Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אף אחד לא אמר לך אני ל איודע

אני אומר לך מה שאני ראיתי ומה שנאמר לי .

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

מתן בלי להעליב או משהוא הקומפוננט של אבי(DIABLO) הוא כמה רמות מעל הדוטק ככה אני חושב..

אולי זה בגלל שלאבי יש הגברה של רוקפורד יש הרבה סיבות...

אבל לדעתי כדי לבחור קומפוננט של MBQ...

פורסם

טוב , הגיע הזמן שאני אגיב ואעשה קצת סדר בעניינים.

SPL הוא מותג אמריקאי במקור שמופץ גם בכמה מדינות באירופה. המותג הנו חדש יחסית ומגיע מאותם בעלים של חברת AudioBahn האמריקאית.

במידה ועופר (Kicker) יביא היום את המצלמה הדיגיטלית שלו לעבודה אני אוכל לצלם לכם תמונות של הרכיבים פתוחים ואפשר יהיה לראות בצורה ברורה שעל כל היציקות הפנימיות כתוב בענק Audiobahn. (לא שווה היה לשנות כי זה אותו פס היצור).

אז לגבי התמחור בארץ , קודם כל, הכל עולה חצי בערך אם לא פחות ממוצרים מקבילים של אודיובאהן.

לגבי התמחור בהולנד :

35 יורו זה מחיר התחלתי במכרז - אני יכול להראות לכם גם רוקפורד שמתחיל ב 1 יורו , זה לא מראה על מחיר שוק.

וחוץ מזה - וזאת הנקודה העיקרית - מה שמשנה זה איך הסט נשמע. ומי שהתנסה במוצרים יודע כבר טוב מאוד איך הסטים שלהם נשמעים.

Leon Cupra 2009

פורסם
מתן בלי להעליב או משהוא הקומפוננט של אבי(DIABLO) הוא כמה רמות מעל הדוטק ככה אני חושב..

אולי זה בגלל שלאבי יש הגברה של רוקפורד יש הרבה סיבות...

אבל לדעתי כדי לבחור קומפוננט של MBQ...

כול אחד ודעתו זה ברור שהכול עניין של טעם...

יכול להיות שלך ה MB יותר מתאימים ויכול להיות שיש שם עוד סיבות...

לפי מה שזכור לי ברכב של אבי אין איטום ?

פורסם
טוב , הגיע הזמן שאני אגיב ואעשה קצת סדר בעניינים.

SPL הוא מותג אמריקאי במקור שמופץ גם בכמה מדינות באירופה. המותג הנו חדש יחסית ומגיע מאותם בעלים של חברת AudioBahn האמריקאית.

במידה ועופר (Kicker) יביא היום את המצלמה הדיגיטלית שלו לעבודה אני אוכל לצלם לכם תמונות של הרכיבים פתוחים ואפשר יהיה לראות בצורה ברורה שעל כל היציקות הפנימיות כתוב בענק Audiobahn. (לא שווה היה לשנות כי זה אותו פס היצור).

אז לגבי התמחור בארץ , קודם כל, הכל עולה חצי בערך אם לא פחות ממוצרים מקבילים של אודיובאהן.

לגבי התמחור בהולנד :

35 יורו זה מחיר התחלתי במכרז - אני יכול להראות לכם גם רוקפורד שמתחיל ב 1 יורו , זה לא מראה על מחיר שוק.

וחוץ מזה - וזאת הנקודה העיקרית - מה שמשנה זה איך הסט נשמע. ומי שהתנסה במוצרים יודע כבר טוב מאוד איך הסטים שלהם נשמעים.

תודה על ההסבר :) עכשיו קצת יותר מובן.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...