Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רמקולים שבאו עם הרכב(פאסאט) שמחוברים ישירות לHU ללא הגברה,רק ההיבריד מגבר הגברה.

מה עדיף,להחליף את הרמקולים בדלתות לקומפוננט איכותי +מגבר נוסף או רמקול 9\6 במגש האחורי +הגברה?

פורסם

לא הבנתי מה יש ומה אין.

הייבריד מקדימה - מצויין. איזה מגבר מחובר אליהם?

עדיף לך לקנות סאבוופר ועוד מגבר 2 ערוצים שיגביר אותו + להשקיע באטימה 500-1000 שקל, בהתאם לתקציב.

מה התקציב?

פורסם

יש לי סאב פיוניר 305 ומגבר JBL 4 יציאות שמגביר את הסאב+ההיבריד,HUפנסוניק CQC5310U ובדלתות האחריות יש לי רמקולים שבאו עם הרכב שמחוברים לHU.

את הרמקולים בדלתות האחריות אני רוצה להחליף או לקומפוננט או לרמקולים 9\6 שאותם אני אגביר במגבר נוסף שאני ארכוש.

מה עדיף,רמקוליים קומפוננט או 9\6 במגש האחורי.

התקציב שלי לרמקולים +מגבר הוא 2000שח ואם יש הבדל משמעותי במכשירים אז עוד 500 ש"ח.

בהתחלה רציתי להוסיף מגבר שיגביר את הסאב בנפרד ואת ההיבריד להגביר בגישור עם הJBL אך המתקין אמר לי שמלבד עוצמה גדולה אני לא אקבל איכות יותר טובה וחבל על הכסף{גם ככה שומעים נורא חזק}.

פורסם

אין סיבה לרכוש קומפוננט במקום רמקולים אובליים,

קומפוננט רוכשים לקדימה, כדי ליצור גובה לבמת הצליל שלנו

כשמדובר ב BACK, אין לזה חשיבות..

(אלה אם כן אתה ממש לחוץ על הבמה של האנשים שיושבים מאחורה.. זה סיפור אחר)

בכל אופן לפי דעתי תפיק תמורה יותר טובה במחיר יותר זול מרמקולים אובליים אחוריים.

(בתנאי שתחליט להגביר אותם כפי שאתה מתאר, ולהפוך אותם לחלק מהסאונד ברכב שלך, ולא סאונד נבלע כמו שרבים משתמשים בהם לשם כך)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

עדיף לך לקנות סאבוופר ועוד מגבר 2 ערוצים שיגביר אותו

נראה לי שעדיף מגבר מונובלוק, לא חושב??

התקציב שלי לרמקולים +מגבר הוא 2000שח ואם יש הבדל משמעותי במכשירים אז עוד 500 ש"ח.

בתקציב הזה אתה יכול לקנות מגבר מונובלוק של רוקפורד P3001 עם שליטה על עוצמת הסאב וקומפוננט מורל דוטק, מה שייתן לך צליל יותר הרמוני מאשר אם תקנה רמקולים של חברה אחרת.

נ.ב.

בפאסאט יש מקום לקופוננט מאחורה, לדעתי זה עדיף מאשר לחתוך לרמקולים 6X9

פורסם

מורל לא מייצרת צלילים הרמוניים ביחס לחברות אחרות. אין לי מושג מאיפה הבאת את זה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

נכון,בפאסאט יש מקום בדלתות האחוריות לקומפוננט נוסף +מקום לטויטרים.

אם אני אשים את הדוטק מאחור זה יפגום לי באיכות צליל של ההיבריד מקדימה?

פורסם

גיא: יש סיבה שאתה רוצה עוד קומפוננט מאחורה? כי פשוט ההייבריד, אם מנוצל עד הסוף, נשמע חזק בכל האוטו. עם סאבוופר, בכלל זה צריך להספיק לך!

אם אתה ממש רוצה עוד רמקולים אחוריים - תקנה 6 על 9 איכותיים ב-500 שקל, ותקנה מגבר 2 ערוצים או מונובלוק בכסף שנשאר (אמרת סה"כ 2000 שקל? צריך להספיק בשביל ציוד טוב). לטעמי, הייבריד עם סאבוופר (אפילו הפיוניר 305), מספיק בהחלט בשביל איכות ועוצמה.

נ.ב.- איזה מגבר JBL יש לך? (דגם)

פורסם

ולפי דעתי ההייבריד לא כל כך חזקים.

לא חלשים אבל גם לא בדיוק חזקים.

אם תתקין עוד קומפוננט בדלתות האחוריות אתה לא בדיוק תרגיש אותם במיוחד אם יש לך קומפוננט מוגבר מקדימה,לפי דעתי תשמע לעצה של מיקמיק אם אתה מחפש עוד עוצמה

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם
מורל לא מייצרת צלילים הרמוניים ביחס לחברות אחרות. אין לי מושג מאיפה הבאת את זה.

כנראה לא הבנת את הכוונה שלי. התכוונתי לזה שרמקול מאותה חברה ישמע דומה יותר מאשר רמקול מחברה אחרת.

פורסם

מה נסגר איתכם?? למה להציע לשים רמקול 6X9 מאחורה ששם הוא צריך לחתוך את המגש, בזמן שיש לו מקום בדלתות? אם לא היה מקום אני מבין, אבל מה יקרה כשהוא יחליף את האוטו? או שהוא יצטרך להשאיר שם את הרמקולים, או שיקנה חדשים פשוטים. למה זה טוב?

תראה, אם אתה לא רוצה להשקיע על קומפוננט תקנה רמקול 6.5" ותסגור עניין.

פורסם

להשים רמקולים במגש , זה לא משהו שצריך דוקטורט עבורו,

יותר קל להשים רמקול אובלי במגש, מאשר להשים רמקול בדלת.

(הגבהות, נגיעה בחלון, תיבת תהודה)

יש אלף גורמים.

בכל אופן, כמובן וכמובן שהוא יהנה יותר מרמקול אובלי שיושב על המגש, מאשר מקומפוננט שנמצא בדלת האחורית.

ולפי דעתי, ההשקעה תהייה כדאית יותר.

ואם הוא יחליף אוטו, ובאוטו הבא לא יהיה מיקום בדלתות מאחורה, מה אז ?!!?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

לא אמרתי קשה או לא קשה, פשוט לא צריך להרוס אם קיים משהו אחר. ואל תדאג, פולקסווגן עשו הכנה ולא נראה לי שצריך להנדס שם משהו. לא הגבהות ולא נגיעה בחלונות.

יותר קל לעשות להתאים רמקול 6.5" לחור 6X9 מאשר ההיפך. מניסיון!

• תוכן חדש...