על הקלאץ׳, העברה להילוך הרצוי, שחרור הקלאץ׳.

פורסם

אתה שואל אותי ?

לחבר (של החבר) הזה יש סובארו אימפרזה עם צנרת 3 אינץ' ופורק מיוחד שיכול לנצל את כל הכוח של המנוע, ולאוטו יש מעל 500 כ"ס והוא מושקע ביותר מ300 אש"ח

בנוסף הוא משתתף בתחרויות דראג בבאר שבע.

אני יודע מה זה דאבל קלאץ' אבל זה מה שהוא הסביר לי.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

דאבל קלאץ' זאת שיטה להעברת הילוכים בגיר לא מסונכרן.

אם לחבר שלך שמשתתף בדראג בבאר שבע יש גיר כזה באימפרזה אז יופי באמת. בלתי סביר בעליל.

יותר סביר להניח שזה מושג שהוא שמע בf&f ואימץ בלי להבין מה זה אומר.

נ.ב

מה זה לעזאזל פורק שמנצל את כל הכוח של המנוע

V5

פורסם

אני מניח הכוונה לפני פתיחה לעלות טורים בהילוך משולב, כניראה פורק לחץ מאפשר לגדוש גם בעומס קטן ובמהלך הנסיעה לתת קלאץ' כדי לעלות טורים לשנייה. מאין ניפוח של טורבו?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...