Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מעוניין לשמוע בעיקר איכות ,אוהב צליל חם ומפורט ,לא מתכוונן לשמוע בפול ווליום ולפוצץ חלונות,אבל בהחלט רוצה להרגיש את הבס ,מחפש דיוק, שומע בעיקר מוסיקה של שנות ה 80 ,בעיקר רוק .

יש לי רדיו דבל דין Pioneer avh-2450bt ,מגבר של :Rockford fosgate p450.4 .

מעוניין להוסיף סט קומפוננט קדמי נראה לי בגודל 6.5, וסאב וופר קטן 10 אינצ ,הרכב הינו מיצובישי אאוטלנדר חדש

נ.ב

ברכב הקודם שלי איסוזו טרופר ארוך ,היה לי מגבר רוקפורד 4000.4 ,מחובר לסאב וופר jbl עם 2 סלילים 10 אינצ והייתי מאוד מרוצה ממנו (היה עושה מסאז׳ עדין בגב וגם מנדנד לי את עץ הריח שהיה תלוי על המראה....),

מקדימה ,הורכב סט קומפוננט של מורל דוטק ,שעלו לפני 6 שנים 1300 שח ,בהתחלה די התלהבתי מהם ,עד שהוספתי עוד סט קומפוננט של jbl לחלק האחורי הם היו בגודל 5.25 אינצ ,70 rms ,והפיקו סאונד מעולה ,נשמעו הרבה יותר חזק מהמורל דוטק

(הייתי צריך להוריד את הווליום במגבר בכדי להשוות בינהם ).

גם הצלילים הגבוהים היו הרבה יותר מפורטים וחדים,המגבר מסוג רוקפורד 4000.4 עשה עבודה מעולה ,הגביר לי 2 סטים של קומפוננט והסאב וופר חובר למגבר אחר,

אני מניסיון כנראה אלך לשמוע שוב קומפוננט של jbl מה דעתכם?,התקציב בסביבות 600שח ,בנוסף עוד כ 1000 לסאב ,מה דעתכם ראיתי ביד 2 מציאות ,סאב קיקר ב 500 שח ,כדאי? אני יכול לחבר אותו לרכב ,אם הוא נשמע תקין ,לא מרעיש ,מה דעתכם??

אשמח להמלצות ,מבעלי נסיון,

מצטער אם חפרתי לכם,

תודה

פורסם

אם העדפת את ה JBL על המורל אני ממליץ לנסות לשמוע סט של הרץ (היי אנרגי, לדעתי מתעלה על ה-JBL שאני חושב שהיה לך, כי יש לי כזה זרוק איפה שהוא) אם תמצא משומש אני מאמין שתאהב.

לגבי סאב, המגבר שלך ייתן 225 ואט בגישור, ויש כמה סאבים טובים שיכנסו בתקציב ביחד עם סט קדמי, רצוי ומומלץ להגיע לאחד המפגשים להאזנה של כמה סאבים (חברות שונות, תיבות שונות), ולבחור לפי האוזן שלך, כנ"ל לגבי הקומפוננט.

בהצלחה.

SCANSPEAK

פורסם
אם העדפת את ה JBL על המורל אני ממליץ לנסות לשמוע סט של הרץ (היי אנרגי, לדעתי מתעלה על ה-JBL שאני חושב שהיה לך, כי יש לי כזה זרוק איפה שהוא) אם תמצא משומש אני מאמין שתאהב.

לגבי סאב, המגבר שלך ייתן 225 ואט בגישור, ויש כמה סאבים טובים שיכנסו בתקציב ביחד עם סט קדמי, רצוי ומומלץ להגיע לאחד המפגשים להאזנה של כמה סאבים (חברות שונות, תיבות שונות), ולבחור לפי האוזן שלך, כנ"ל לגבי הקומפוננט.

בהצלחה.

תודה רבה על התגובה אני אלך לשמוע אותם הבעיה שלא ראיתי אותם מפורסמים אפילו בזאפ ,בכל מקרה תודה רבה אני בהחלט יקח את ההמלצה שלך בשתי ידיים

נ,ב

ראיתי זוג סאב וופר 6,5 אינצ שאוכל להתקין בדלתות האחוריות ויכול לחסוך לי המון מקום מה דעתך? כדאי?

תודה

• תוכן חדש...