Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי סוזוקי אלטו 2013 רכב ממש בן 3 חודשים, על הכביש מאוקטובר האחרון.

הוא על 3000 קמ"ש מנוע 1000.

מאתמול אני שומעת רעש כמו של חריקות כאלה כאשר אני מאטה, רק כשאני על 30 קמ"ש ומטה.

כלומר אם אני על 100 קמ"ש לדוגמא, ואני מאטה, אין את הרעש הזה..אבל אם אני בנסיעה עירונית ואני מאטה לפני

במפר, או לפני רמזור, אז יש את הרעש הזה.

זה רעש מאוד עדין והוא בא לפי דעתי מהכיוון של הצמיגים. קשה לי להגיד שהצמיגים חורקים כי הם לא, זה פשוט רעש מצמרר כזה..

אני לא יודעת אם זה צמיגים או שאולי זה קשור לשמן.

הרכב עושה טיפול רק ב-15000 ויש עוד מלא זמן.

מה אתם אומרים?

אגב כל כמה זמן אני צריכה למלא אוויר בצמיגים? מילאתי לפני חודש..אולי זה קשור לזה??

פורסם

אויר בצמיגים מומלץ לבדוק לפחות פעם בשבוע. לגבי הרעשים עצמם, תתחילי באמת במילוי אויר בצמיגים במידה וחסר ואם הרעשים לא פוסקים את יכולה לגשת לחברה שייבדקו את זה יותר לעומק, יש לך אחריות כך שלא יעלה לך כלום. תתחדשי. אחד הרכבים שהיו לי ובאמת נהניתי מהם!

פורסם

פעם בשבוע?? טוב לדעת..

יכול להיות שהנסיעה המרובה בגשם עשתה משהו לצמיגים? ממש שטתי בשבוע האחרון..

תודה רבה!!

פורסם
לא נעשה שום טיפול.

כמו שאמרתי הרכב רק על 3000 ק"מ הטיפול עוד רחוק...לא עשה עדיין כלום.

סליחה, לא שמתי לב...

זהו רכב חדש שלא אמור להיות מלווה בשום רעש חריג - לא בנסיעה ולא בבלימה. המלצה שלי תני קפיצה למורשה שייבדקו על מה את מדברת כי אם קיימת בעייה שיסדרו זאת בתוקף אחריות.

פורסם

יכול להיות שזה מגיע מאחת הרצועות במנוע. בגלל תנאי מזג האויר הלחות שמצטברת או המים שמגיעים מהשלוליות גרמו גם אצלי לתופעה הזו מידי פעם.

פורסם

אם זה רק בהאטה אולי מדובר על שריקה מהבלמים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הכי טוב שתלכי ויבדקו את זה, בהנחה כמובן שזה ממשיך. בכביש לא לוקחים סיכונים.

אני יודע שהרכב מיוצר בהודו והאיכות גימור שלו יחסית נמוכה ופחות טובה משאר המכוניות המיני, ובגלל זה אני לא מתקרב לרכב הזה. אבל לא נהגתי אז אני באמת לא יודע איך זה...

אבל משהו שאני חייב לשאול- כל שבוע אתם בודקים לחץ אוויר בצמיגים? באמת?

פורסם

מה קשור הודו לאיכות הרכבה? למה פוולסוגן מורכב בגרמניה? טיוטה רק ביפן?

פשוט יש לה חומרים מאוד זולים שנותנים כזאת הרגשה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה אכן רעש מהבלמים. היה לי את הרכב הזה שכור שבועיים, והתופעה היא רעש חלש של מתכת די דומה לשריקה או שפשוף מכיוון הבלמים. אחרי שהחזרתי להם את הרכב, מסתבר שהם מכירים את זה. מה שהם עושים במוסכים שלהם במקרה כזה, מורידים גלגלים, עוברים עם נייר זכוכית עדינה על הצלחות ועל הדסקיות, על כל המשטח בצורה שווה, מרכיבים הכל בחזרה, וזה נעלם לעוד כמה אלפי ק"ם קדימה.

אני בספק עם אצל היבואן יעשו את זה, מפני שהרעש הוא די מינורי ולא פוגע בתפקוד הבלמים או הרכב.

• תוכן חדש...