Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם ישנה הגבלה בניודים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אני ממליץ להתרחק מגולן, הייתי איתם מהיום שהם יצאו לשוק ועברתי ליו פון למבצע של ה-8 ש"ח.

מי שמחפש אינטרנט נורמלי, שיחות שלא מתנתקות ושיחות שמגיעות ליעד - שלא יעבור לגולן!

אני איתם גם מאותה תקופה בערך ולא היו לי כמעט בעיות. בחודש הראשון היו קצת פאקים, אבל מאז הכל סבבה.

הייתי מנייד, אבל אני מעדיף לתמוך בגולן כי שיטלת התפעול שלהם (אתר במקום נציגים) שווה את ההפרש שאני משלם לעומת קיצפוצים בין מבצעים.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

הבעיות עם גולן כיום למיטב הבנתי הן עדיין טכניות ונוגעות לנדידה בין האתרים של סלקום לאלו של גולן - אלו גרמו לי לעזוב אותם עוד בתחילת השנה לטובת 012.

במקביל לזה, גולן יצאו היום בהצהרה על עוד שני שירותים מעניינים - חסימת שיחות ממספרים חסויים (המנוי המחייג מקבל הודעה קולית שעליו לנתק ולחייג ממספר מזוהה) ואפשור שימוש במספר וירטואלי ע"פי שעות/ימים ספציפיים. הייתי חוזר אליהם מחר על הבוקר אם הייתי יודע בוודאות שהתקלות שלהם פסקו.

פורסם

לאחר חצי שנה עם גולן אני יכול להגיד שלצערי הרב המצב לא טוב (למה לצערי הרב? כי רציתי לתמוך בהם.)

ניתוקים...אינטרנט נעלם..החלפת רשתות כל כמה שניות (גורם לאיבוד סוללה)...

כרגע עם 012 מרוצה מאוד.

פורסם

איזה יופי, היום בידיוק סגרתי עם 012 לנייד אליהם מ-יופון בשביל לחסוך 20 ש"ח בחודש. עכשיו שאני רואה את המבצע הזה, אני אנייד, ל012, נשאר יום, נחזור ליו פון ב8 שקל. העיקר שאת הסים של 012 אני מקבל חינם :)

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
אין יותר התחייבויות עם חברות תקשורת

אתה יכול להיות היום עם אפ"ס כלשהי חודש הבא (אפילו מחר) עם גולן

ולאחר מכן שוב עם אפ"ס.בחירה מלאה שלך.

עם זאת קח בחשבון שהחברה מן הסתם תזכור אותך ולא תתן לך שוב 9 ש' ל3 חדשים.

וכל פעם מחדש ישלם עבור כרטיס שים 50 שח !! אלא אם גם מצא מבצע על השים :)

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...