Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=-hYEp5PWi64 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לאוהבי הגימיקים...

לאיזו רמה של תרכובת כימית אפשר להגיע ולמכור מוצר במחיר שמשאיר מוצרים שעולים 1/10 ממנו מאחור ?

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

משווה ומעלה, גלייז ב 30,000$.

http://www.zymolworld.com/solarissun-glaze.aspx

מאמין שיש יקרים יותר.

אני חושב שמי שקונה ווקסים במחירים האלה, מודע לעובדה שהם לא יותר טובים מווקסים שעולים אלפי דולרים פחות.

אבל ההרגשה של יש לי ווקס קצה של זימול (לצורך העניין) על הפרארי (ממש לצורך העניין), שווה את המחיר.

האמת, אני בספק שיש אנשים שקונים ווקס כזה לעצמם, כנראה שרק סופר דיטיילרים מחו"ל, שמבקשים מהם במיוחד להשתמש בחומר שכזה.

(לא שכיח לראות בפורומים מחו"ל עבודות דיטיילינג של 5-6K פאונד ומעלה).

מי שקנה לעצמו רולס רוייס לא ימרח טרטל, אלא יחפש את המוצר הכי יוקרתי בשוק, הכי אקזוטי, בידיוק כמו הרכב שלו. אותו בנאדם לא ינעד שעון של סווטצ', הוא יעדיף רולקס, אפילו ששניהם מראים בדיוק את אותה השעה.

בקיצור, הרגשת יוקרה.

עריכה : אין לזה סוף.

http://www.mitchellandking.com/detailing-products/car-wax/gold-rush-rally-car-wax

97k$

"יאללה בירי".

פורסם
אני לא חושב שיש הצדקה לווקסים במחירים הללו.

אין ווקס שלא ייפגע מהשמש או מסבון שטיפה.

ולחזיה במיליון דולר יש הצדקה? או לפרארי ב 36 מיליון דולר? או לעט מונבלאן במאות אלפי דולרים? כל עוד יש מי שיקנה את המוצר יש הצדקה למחיר. מעבר לזה חברה שמוכרת ווקס במחיר כזה ממתגת את עצמה כחברה יוקרתית על שלל מוצריה.

פורסם

אי אפשר להשוות רכישת ווקס לרכישת רכב.

פרארי ב 3 מיליון ד' לא תיתן את אותה תמורה של גולף GTI. אבל לדעתי ווקס שעולה 97K? איזו הגנה וברק הוא ייתן יותר מאשר ווקס שעולה 10K? הוא לא עשוי מזהב, וסך הכל אין ווקס שלא ייפגע עם הזמן.

כפי שאמרתי בעבר- צריך להיות צרכן נבון ולא ליפול לתרגילים השיווקים שהחברות מנסות לעשות. עם כל הכבוד- בסופו של דבר הן רוצות (וצריכות) את הכסף שלך.

פורסם

באמת שקשה להצדיק את המחיר.

למרות שמאוד מעניין האם יש טכנולוגיה מתקדמת ברבה יותר שעומדת מאחורי המחיר.

עד כמה צריכים להיות יקרים החומרים,

עד כמה צריך להיות מסובך ומתקדם התהליך בשביל לייצר ווקס שעלותו תהיה לא פחות מ10K או אפילו 96K ...

או שהכל חלטורה אחת גדולה ו-ווקסים ב100-500$ עושים את אותה עבודה ואפילו טובה יותר ?

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

• תוכן חדש...