Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג

yuval76
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשתי עתידה לקבל רכב מהעבודה בשבועות הקרובים.

האפשרויות:

קיה סיד סטיישן

סיאט טולדו.

סקודה אוקטביה 1.2 2013

על מה הייתם ממליצים למשפחה של 4 נפשות+ כלב.

כמו כן, אם משהו יודע מהי תצרוכת דלק בשימוש סביר באוקטביה ובקיה זה יעזור לי מאד (אשתי צריכה להציג קייס סביר לבוס שלה כי הרכב קצת יותר יקר), כי המבחנים לא אומרים לי הרבה.

פורסם

אם לא היה כלב הייתי הולך על אוקטביה גם מבחינת הדלק, אבל מתוך המבחר שנתת אין הבדל באיזה רכב יסע הכלב.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

טולדו כנראה תהיה הכי חסכונית .אבל האוקטביה טובה ממנה בהרבה. רכב מליגה אחרת. הסיד לא רעה אבל הבחירה חייבת להיות אוקטביה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

סיאט טולדו נחותה משתיהן. יותר בסגנון מיני משפחתית.

אני מחזיק קיה סיד סטיישן החדשה ויכול רק לשבח את הרכב.

אבזור מהעשיר בקטגוריה-תאורת לד DRL ליום, תאורת לד גם בתאורה הרגילה, פנסי ערפל , פנסים עוקבים פנייה, תאורת מדרכות במראות הצד של הרכב, מראות מחוממות ומתקפלות חשמלית עם פתיחת וסגירת הרכב מהשלט, תא כפפות מקורר, מערכת עם 6 רמקולים, זכרון פנימי, בלוטוס מובנה , קרוז קונטרול, 3 מצבי קשיחות להגה ועוד הרבה.

בנוסף שילוב הגיר כפול מצמדים החדש של קיה עם מנוע הGDI מפיק נתונים מרשימים מהמנוע (נתון האצה טוב יותר גם מהאוקטביה 1.2 טורבו). הגיר מתנהג נפלא , העברה חלקה והרעידות לא מורגשות כמו בDSG- קיימים גם מנופי העברת הילוכים מאחורי גלגל ההגה.

צריכת דלק עירונית עם רגל כבדה על הגז מראה 8 ליטר ל100 ק"מ שזה בערך 1 ליטר ל12.5 ק"מ. מחוץ לעיר מגיעים להרבה יותר במיוחד באופי נסיעה חסכוני יותר.

אם יהיו עוד שאלות אשמח לענות,

פורסם

האוקטביה בעלת 5 דלתות במרכב liftback ולכן כשמפרקים את המגש מאחור היא הופכת לחצי סטיישן ויש אחלה מקום לכלב + נקודות עיגון שאפשר לקשור אותו שלא ישתולל + יציאות מיזוג לספסל האחורי שהוא גם נהנה מהם

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

ל-fastman, אתה בטוח לגבי תאוצות?....ממש לא נראה לי ואני מכיר קצת את ה-TSI.

גם תצרוכת הדלק נראית לי אופטימית מאד. 1:12 בעיר? סגור עח זה?

פורסם
ל-fastman, אתה בטוח לגבי תאוצות?....ממש לא נראה לי ואני מכיר קצת את ה-TSI.

גם תצרוכת הדלק נראית לי אופטימית מאד. 1:12 בעיר? סגור עח זה?

אוקטביה 1.2 נתון האצה 10.5 ל100 בדור הקודם 10.8

סיד החדשה 9.9 למאה

מכיר מקרוב את כל מנועי הTSI בכל הנפחים..

תצרוכת הדלק אכן נמוכה עקב מנוע הGDI והגיר החסכוני ועוד כל זה ללא מצב ECO מניסיון עם 14 אלף ק"מ עם הרכב הזה.

פורסם
אוקטביה 1.2 נתון האצה 10.5 ל100 בדור הקודם 10.8

סיד החדשה 9.9 למאה

מכיר מקרוב את כל מנועי הTSI בכל הנפחים..

תצרוכת הדלק אכן נמוכה עקב מנוע הGDI והגיר החסכוני ועוד כל זה ללא מצב ECO מניסיון עם 14 אלף ק"מ עם הרכב הזה.

חידוד קטן: הקיה סיד האצ'באק עושה 9.9 למאה, הקיה סיד סטיישן שבאופציות של פות"ש עושה 11.1

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
חידוד קטן: הקיה סיד האצ'באק עושה 9.9 למאה, הקיה סיד סטיישן שבאופציות של פות"ש עושה 11.1

ממש לא ידידי היקר, 11.1 לא מציאותי בעליל שמשום מה מפורסם באתר "אוטו".

אתה מוזמן להיכנס למבחן דרכים של וואלה שבוצע לסיד סטיישן ולראות לאיזה נתון הם הגיעו: (10.7)

http://cars.walla.co.il/?w=/4700/2649411

ובנוסף אתה מוזמן להיכנס לאתר הרשמי של קיה ולראות את נתוני היצרן לסטיישן: (10.2)

http://www.kia.com/eu/models/ceedwagon/#/highlight_data_sheet

ללחוץ engine spec petrol ולהתסכל על מנוע הבנזין בעמודה הימנית.

ועזוב נתונים יבשים,

ה1.2 מתנהגת טוב במהירויות נמוכות, במהירויות יותר גבוהות מורגש בהחלט שמדובר במנוע קטן למרות הטורבו.

פורסם

מבחינת מרווח פנים אף אחת מהאחרות לא מגיעות לקרסוליים של האוקטביה

הדבר היחיד החיובי שיש בקיה/יונדאי (זה בדיוק אותו רכב) זה האבזור,היה לי את הדור הקודם של הI30CW, אני מצטער,נוחות נסיעה לא משתווה למתחרות בקטגוריה,רכב צפוף ורועש,הגה קל ללא תקשורת בכלל, אז בקיה אתה מקבל יותר צעצועים לא בטוח ששימושיים יותר אבל שיהיה באוקטביה אתה מקבל איכות הרכבה ורכב חזק וגדול

אפילו אם הקיה מהירה יותר מהאוקטביה ואני בספק לגבי זה, למה זה משנה?אתה עושה תחרויות עם הרכב בכבישים ציבוריים?

המלצה שלי לך על האוקטביה, אם יש אפשרות לקחת רמת גימור אלגנס או מנוע 1.4 מה טוב,אם לא גם האמביינט מעל ומעבר למה שצריך להתנהלות יומיומית

צעצועים באוטו זה נחמד,מקום ואיכות הרכב הרבה יותר חשוב לדעתי,מה גם שלדעתי האוקטביה יותר בטיחותית

פורסם
מבחינת מרווח פנים אף אחת מהאחרות לא מגיעות לקרסוליים של האוקטביה

הדבר היחיד החיובי שיש בקיה/יונדאי (זה בדיוק אותו רכב) זה האבזור,היה לי את הדור הקודם של הI30CW, אני מצטער,נוחות נסיעה לא משתווה למתחרות בקטגוריה,רכב צפוף ורועש,הגה קל ללא תקשורת בכלל, אז בקיה אתה מקבל יותר צעצועים לא בטוח ששימושיים יותר אבל שיהיה באוקטביה אתה מקבל איכות הרכבה ורכב חזק וגדול

אפילו אם הקיה מהירה יותר מהאוקטביה ואני בספק לגבי זה, למה זה משנה?אתה עושה תחרויות עם הרכב בכבישים ציבוריים?

המלצה שלי לך על האוקטביה, אם יש אפשרות לקחת רמת גימור אלגנס או מנוע 1.4 מה טוב,אם לא גם האמביינט מעל ומעבר למה שצריך להתנהלות יומיומית

צעצועים באוטו זה נחמד,מקום ואיכות הרכב הרבה יותר חשוב לדעתי,מה גם שלדעתי האוקטביה יותר בטיחותית

כמות הדברים הלא נכונים שרשמת בתגובה הזאת הם בערך שווי ערך למספר השורות שרשמת.

נתחיל מיזה שאין אפילו לרגע להשוות בין הדור הקודם של I30CW לסיד החדשה.

הרכב ממש לא צפוף וממש לא רועש אפילו לעיתים נדמה שהמנוע כבוי,

ההגה בעל 3 מצבים והמצב הספורטיבי ממש לא קל ללא תקשורת,

איכות ההרכבה בסיד החדשה היא לא פחות ממצויינת וניתן לקרוא ולאשר את זה בכל מבחן רכב שבוצע לה-שאגב היא ניצחה בכולם.

היונדאי והקיה ממש לא דומות- היונדאי עם גיר אוטומטי רגיל בעוד הקיה מגיעה עם גיר כפול מצמדים. האבזור או יותר נכון ה"צעצועים" רחוקים שנות אור בין הסיד ליונדאי- וגם מהסקודה ברמת גימור אמבישן.

מבחינת בטיחות אתה יכול לראות בעצמך את הקיה:

http://www.euroncap.com/results/kia/cee%27d/483.aspx

והסקודה:

http://www.euroncap.com/results/skoda/octavia/512.aspx

כאשר הסקודה בפיגור של 20% באחד הסעיפים מול הסיד- ככה שדעתך שהסקודה בטוחה יותר היא לא נכונה.

ולגבי סעיף המהירות- אף אחד לא מבצע תחרויות- מהירות וזריזות לא פקטור רק של תחרויות. וגם כאן הספק שלך הוא לא נכון.

ושלא נתחיל לדבר על אמינות..

המשך יום טוב, ולהבא תשתדל להגיב על סמך ידע ולא על סמך "דעתך"

פורסם

שים לב שיש הבדל במבחנים בין 2012 ו2013,מה גם שהאוקטביה קיבלה ציון יותר טוב בהגנה על נוסעים מבוגרים

יש שינוי במבחן בהגנה על ילדים באוקטביה ככה שהמבחנים לא ברי השוואה בחלק הזה, אז נחזור לנקודה שלי אוקטביה בטיחותית יותר.

אני רשמתי את הניסיון שלי עם הI30 שהייתה לי, קיה ויונדאי חולקים את אותם המכלולים,ההבדל הוא בעיצוב בלבד

כפי שאמרת הסיד מגיע עם תיבה רובוטית אבל זאת לא הייתה הנקודה

בקיצור זה טוב שאתה כל כך בקיא בלקרוא מבחני רכב,אישית לא נסעתי בסיד החדשה,אבל ראיתי מבחנים וזה לא הצית בי רצון לרוץ לקחת אותה בליסינג,העיצוב של הדש צעקני וולגרי לטעמי, וזה שהיא זריזה ב0.2 שניות על הנייר לא מעניין באמת.

לאוקטביה יש יתרון אחד שלאף מכונית בקטגוריה שלה אין וזה מרווח פנים ותא מטען ענק,לגבי אמינות זה גם לא מעניין כייון שמדובר בליסינג תפעולי

פורסם

3% יותר זה לא הופך אותה בטיחותית יותר במיוחד עם הפיגור בשאר הסעיפים.

ההבדל בין קיה ליונדאי לא נגמר בעיצוב, המתלים שונים , התנהגות הכביש , התנהגות המנוע והגיר.

בנוסף, הניסיון שלי כלל לא מתבסס על סמך מבחני רכב, בתור מישהו שעבד זמן לא מועט בחברת ליסינג עם צי גדול יש לי ניסיון וידע עם הרבה דגמים וחברות. לא אמרתי שהאוקטביה רכב לא טוב, אך הצגת את הדברים כאילו אוקטביה כרגע אופציה מספר 1 בקרב מתחרותיה וצר לי היא לא.

לגבי עיצוב דש- כל אחד וטעמו יחיה, אחד אוהב מראה קלאסי פשוט ואחד אוהב חידושים וגימורים.

ואגב, למרות שמדובר ברכב ליסינג, אמינות היא מדד חשוב - לא נראה לי שנוח וכיף להסתובב עם רכבים חילופיים ללא דיבורית ודלקן שהרכב נכנס למוסכים ובטח ובטח שלא נוח לבזבז זמן עבודה חשוב ולבצע החלפות רכבים / פינוי רכבים וכיוצא בזה.

במיוחד שבחלק מהרכבים אמינות לקויה תתבטא ותגרום לבטיחות לקויה והרשימה עוד ארוכה.

• תוכן חדש...