Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תלית מסך בתקרת גבס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לשומרי סודות היקום, פורום אוף טופיק של קארספורום.

אני תקוע בדילמה ואשמח אם למישהו פה יש פתרון-

יש לי מסך הקרנה שאני צריך לתלות מהתקרה, אבל אבוי, התקרה המדוברת היא תקרת גבס. לחפש את הקורות זו לא פונקציה, הן במיקום שלחלוטין לא תואם לנקודות התליה של המסך.

לפי ספרון ההדרכה כתוב שצריך להיות למתלה כושר נשיאה של עד 25 ק"ג, בפועל זה ספרון ג'נרי לכל סדרת המסכים ובעוד שלי יש מסך ברוחב 1.52 מ' הספרון מתייחס גם ל 1.80 ו 2.03

משקל המסך עצמו כ 10-12 קילו, ככה שאני מניח שצורת תליה עם כושר נשיאה של 16~ תהיה מעל ומעבר.

ואז לעניין- למי יש שמץ איך לעזאזל תולים דברים מתקרת גבס? נקודה אחת צריכה את היכולת להחזיק כ 8-9 קילו.

דיבלים לגבס תקפים רק לתליה צדית, לא מצאתי שום מידע בנוגע לתליה מהתקרה...

לעוזרים תודה מראש, הייתי מציע אבטיח אבל זו לא העונה

פורסם

2 אופציות:

1. פתיחת פתח שירות קטן בתקרה והכנסה של ניצב או מסלול למקום שבו אתה צריך למקם את הברגים למתלה. ייתכן ותצטרך לתת חיזוק ישיר לתקרה, מה שיצריך פתח גדול יותר כדי לאפשר קידוח.

2. דיבל ג'מבו לגבס. מתאים גם לתקרות. נסה לחפש נתוני יצרן ולבדוק מה כושר הנשיאה המקסימלי שלו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם יש גישה, ניתן להניח מעל הגבס לוח עץ/MDF ולהתחבר אליו - מה שיפזר את העומס.

אם אין אפשרות כזו - אחד הפתרונות המוצלחים שאני מכיר הוא העוגנים של הילתי. הבעיה היא שלא ניתן לרכוש כאלה בודדים והם גם מצריכים כלי מיוחד לצורך המתיחה שלהם.

אצלי בעבודה יש את הכלי הנ"ל וגם עוגנים ללוחות במגוון עוביים. מאיזה אזור אתה בארץ? יתכן ואוכל לעזור ללא כל עלות :-D

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

אני מעמק יזרעאל, כרבע שעה מחיפה.

לצערי אין שום גישה למרווח שבין התקרה עצמה להנמכת הגבס, ככה הבית הזה נבנה (כולו אוסף של כשלים תכנוניים מרשימים. זה פשוט עצוב.)

בין אם אתה באיזור ובין אם לא, תודה רבה על הרצון הטוב, הפורום הזה מפתיע אותי כל פעם מחדש.

פורסם

מה עומק ההנמכה ?

אם זה לא יותק מ 20-30 סמ, תוכל לרכוש מקדח ארוך, מוט הברגה ודיבל פליז למוט הברגה, ובא לציון גואל.

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

למען האמת, אין לי שמץ. אצטרך לעשות חור כדי לבדוק את זה, עבודת ההנמכה גם נראית לא מקצועית במיוחד, יש סימנים של קורות או מסילות או אלוהים יודע מה מסתתדר שם.

תכף אני אצלם למה התכוונתי.

עריכה-

http://i.imgur.com/xs77Yg5.jpg

מצטער על האיכות, בלתי אפשרי לצלם משהו שיש מנורה ליד.

פורסם

נראה שההנמכה לא עמוקה, בצע בדיקה וחזור עם תוצאות.

אם ההנמכה לא עמוקה, רכוש מוט הברגה, דיבלים מפליז ומקדח מתאים. למוט ההברגה רכוש גם כמה אומים שיעזור לך להדק את המתק לתקרה.

אם אתה צריך עזרה טלפןנית, צור עימי קשר.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אבדוק את העניין מחר (או יותר מדויק, מאוחר יותר היום) ואדווח.

אני חושב גם כן שההנמכה לא עמוקה בכלל, ולא מבין למה בוצעו בבית הזה הנמכות בחדרים- במסרדון קיימת הנמכה עמוקה יותר כי עוברת שם תעלה למיזוג מרכזי, בחדרים הפתחים מעל הדלת, ולא עובר שום דבר מעל.

עד כמה שזה הזוי אגב, המסך נתלה על 2 לולאות שבהוראות רשום לתלות על ווים כאשר תולים מתקרה, יש הכנה לברגים למקרה של הצמדה לקיר.

תודה רבה על העזרה

פורסם
אם יש גישה, ניתן להניח מעל הגבס לוח עץ/MDF ולהתחבר אליו - מה שיפזר את העומס.

אם אין אפשרות כזו - אחד הפתרונות המוצלחים שאני מכיר הוא העוגנים של הילתי. הבעיה היא שלא ניתן לרכוש כאלה בודדים והם גם מצריכים כלי מיוחד לצורך המתיחה שלהם.

אצלי בעבודה יש את הכלי הנ"ל וגם עוגנים ללוחות במגוון עוביים. מאיזה אזור אתה בארץ? יתכן ואוכל לעזור ללא כל עלות :-D

לא הבנתי, זה לא מגיע בצורת דיבל רגיל שמכניסים לקידוח ואז בהברגה הוא פשוט פותח את עצמו ונתפס?

למה צריך כלי מיוחד?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

מסתבר שגובה ההנמכה הוא..... 7 ס"מ. זה פשוט מגוחך ברמות.

אביא מקדח ארוך, דיבלים ארוכים, והענין סגור.

אני עוד בספק שמישהו יעשה הנמכה דבילית שכזו, עוד מעט אעשה חור נוסף כדי לבדוק שלא נגעתי בקורה או משהו אלא בתקרה עצמה

פורסם

הנמכות כאלה משמשות בד"כ לצורכי תשתית (חשמל, טלפון וכד') ולעיתים אפילו לצורכי תשתית מים (כבר נתקלתי בבניין שעבר שימור "מהביוקר" והנמיכו את התקרה כ 15 ס"מ לטובת הנ"ל לרבות אינסטלציה (מים).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אצטרך אז קודם לקדוח בגבס בלבד כדי לוודא שאני לא עומד לפגוע בשום דבר חשוב עם המקדח ו "לפלס" דרך אל התקרה עצמה

צינור מים גם יסביר את השקע המוזר בתקרה שצילמתי פה. העניין יבדק והת'רד יעודכן.

• תוכן חדש...