Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 257
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה רוצה להגיד שאתה לא יודע מה זה הנתיכים של הכבלים? :lol: :lol: :lol:

גם אני לא

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זה ברור - חלק מהמיקרוסכימה.

מה שיפה בהקלטה הוא קור הרוח של המתנדבים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היא לא עושה צחוק, היא בעצמה בדיחה לא מצחיקה ומסוכנת!

מה שאותי מטריד זה: ממתי עורך החדשות נהיה במאי? הרי מחקו מההקלטה חלקים שמבהירים עד כמה מדובר בנהגת כושלת ולא צירוף מקרים מקרי עם שוטרים גיבורים (שנהגו אכן למופת).

פורסם
אולי זה מה שגרם למה שבאמת גרם לבעיה, שזו נזילה של אבקת חשמל.

אז איך אני בודק אם ברכב שלי יש נזילה של אבקת חשמל? :shock::lol:

פורסם

קח קערה עם ליטר מים. שפוך פנימה המון מלח ותערבב.

קח את הכבלים של המצבר ושים את שני הקצוות בתוך המים עם המלח.

עכשיו חכה לבוקר.

אם האוטו הפך לאפר, הכל היה תקין. אם לא קרה כלום, נסה לחבר את המצבר לשקע של הבית על ידי חשיפת החוטים והצמדה לקוטבי המצבר.

(הכותב לא לוקח אחריות על פציעות שבטוחות ב100% כגון כוויות לגוף, התחשמלות ואף מוות, או על נזקים לרכוש שייגרמו אם מישהו באמת מספיק טיפש בשביל לעשות משהו ממה שכתבתי פה)

פורסם

במקום להעלות את זה לתודעה ולהפנים שיש עוד הרבה נהגות ונהגים כמוה על הכביש, הנושא יגרף מתחת לשטיח, הכל בסדר במדינת ישראל, שום דבר רע לא יגרם לאזרחים כל עוד הם נוסעים במהירות לפי השלט.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אבל היא נסעה לא לפי התמרור!

היא נסעה 140!

סכנה! :lol:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

היא נסעה 140!

מה ש'אתה אומר :wink: לדפוק לחיצה ל 180 , להתקשר למשטרה ולהודיע על בעיה/תקלה :cool: ואתה מכוסה י'עני חוקי .

ובסוף צ'אנס להכנס בניידת מאחורה - חלום :lol:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

^^

ותחשוב כמה עברייני מהירות אחרים אתה מציל, כך שבמקום שהיא תעמוד ותממל"ז את התנועה החולפת, היא תהיה עסוקה באשכרה להציל את היום.

פורסם

היא נסעה 140!

למה לדעתך הגיעה בכלל ניידת למקום?:-D

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

עלעלתי בשרשור ואני מודה שאני מופתע. האם קל בעיני כולם שהשוטר נתן לנהגת עצה גרועה מאוד?! נכון, הוא הרגיע את הנהגת ההיסטרית הזו (שנתקלה בסיטואציה פשוטה מאוד - דעיכת בלמים בעליה!), אבל העצה הפרקטית שהוא נתן לה, שהיא העניין המהותי בכל הסיפור הזה, היתה שגויה מן היסוד.

לדומם מנוע? על מה ולמה? הרי ברור שהדבר לא יגביר את בלימת המנוע, אלא יקטין אותה, בוודאי לעומת מצב של הורדת הילוכים ידנית. כמו כן, הדבר יפסיק את תגבור הבלמים וההיגוי כך שהיכולת להמשיך לתפעל את הרכב תיפגע וכן תיפגע יציבות הרכב, ובעיקר במהירות הנדונה.

רצה המקרה וכל התנאים היו לטובת הנהגת, ולכן העצה הגרועה הזו נגמרה בכי טוב, אבל נכון להפריך את השיטה שבה הסביר השוטר לנהגת לפעול, כדי שנהגים אחרים בסיטואציה דומה לא ינהגו כך. פעם אחת זה נגמר בטוב (בעיקר כתוצאה ממזל) והשוטר נעשה גיבור. בפעם הבאה, כשהדבר יגמר באסון, השוטר יזכה לכינויים פחות יפים...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אם היא היתה מכבה מנוע כבר בשער הגיא אז כל הסאגה הזו היתה נגמרת 40 דקות מוקדם יותר וללא נזק לפח וסיכון לנפש. אין שום בעיה לתפעל רכב כבוי בכל מהירות. ברכבים שבהם כן יש בעיה כזו בגלל משקל, כמו למשל משאיות עם שני סרני היגוי קדמיים, יש משאבת שמן הגה נוספת שמונעת מגל ההינע ולא תלוית מנוע. אגב, אפילו במשאית כנ"ל הצלחתי לתפעל את ההגה תוך כדי נסיעה עם מנוע כבוי כשהמשאבה הנוספת היתה תקולה, אם כי הרכב לא היה מועמס.

לאחרונה לקחתי רכב עם מנוע כבוי ולאחר שרוקנתי את הוואקום מהבוסטר והוא עבר את בחינת הבלמים ללא כל בעיה. זה צריך להכניס אנשים לפרפורציות בכל הקשור לנחיצות התגבור.

גם אני חושב שהשוטר שגה, מהסיבה ההפוכה. הוא היה צריך להורות לה לכבות מנוע במשפט הראשון של השיחה, ולא לשחק את הגיבור במשך שבע דקות של נסיעה היסטרית במהירות גבוהה.

עוד משהו שלא רלוונטי למקרה הנוכחי: ברכבים עם גיר ידני התגבור יימשך כרגיל גם עם מנוע כבוי כל עוד הילוך משולב ודוושת המצמד לא לחוצה. (זה בוודאי נכון להגה הידראולי. נדמה לי שהגה חשמלי ימשיך לתגבר כל עוד הרכב בנסיעה גם אם הסוויץ' סגור אבל אני צריך לבדוק את זה).

• תוכן חדש...