Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי איש קשר בנייד והיום לא מצאתי אותו. שחיגתי את המיספר השם שלו הופיע ברשימה .ולאחר מיכן חיפשתי שוב עדין איש קשר אינו נימצא. חשבתי שמחיקה ורישום מחדש ישנה משהו אבל עדין זה רושם אין אפשרות לירשום איש קשר.גם לא על הסים וגם לא על המכשיר.

בעיה נוספת שהתחילה לא מיזמן יש מספר טלפון רגיל (של העבודה) שאיך שמתקשרים ממינו זה עושה ישר כאילו תפוס.ולאחר מכן אצלי זה מראה כשיחה שלא נענתה

המכשיר הוא סמסונג מיני בן 4 חודשים שהתחיל להשתגע בזמן האחרון כולל המסך מגע

פורסם

לירוי,

הייתה לי את אותה בעיה בדיוק עם סמסונג גאלאקסי אייס (רישום אנשי קשר)

איפוס המכשיר בחברת הסלולר פתר את הבעיה.

תמונות ושירים הצלחתי לשמור מראש..אבל התהליך מחק לי את כל האפליקציות שהיו מותקנות.

אני מניח שישנה דרך לגבות גם את האפליקציות, כנראה שאני לא מכיר אותה.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

נכנס לאנשי הקשר , לוחץ על כפתור האפשרויות השמאלי למטה , אנשי קשר להצגה מסמן שם את אפשרות "כל אנשי הקשר" .

תעדכן אם זאת הייתה הבעיה

• תוכן חדש...