Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי ברכב מגבר לוג'יק 4 יציאות 800W ורמקולים 6/9 400W פיוניר וHED PIONEER P4600

ביום שישי התקנתי קומפוננט דוטק והחלו הבעיות רעש מחריש אוזניים נשמע מהרמקולים

גם מהקומפוננט וגם מהפיוניר אפילו כשהרכב לא מונע קראתי קצת בפורום על בעיות של חברה אחרים והפרדתי את הRCA מהכבל שמספק מתח למגבר וכלום לא נפתרה הבעיה

כשאני מחבר מינידיסק ל4 יציאות של המגבר אז שומעים מצויין אה ונזכרתי כשאני מדליק את הHED אז יש שלושה צפצופים קצרים זה מעיד על תקלה בHED ?

אשמח אם תעזרו לי

תודה אבי

פורסם

הבעיה החלה רק כשחיברת את הדוטק ?

אולי תנסה לנתק אותם, ולהגיד אם הבעיה עדיין קיימת ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

גם את זה ניסית

י אני מנתק אותם מהמגבר ויש רעש אני משתגע איך עם המינידיסק שומעים חלק?

פורסם

תקח את הראשים של ה RCA

שמגיעים לפאנל שלך, ותחבר שמה את המינידיסק שלך

ואז תראה אם עדיין לא יהיו רעשים,

אני משער שגם בין היתר, יש לך את הרעש ה"בופ" הזה, כשמפעילים את המערכת, או כשעוברים מווליום 0, לווליום 1,

נכון ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תחבר חוט בין הגוף של המכשיר למינוס של הRCA והבעיה תפתר (המינוס זה החלק החיצוני.)

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

מישהו יכול להגיד לי ממה זה נובע דרך אגב המכשיר בן חודש ובאחריות יש צורך בתיקון בHED עצמו?

פורסם

זה RCA שרוף

אם זה באמת מציק לך לדעת שהוא שרוף אז תשלח לתיקון

אם תעשה מה שאמרתי אתה תשמע רגיל ללא שום הבדל רק שיש מחובר חוט מהגוף של המכשיר לRCA

שיקול שלך כבר.

פורסם
תחבר חוט בין הגוף של המכשיר למינוס של הRCA והבעיה תפתר (המינוס זה החלק החיצוני.)
לא עוזר

גם לי יש רעש כזה.

גם בקשר לצפצופים. יש לי את זה.......שהוא בא לטעון דיסק אחרי שמדליקים את המכשיר.

משהו לא בסדר במכשיר עצמו.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

neo, אני לא סגור על דברייך,

תמיר הוא לא הראשון שניסה את זה, וזה לא עזר בכלום..

בכל מקרה איך אתה מסביר את הבעיה שנוצרה , רק מחיבור נוסף של רמקולים ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

כשקניתי את הHU המוכר אמר לי לא לחבר\לנתק את הRCA כשהמכשיר דולק כי בפיונירים החדשים זה שורף את היציאות

פעם אחת הוצאתי את הHU ושכחתי לכבות אותו כשהרכבתי חזרה וברגע שחיברתי את הRCA זה קרה לי

ה לא רציני,פשוט חיברתי חוט כמו שאמרתי והבעיה נפתרה.

ובוא לא נכנס לוויכוחים,שיעשה מה שאמרתי ושיראה אם זה נפתר,אין לו מה להפסיד.

פורסם
כשקניתי את הHU המוכר אמר לי לא לחבר\לנתק את הRCA כשהמכשיר דולק כי בפיונירים החדשים זה שורף את היציאות

פעם אחת הוצאתי את הHU ושכחתי לכבות אותו כשהרכבתי חזרה וברגע שחיברתי את הRCA זה קרה לי

ה לא רציני,פשוט חיברתי חוט כמו שאמרתי והבעיה נפתרה.

ובוא לא נכנס לוויכוחים,שיעשה מה שאמרתי ושיראה אם זה נפתר,אין לו מה להפסיד.

נכון ! במעגל החיבור בין המינוס של ה.RCA למינוס של הגוף נישרף כזה כי זה מעביר ממש דק.

אבל עזוב את זה.. פתחתי את המכשיר אחרי התיקון והלחימו את זה... אבל זה עדיין לא עזר.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

• תוכן חדש...