Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיליט היא בעצמה חומצה.

האם מדובר בשיש?

ליטוש/פוליש יורידו את השכבה העליונה הלבנה. אפשר להתחיל בסקוטש' עם אסטוניש - והרבה סבלנות.

:turn-l:
פורסם

הסיליט הזה יתן לו עוד גוונים "יפים"

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בעסה.

נו טוב, לפחות אפשר לשלוח עכשיו את הקישור

לכל מי שחשב אי פעם על התקנת אבן טבעית במקום הזה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לדעתי אין הרבה ברירות ומה שאני הייתי מנסה לעשות הוא לשפשף את האיזור עם נייר שיוף מים 120 וחומצת מלח ע"מ "ליישר" את המשטח והטקסטורה ->> לאחר מכן לשטוף היטב במים ->> לתת לזה להתייבש PERFECTLY ->> לאחר מכן למרוח בסילר מתאים ! (בהתאם להעדפה: גימור מט או מבריק, וכמובן שיתאים לאבן טבעית סופגת).

בהצלחה

(כל הנאמר מעלה הוא על אחריותך בלבד).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא ברור לגמרי מהתמונה ובגלל שמות מפוצצים של אנשי שיווק קשה להבין מה בדיוק יש לך שם. אם זה אריחים או פלטות של אבן טבעית אמיתית והחומר לא חדר פנימה סביר להניח שליטוש ישחזר אותה. המצב כפי שהוא נראה הוא לא משהו שליטוש ידני יפתור. צריך ליטוש עם כריות מיוחדות לליטוש שיש שמרכיבים על דיסק. לדעתי אתה צריך להתייעץ עם איש שיש או עם לטש שיש לבדוק אפשרות לליטוש.

כעיקרון באבן טבעית כל פגם חיצוני אפשר להעלים ע"י ליטוש מחדש. לעומת זאת חומרים שנספגו פנימה זה מקרה אבוד.

אם אתה מאיזור המרכז אני יכול לתת לך לניסיון כריות יהלום לליטוש ידני של שיש כדי שתנסה. רק קח בחשבון שתהליך הורדת החומר איתן מאד מאד איטי ומייגע. הן נועדו רק לפינישים, היכן שלא ניתן לגשת עם דיסק. יכול להיות שזה יתן לך מושג לגבי הצלחה של ליטוש.

• תוכן חדש...