Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעלי הרים

RBRB
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני עם אותה נעל שעשתה כבר אלפי קילומטרים, גם בשירות הצבאי וגם בדרום אמריקה (בטרקים של עד 8 ימים).

עברה בוץ, מים, סלעים, שלג וכל שאר החולות רעות של נעלי הרים. לאחר טיפול קצר חזרו להיראות "כמו חדשות".

קיבלתי את התחושה שהיא ממש שורדת כל דבר. ממליץ עליה בחום.

לטיולים בארץ היא מעט אובר-קיל כיוון שהיא לא מאוורת מדי (אך לא חסינת גשם) וגבוהה יחסית (לא מדי, שוקעת ומקבלת את הצורה של הרגל לאחר כמה קילומטרים).

זו הנעל:

http://www.pets-camp.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=3730877

חייב להעלות את הדיון הזה - אחרי טיול בצפת אתמול, בשלג והמון מים זורמים, שמתי לב שה-Timberland PRO שלי החלו להתפרק לאחר 7 שנים ששירותי אותי נאמנה. התחילו להכנס מים, והסוליה החלה קצת להתפרק בצדדים. בעקבות ההמלצות החמות הדיון הזה רכשתי לפני מספר שעות את הנעל הזאת.

הייתי צריך נעל שתחזיק לאורך זמן, וככול הנראה אני אתחיל להשתמש בה ברכיבות אופניים בשטח (כשמזג האוויר יאפשר), וגם ליום יום זקוק לנעליים שישמרו על חום (וכן, יש לי גרביים תרמיות ועדיין זה לא עזר המון עם הטימברלנד).

I Ride Because I Really Like Dessert

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לשמירת חום עדיף נעליים עם ריפוד בד בפנים, ולא גימור עור כמו שיש לרוב הטימברלנד שאני מכיר.

והמלצה, אם כבר גרביים, רכשתי משהו שנקרא icebreaker, בלמטייל, במרץ האחרון. גרביים שמעבר להיותן נוחות בצורה חריגה והתמודדות נפלא עם זיעה. שומרות חום גם כשהן ספוגות מי קרח.

אמנם עלו 80 ש"ח, אבל הודיתי על ההשקעה כל רגע.

צמר אלפקות לבקניות או משהו.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

השקנל שלי בנושא. עבדתי אחרי השיחרור בליוי טיולים, השתמשתי בנעל של HTC , חברה מאוד זולה. מצד אחד הנעל הייתה בסדר גמור(טיולי מצדה בעיקר) מצד שני הם התפרקו מהר מאוד. אחרי שנה עשיתי את שביל ישראל והשתמשתי בנעלים האלה

Moab Ventilator, הם לא התאימו לצערי , פירקתי להם את הצורה תוך פחות משלושה חודשים.

חברי לטיול קנה נעליים מסיביות של סולומון (כאלה שחוצבות הרים ועולות בהתאם) והיה מבסוט. טיילנו עם קיבוצניקים שלאחד מהם היה מגף אוסטרלי והוא היה מבסוט.

לדעתי, זה מאוד תלוי מה השימוש של הנעל. אם אתה מתכוון לטייל בטיולי שטח מסייבים (קרי הר כרבולת) תשקיע בנעל טובה ובמדרס טוב. אין צורך לקנות נעל ב700+ בשביל כמה טיולים בשנה או בשביל עבודה (יש מספיק נעלים כבדות שעולות הרבה יותר זול).

בהצלחה

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
אני יכול להמליץ לך על הנעליים שלנו.

נעלי original SWAT

יש לנו שני סוגי נעליים (3/4 וגבוהות) שכרגע בשימוש כוחות הביטחון כאן בארץ.

הנעלי מרדף שלנו מתוכננות לעמוד בתוואי עירוני ובתוואי פראי.

מה גם שהמחיר שלהם הוא יותר זול מרוב הנעליים המוצעות.

את שאר הפרטים אתה מוזמן לקבל ממני בפרטי או בפייסבוק שלנו (בחתימה שלי)

ונשתדל אפילו לעשות לך עוד הנחה כי אתה מהפורום.

רכשתי את נעלי המרדף (3/4)

IMG_0150.JPG

כרגע הם גם במבצע אדיר, כנסו לכאן.

הנעלים נחות מאוד, כרגע נוסו בתוואי עירוני בלבד, ביום שבת הם יצאו לשטח. הם טיפה יותר גבוהות מנעלי הרים רגילות (מצורף צילום ליד נעל קולמביה)

IMG_0153.JPG

אני מצאתי זאת כנוח ועם אחיזה נהדרת ונוחה לרגל.

עוד משהו יחודי זה הריצרץ בצד

IMG_0151.JPG

בשניה והרגל נשלפת מהנעל.

כאמור הנעלים נוחות מאוד ולא מעיקות קניה מומלצת.

• תוכן חדש...