Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מבקש עזרה בלכוון את המערכת, באמת שהרצתי חיפושים במשך כמה ימים וגם למדתי הרבה אבל לא מצאתי פתרון

הבעיה שיש אצלי שירים למשל ישראליים עם באס כגון שלמה ארצי שאני שומע אותם ממש נהדר וכיף

אבל שירים עם יותר באס כמו של עידן רייכל למשל או טראקים וכאלה עם יותר באס, שומעים גרוע יותר מדי באס

כאילו משהו נבלע שם, אם אני מוריד קצת את ה-sub level מהמכשיר אז את השירים הישראליים שומעים בלי באס בכלל,

ואת אלה עם היותר באס שומעים עדיין לא להיט, כל הקבצים אצלי ב-flac, חשבתי בתור התחלה אולי להחליף את הסאב למשהו יותר איכותי וגם את המגבר שלו, או שאני מפספס משהו מבחינת הכיוונים, מה אפשר לעשות כדי לשמוע את רוב הז'אנרים הכי אופטימלי? אשמח לשמוע דעתכם.

נתונים על המערכת:

הרכב: מאזדה 6 2003

רדיודיסק : Clarion cz702

מגבר 1 : JBL GTO504

מגבר 2 (מונו) : BOLT b2.300.4

קדימה : comp. Infinity 6500 cx (חתוך על 90HZ ומעלה מה-HU).

אחורה : coax. Infinity kappa 62.9i עם יריעות בידוד קטנות לרמקולים 20X20 של DLS. בקרוב עושה גם מקדימה אותו דבר. (חתוך על 60HZ ומעלה מה-HU).

סאב : Pioneer VCCS 12 inch בתיבה פתוחה, סאב מאוד ישן לא ידוע לי על האיכויות שלו. (חתוך על 60HZ ומטה מה-HUׂ).

• תוכן חדש...