Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נשמע כאילו אתה מקנא קצת :?:

אם זה בא ככה מהחברה זה בסדר, זה יפה, לפי דעתי מוסיף מאד לרכב.

אין הרבה מה לעשות, לי יש מקורי וכאשר אני מדליק את הרכב החיישן מפעיל אוטומטית, אומר לך תאמת, אין לי כוח להתעסק ולשחק כל פעם עם הכפתור של האורות.

הבעיה מתחילה שאנשים מתקינים אפטר-מרקט, בכל מיני עוצמות הזויות. :? זה מסנוור וממש מעצבן.

אל תתרגש מהם יותר מידי...

CT200h

MX-5 :-P

Mini Cooper S - Sold

MX-5 - Sold:twisted:

פורסם
צחוק צחוק, אבל לדעתי נהג שמסנוור, מסוכן פי כמה וכמה מנהג שנוסע 140 על כביש 6....

+1000.

נוהג כמעט כל לילה.

לא זוכר מתי הפעם האחרונה שלא סונוורתי ע"י מישהו שנוהג עם אורות גבוהים, כבר לא מדבר על הקסנונים שמותקנים בחאפריות על כל הלאנסרים למינהם.

בידיוק עכשיו חזרתי מכיוון הרצליה לבקעת אונו, מרב רכבים מסנוורים, העדפתי לנסוע כל הדרך עם הסתה של המראה כנגד סינוור.

מקווה לרכב הבא תהיה אופציה להתקין מתכהה אוטומטית.

"יאללה בירי".

פורסם

הקסנונים הלא מקוריים נוראים, כל פעם שאני מסתנוור מאחד כזה אני מתעצבן שבעתיים.

כל התוספות לדים, לא מפריע בכלל, אבל הקסנון הלא מקורי, זה פשוט מקרים ברורים של אמא ז***...

SCANSPEAK

פורסם

מורכב אצלי קסנון 4300K על פנס עם פרוג'קטור (עדשה) וזה לא מסנוור בכלל,

גם לי נמאס מקסנונים על מאזדה לאנטיס 6000-8000K שזה ממש מסנוור,

אבל עזבו קסנון, הכי מעצבן זה אנשים שהנורה לא מחוברת כמו שצריך והיא ממש מסנוורת, וזה כל רכב שלישי על הכביש.

או בכלל אנשים שיש להם נורת דרך אחת שרופה, והם נוסעים עם אור גבוה.

אתמול נסעה מאחוריי אחת כזאת, סימנתי עם וינקרים כדי שתשים לב שהיא עם אור גבוה, לא עזר,

בהמשך עצרתי בזהירות, ואחרי שעברה אותי נסעתי מאחוריה וסימנתי לה פעמיים, היא הפעילה ויננקרים.

היא הגיעה לביתה ועצרה ועוד הייתה עם אור גבוה :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
מורכב אצלי קסנון 4300K על פנס עם פרוג'קטור (עדשה) וזה לא מסנוור בכלל,

גם לי נמאס מקסנונים על מאזדה לאנטיס 6000-8000K שזה ממש מסנוור,

אבל עזבו קסנון, הכי מעצבן זה אנשים שהנורה לא מחוברת כמו שצריך והיא ממש מסנוורת, וזה כל רכב שלישי על הכביש.

או בכלל אנשים שיש להם נורת דרך אחת שרופה, והם נוסעים עם אור גבוה.

אתמול נסעה מאחוריי אחת כזאת, סימנתי עם וינקרים כדי שתשים לב שהיא עם אור גבוה, לא עזר,

בהמשך עצרתי בזהירות, ואחרי שעברה אותי נסעתי מאחוריה וסימנתי לה פעמיים, היא הפעילה ויננקרים.

היא הגיעה לביתה ועצרה ועוד הייתה עם אור גבוה :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

לא יעזור במיוחד, הזמן והראות שלהם יותר חשובה משלך כמובן :evil:

פורסם

קסנונים מקוריים זה מעולה ומשפר משמעותית את שדה הראייה ולא אמור לסנוור בכלל (אלה אם כן הבקלית שחוקה/מטונפת, או שגובה העדשה לא תקין).

אותי הרבה יותר מעצבן נהגים שהפנסים (הלוגן) שלהם מטונפים, בקליות הרוסות ואו פנסים שלא יושבים טוב וזה מסנוור את החיים.

בהמשך לשרשור הטסטים- זה מה שצריך לפסול רכב בטסט!!

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

קסנון מקורי מאיר במידה ניכרת טוב יותר את הדרך מאשר פנסים רגילים. כיום, תאורת לד מלאה מחליפה לאט לאט את הקסנונים עם יתרונות נוספים על פני הקסנון.

הרבה נהגים גם לא מודעים בארץ לגלגלת כיוון גובה התאורה, נוסעים עם תאורה מכוונת הכי גבוה ומסנוורים גם עם אורות רגילים.

רגע, אתה יודע מה מטרת קיומה?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

כתבתי על זה בעבר,

באיילון צפון BMW X5 הייתה מאחורי והצליחה להמם לי את הראיה למאית השנייה.

אולי זה טוב ותורם לבעל הרכב, אבל לכל הסובבים אותו זה לא.

אני אישית מסתנוור מקסנון יותר מאורות גבוהים, אם זה הגיוני? אין לי מושג, אבל זה המצב.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
פנסי ערפל לא מסנוורים !!!

פנסי ערפל מקוריים באמת לא אמורים לסנוור.

אם לא יודעים, לא כותבים, שניכם לא יודעים ופולטים שטויות.

ולמה לכל מי שיש גרמניות חדשות מותרת להדליק פנסי ערפל באופן קבוע כי זה נדלק לבד בעת הדלקת אורות חניה, למה לי אסור ולמה אני שונה מהם?

כי אצלך זה פנסי ערפל ואצלם זה DRL, אלה שני דברים שונים לחלוטין ועם מטרות שונות לחלוטין.

פנסי ערפל הם ממוקדים וחזקים ונועדו לעבור מסך ערפל (ולכן הם מסנוורים)

פנסי DRL הם מפוזרים וחלשים ונועדו כדי שרכבים אחרים והולכי רגל יראו את הרכב וגם בשביל מנהרות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...