Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נצל"ש

מחפש המלצה לחנויות עודפים של קולומביה, THE NORTH FACE וכו' של ביגוד תרמי באזור המרכז.

יש בת״א חנות בשם Outsiders ברחוב החשמונאים, של קולומביה ו-Mountain Hardwear. באותו רחוב יש חנות של North Face, שתיהן לא עודפים, אבל בראשונה מחירים לא רעים.

עוד מומלץ בת״א - מסלול עודפים בבוגרשוב. קניתי שם אתמול סופטשל ב-300 ש״ח, אמנם לא מותג מוכר (בשם Go Nature) אבל נראה מעולה ועושה עבודה טובה (רק גופיה ארוכה היום מתחתיו והיה לי סבבה) ויש עליו פיל.

למטייל, כולל חנויות העודפים שלהם, שיחכו לאוליגרכים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

חברים, נשברתי. אבל באמת נשברתי. אני לא יודע להתמודד עם קור כנראה. חשבתי שאני יודע, אבל מסתבר שזה לא היה חוכמה פעם עם בידוד טבעי.

החלטתי בערב לקפוץ לזרזיר, ומהרגע שיצאתי מהעבודה, לא הפסקתי לרעוד. 3 דקות הליכה לאוטו, וכבר יש תזוזות לא רצוניות מהידיים והרגליים. כשהגעתי לזרזיר, שלא נדבר.... עד שלא שמתי איזה שהוא ג'קט שם - לא הייתי מסוגל לדבר עם המוכרת כמו בן אדם.

כמו שהכנתם אותי - אין יותר מידי מציאות. בסופו של דבר נשברתי וקניתי מהדגמים החדשים, במחיר מלא, את היורש של ה-Ascender XXL שהיה לי, ה-Ascender II. הפעם ב-S.

10168903.jpg

בסופו של דבר מה שגרם לי לקנות אותו הוא העובדה שאין מציאות, כל היום חיפשתי ולא מצאתי משהו שמספק אותי כמו שסיפק אותי ה-Ascender הראשון. ובסופו של דבר - אחרי שנים של שימוש מאסיבי, הוא עדיין נראה כמו חדש. ללא כתמים, הריצ'רצ'ים במצב מעולה, אין קרעים. אבל תכל'ס תכל'ס? היה לי קר פצצות. ידעתי שאין סיכוי שאני מעביר עוד יום כזה, יעלה כמה שיעלה.

אז כן, יכלתי להזמין מארה"ב, אפילו דרך B2USA והייתי חוסך 200 ש"ח. אבל ה-200 ש"ח האלה הם כלום לאומת החמימות שאני מרגיש עכשיו.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

כמה עלה אם אפשר לשאול

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

המחיר הרגיל שלו בכל מקום - 599.99 ש"ח :?

אם יש לך אפשרויות חימום אחרות (לי לא היה) כרגע, אתה יכול דרך Amazon + Buy2USA לרכוש אותו באיזור ה 400 ש"ח. אם תתאמץ, בטח תמצא אופציות זולות יותר.

בכל מקרה, אחרי היום הזה - מבחינתי הוא החזיר את עצמו כבר היום. היה לי קר בכל מקום בגוף שהיה חשוף - אבל בזכות זה, לא רעדתי. בבוקר אפילו הסתובבתי רק איתו בבית, בלי חולצה מתחת. היה חמים ונעים.

פורסם

עשית לי חשק, כבר מזמן אני רוצה זקט בסגנון.

הזמנתי באמזון. מקווה שיגיע בסביבות תחילת ינואר. עלות משוערת + משלוח יצא כנראה 330 שקל.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

מה המחיר למעיל בקולומביה עודפים בלוד ? לא משנה השנה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

מ250 עד 2500 שקל. תלוי בטכנולוגיות. אני בימים האלה מסתובב עם מעיל קולומביה שקניתי בלוד בסביבות 700 שח ונהנה מכל רגע. הוא בנוי למזג האויר הזה. וגםמתאים לי לנעליי Teva נגד מים. פשוט תענוג. אין לי מושג מה הדגם. רשום Omni-tech על השרוול.

מצאתי. כזה COL0477EE.jpg

פורסם
המחיר הרגיל שלו בכל מקום - 599.99 ש"ח :?

אם יש לך אפשרויות חימום אחרות (לי לא היה) כרגע, אתה יכול דרך Amazon + Buy2USA לרכוש אותו באיזור ה 400 ש"ח. אם תתאמץ, בטח תמצא אופציות זולות יותר.

בכל מקרה, אחרי היום הזה - מבחינתי הוא החזיר את עצמו כבר היום. היה לי קר בכל מקום בגוף שהיה חשוף - אבל בזכות זה, לא רעדתי. בבוקר אפילו הסתובבתי רק איתו בבית, בלי חולצה מתחת. היה חמים ונעים.

אני קניתי לפני שבועיים בדיוק אותו הדבר דרך Buy2USA ב-280 שקל,הגיע תוך שבוע וחצי...

בדיוק בזמן לפני הסערה.

פורסם
אני קניתי לפני שבועיים בדיוק אותו הדבר דרך Buy2USA ב-280 שקל,הגיע תוך שבוע וחצי...

בדיוק בזמן לפני הסערה.

בלאק פריידי וזה?

אני, מה לעשות, לא חשבתי. לא ידעתי שאשכרה יכול להיות לי קר ברמה כזאת.

פורסם

אני נתקלתי במצב זהה לשלך, ה"מעיל" הטבעי שהיה לי הוסר בהרבה זיעה ופתאום קר לי, למזלי קיבלתי שני מעילים מקרוב-רחוק משפחה שגר באירופה, האחד קולומביה פוך והשני מעיל רוח\גשם.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

הסופטשל של קולומביה מעולה, יש לי כזה כבר מספר שנים, עוד מהתקופה שייצרו אותו עם כובע נתיק.

מתחדשת*

• תוכן חדש...