Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם ישנה הגבלה בניודים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. למי שלא יודע יופון יצאה במבצע שיחות ללא הגבלה וחבילת גלישה ב8 שקלים ל3 חודשים ולאחר מכן המחיר עולה ל-89 שקלים. שאלה ראשונה היא האם מישהו יודע אם יש התחייבות לשנה ? שאלה שניה היא האם ניתן לחזור חזרה לחברה שהייתי בה ? יש הגבלה לניודים במידה וזה נניח פעם בתקופה קצרה? נניח שניידתי מחברה x לy. פעם בתקופה אני בחברה x ופעם בy. יש על זה הגבלה ? פיקוח ? או שניתן לנייד כפי יכולתך :)

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אין יותר התחייבויות עם חברות תקשורת

אתה יכול להיות היום עם אפ"ס כלשהי חודש הבא (אפילו מחר) עם גולן

ולאחר מכן שוב עם אפ"ס.בחירה מלאה שלך.

עם זאת קח בחשבון שהחברה מן הסתם תזכור אותך ולא תתן לך שוב 9 ש' ל3 חדשים.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

החברה לא תזכור כלום - אין בעיה לנייד אפילו פעמיים בשבוע (בדיוק השבוע ניידתי מהוט מובייל ל 012 ולמחרת חזרה להוט מובייל).

תעשה מה שהכי משתלם לך.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
מה קורה עם הסים?

האם אני יכול להשתמש בסים ישן שיש ברשותי, או שחייבים לרכוש כל פעם סים חדש.

יכול ועוד איך.

אני ניידיתי מהוט מובייל ל 012 - באותו יום יצרו איתי קשר משימור לקוחות של הוט מובייל, הציעו הצעה טובה יותר (49 ש"ח לחצי שנה) והפעילו מחדש את הסימים הישנים.

בפחות מ 24 שעות חסכתי 50 שקל בחודש לכל מנוי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
היום יש בגולן מבצע של 4 חודשים חינם.

גולן זאת החברה הראשונה שניידתי אליה. הזכרון ממנה לא ממש להיט..

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
השאלה איך הם מבחינת קליטה ואינטרנט.

מבאס להתקע בחור נידח בלי קליטה ובלי אפשרות לנווט.

זאת הסיבה שעברתי. ניתוקי שיחות בלי סוף ואינטרנט שלא עובד בזמן שיחה .

פורסם

עדכון. ניידתי ליופון. עדכונים בהמשך.

פורסם

המשך עדכונים. התחלתי ניוד דרך האתר שלהם בשעה 23:00 . היום בשעה 10:30 הקו נויד בהצלחה לאחר שקיבלתי הודעה בדיוק מתי להחליף סים. שאפו ! כרגע אינטרנט 3G בבדיקה עומד על פחות מ-1 מגה אצלי בבית . (בהוט מובייל היה לי 6 מגה בבדיקה) . בשביל 8 שקלים לחודש אני אסבול בשקט :)

פורסם
היום יש בגולן מבצע של 4 חודשים חינם.

לא ממליץ על גולן בלשון המעטה, למה? תעשו חיפוש, פתחתי על זה שרשור.

אני תוך יום אחד ניידתי בין 3 חברות שונות. ככה שאין הגבלה.

ביג בוסף, כמה שילמת על הסים?

פורסם

גם אני ממליץ להתרחק מגולן, הייתי איתם מהיום שהם יצאו לשוק ועברתי ליו פון למבצע של ה-8 ש"ח.

מי שמחפש אינטרנט נורמלי, שיחות שלא מתנתקות ושיחות שמגיעות ליעד - שלא יעבור לגולן!

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
לא ממליץ על גולן בלשון המעטה, למה? תעשו חיפוש, פתחתי על זה שרשור.

אני תוך יום אחד ניידתי בין 3 חברות שונות. ככה שאין הגבלה.

ביג בוסף, כמה שילמת על הסים?

שלחתי את אחותי לקנות. לא בדקתי כמה. אני משער ש-50 שקלים.

• תוכן חדש...