Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב 7 מקומות למשפחה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

המשפחה מתרחבת ואני מחפש רכב 7 מקומות אמין

התקציב הוא סביב 45-50 אלף.

אני חושב בכיוון של הרנו לוגן, אבל חבר אמר לי שממש לא כדאי להתקרב אליו - "לא אמין בכלל וחלפים יקרים" כדבריו.

ולשאלת השאלות,

האם עדיף ללכת על רכב חדש יותר עם קילומטרז' גבוה?

או שעדיף לקחת רכב משנתון נמוך יותר עם קילומטרז' נמוך יותר?

אשמח לעזרתכם

פורסם
אהלן,

המשפחה מתרחבת ואני מחפש רכב 7 מקומות אמין

התקציב הוא סביב 45-50 אלף.

אני חושב בכיוון של הרנו לוגן, אבל חבר אמר לי שממש לא כדאי להתקרב אליו - "לא אמין בכלל וחלפים יקרים" כדבריו.

ולשאלת השאלות,

האם עדיף ללכת על רכב חדש יותר עם קילומטרז' גבוה?

או שעדיף לקחת רכב משנתון נמוך יותר עם קילומטרז' נמוך יותר?

אשמח לעזרתכם

והחבר הזה גם מכונאי וסוחר רכב?

בתקציב הזה הלוגאן היא האופציה כמעט הטובה לרכב 7 מרומות מרווח ויחסית חסכוני (והדגש הוא על 7 מקומות אם אתה צריך 6 יש אופציות אחרות).

הלוגאן רכב אמין מאוד (ויש נסיון של הרבה שנים באירופה ובארץ לא מעט מכוניות עם נסועה כבידה ותחת ליסינג בשימוש אגרסיבי).

אחזקה - סבירה, טיפולים במורשה מעט יקרים, אפשר לטפל במוסכים רגילים בעלות מופחתת, חלפים בשפע.

מרווחת מאוד גם לנוסעים בשורה השלישית (הרבה יותר מC4 פיקאסו לדוגמא).

חסרונות - תחושה של "מיושנת", פלסטיקים לא הכי עמידים,

בטיחות רק 3 כוכבים במבחני ריסוק (מצד שני בסכום הזה MPV ישנה לא תקבל ציונים טובים יותר).

אין תא מטען (מה שנכון גם לגבי רבים אחרים כולל 307 (ששם גם השורה השלישית צפופה ביותר) C4, גרנד סניק וכו').

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי תודה רבה על המידע,

האם עדיף ללכת על לוגן בשנתון גבוה? (2009-2011)

או שכדאי ללכת על משפחתית שבע מקומות יותר בטוחה ומוכרת משנתון נמוך יותר? (מאזדה 5, MPV, C4, גרנדיס וכו...)

• תוכן חדש...