Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הילוכים ברכב אוטמט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לשאול 2 שאלות לגבי הילוכים ברכב אוטמט :

1)נניח שאני במהירות 80 קמ''ש ברכב אוטמט (הילוך 4) ואני רוצה להוריד ל60 בלי להשתמש בבלמים רק על ידי הורדה להילוך 3 זה אפשרי?

2) במידה ואני על 60 קמ''ש (הילוך רצוי 3) אבל נוסע על הילוך גבוה יותר למשל 4 מה יקרה לאוטו?( ברכב ידני הוא היה ממש מקרטע ונכבה)

תודה רבה על העזרה

פורסם
שלום,

רציתי לשאול 2 שאלות לגבי הילוכים ברכב אוטמט :

1)נניח שאני במהירות 80 קמ''ש ברכב אוטמט (הילוך 4) ואני רוצה להוריד ל60 בלי להשתמש בבלמים רק על ידי הורדה להילוך 3 זה אפשרי?

אתה יכול אבל זה ממש יזרוק אותך עם הגוף כי הרכב יבלום במכה ואני גם לא בטוח שזה בריא לתיבה עצמה.

2) במידה ואני על 60 קמ''ש (הילוך רצוי 3) אבל נוסע על הילוך גבוה יותר למשל 4 מה יקרה לאוטו?( ברכב ידני הוא היה ממש מקרטע ונכבה)

באוטומט זה לא קיים,אני נוסע על 20 קמ''ש בעיר על הילוך רביעי וגם אם אני אסע קמ''ש 1 בהילוך הכי גבוה לא יקרה כלום.

בכל מקרה לאחר שתבלום התיבה תוריד לך אוטמטית הילוכים (בגלל שהיא אוטמטית :lol: ).

תודה רבה על העזרה

תגובות בכחול.

אגב אנחנו מדברים על אוטומט עם אפשרות טיפוטרוניק או מה?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא תהיה שום מכה, קצב ההאטה יהיה איטי מזה של הבלמים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לא תהיה שום מכה, קצב ההאטה יהיה איטי מזה של הבלמים.

אתה צודק לא תהיה מכה, הכוונה שלי היא שזה לא נעים לבלום ככה כי אתה נזרק קדימה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אתה צודק לא תהיה מכה, הכוונה שלי היא שזה לא נעים לבלום ככה כי אתה נזרק קדימה.

זה קורה רק כשיש מעבר מהילוך 2 להילוך 1, אחרי כמה פעמים מתרגלים.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

• תוכן חדש...