Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 2008 בישראל - מחיר החל מ-99,990 אלף שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיין הצעד המשמעותי ביותר של רנו בחזרה לתודעה הישראלית, (לבד מהפרסומת של לא רואה מוסך) זה גרסאות מאובזרות במחירים רגילים, כדוגמת הפלואנס שהרבה לפנ היפניות הציעה מולטימדיה ובקרת אקלים,

ואטרקטיביות במחירים עם הקליאו החדשה.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עדיין הצעד המשמעותי ביותר של רנו בחזרה לתודעה הישראלית, (לבד מהפרסומת של לא רואה מוסך) זה גרסאות מאובזרות במחירים רגילים, כדוגמת הפלואנס שהרבה לפנ היפניות הציעה מולטימדיה ובקרת אקלים,

ואטרקטיביות במחירים עם הקליאו החדשה.

רק שלא ברור מה "קונה" את הלקוח הישראלי.

מי היה מאמין שלקחת סופר מיני, לנפח לה את הפחחות מבלי לשנות את מרחב הפנים ולקרוא לה ג'יפון יסחוף כל כך הרבה אנשים ויגרום להם להוציא 30 אש"ח יותר מאותה סופר מיני?

פורסם

נראה רכב נחמד, לא יותר ולא פחות מהקפצ'ור והטרקס.

האבזור בגרסת האקטיב נאה גם כן (שוב, כמו אצל המתחרים) ובגרסת הבסיס קצת דל.

חבל רק שלא מציעים את ה-1.6 אוט' בגרסת הבסיס ובמחיר מוזל (כמו עם ה-208, גרסת הבסיס עולה 13K פחות).

לדעתי, גרסת ה-1.2 ידנית לא אטרקטיבית במיוחד מאחר והיא עולה בערך 22K יותר מה-208 המקבילה לה, ואף 30K יותר מסופר מיני בסיסית של המתחרים. לכן, מי שמוכן להתפשר על רכב חלש יחסית (לא עגלה, 13.5 ש' ל-100 זה +/- כמו ליסינגומטית 1.6 ממוצעת) לדעתי כבר ילך על 208/קליאו/פיאסטה/איביזה/פאביה ידניות ויחסוך עוד 20-30K ש"ח.

לעומת זאת, גרסת ה-1.6 אוט' אקטיב היא אלטרנטיבה מעניינת לקורליסינג/יונדליסינג/מאזדליסינג ממוצעת. היא זריזה מספיק, מאובזרת, מרווחת ונראית מאוד קרובה לרכב של הבוס (ג'יפון 170K כלשהו), וכל זאת באותו המחיר של רכב "קבוצה 2".

לדעתי מי שיקח אצלנו בעבודה רכב כזה (או את הקפצ'ור/טרקס) בהחלט "יביא אותה בשיחוק".

או במילים אחרות: "in your face מנהל בכיר עם תפקיד שקר כלשהו.." :wink:

פורסם
רק שלא ברור מה "קונה" את הלקוח הישראלי.

מי היה מאמין שלקחת סופר מיני, לנפח לה את הפחחות מבלי לשנות את מרחב הפנים ולקרוא לה ג'יפון יסחוף כל כך הרבה אנשים ויגרום להם להוציא 30 אש"ח יותר מאותה סופר מיני?

אז זהו שאתה טועה.

אני מזמין אותך ללכת לסוכנות של רנו ולשבת בקליאו החדשה ולאחר מכן בקפצ'ור ותראה את ההבדל בעצמך.

גם אני חשבתי בדיוק כמוך עד שבחנתי את הרכבים.

לא רק שהקפצ'ור מרווח משמעותית מהקליאו, גם האווירה בו הרבה יותר אוורירית ומרווחת.

בנוסף המושבים נוחים יותר באופן מורגש ותא המטען גם כן גדול באופן משמעותי.

ומעבר לכל אלו, הוא גם נראה הרבה יותר טוב והישיבה בו גבוהה ולכן גם נוחה יותר.

אם זה שווה תוספת של 30K ש"ח למי שמוכן להסתפק בקליאו? כנראה שלא (ולכן אמא שלי בסופו של דבר רכשה את הקליאו ומרוצה עד הגג).

האם זה יכול להוות תחליף מעניין, מעוצב, פרקטי ובאותו המחיר של משפחתית ממוצעת? בהחלט כן!

פורסם

עיצוב מושך ועושה רושם של רכב חביב.

לדעתי גם המנועים יספיקו להקהל היעד של הרכב.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כרגיל בישראל, מביאים את המוצר הנכון באריזה הלא נכונה.

1.2 חלשלוש?! AL4 הגאוני?!

איפה ה-1.6 דיזל הידנית? - גם חזקה וגם חסכונית.

היבואנים חושבים עם מה שהם יושבים עליו.

פורסם

אבל למה גיר אוטומט עם 4 הילוכים ? לא עברנו את זה ? בקפצור של רנו גיר קלאצ' כפול עם 6 הילוכים זה נישמע כבר יותר מתקדם. שלא נדבר על המנוע.

ותקלות אתם אומרים ? אז בנתיים הכל עובד פיקס !

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
אבל למה גיר אוטומט עם 4 הילוכים ? לא עברנו את זה ? בקפצור של רנו גיר קלאצ' כפול עם 6 הילוכים זה נישמע כבר יותר מתקדם. שלא נדבר על המנוע.

ותקלות אתם אומרים ? אז בנתיים הכל עובד פיקס !

זה לא קצת פזיז מצדך לצאת בהצהרות על אמינות על רכב שעלה על הכביש לפני קצת יותר מחודש?

בכל מקרה, גם עם הגיר הטיפש בעל ארבעת ההילוכים והמנוע הטמבל (שפותח ע״י BMW ונחשב לאחד המנועים הטובים), ה-2008 איטית מהקפצ׳ור בסה״כ בשלוש עשיריות השניה. כמובן שזה על הנייר, בפועל לא אתפלא אם ה-2008 זריזה יותר עקב הגיר האיטי של הרנו.

אגב, לפיג׳ו יש גם גיר אוט׳ עם שישה הילוכים מעולה וגרסאות טורבו לאותו המנוע עם הספקים של עד 240 כ״ס, אך מה לעשות שאלו מייקרים את הרכב.

אז אם להיות ריאלים, הבחירה במנוע-גיר הנ״ל מאפשרים רמת מחיר זולה ביחס למתחרים (10,000₪ פחות מהקפצ׳ור לדוגמא) ועם רמת אבזור גבוהה.

פורסם

מצאתי באינטרנט מפרט טכני (בלבד) של הרכב.

מופיעים של 1.2 ידנית, 1.6 ידנית, 1.6 אוטו', 1.6 דיזל רובוטית STOP&START.

http://www.peugeot.co.il/2008/minisite/index.html

עכשיו נראה מתי יפרסמו את המחירים של ה1.6 ידנית והדיזל הרובוטית.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
מצאתי באינטרנט מפרט טכני (בלבד) של הרכב.

מופיעים של 1.2 ידנית, 1.6 ידנית, 1.6 אוטו', 1.6 דיזל רובוטית STOP&START.

http://www.peugeot.co.il/2008/minisite/index.html

עכשיו נראה מתי יפרסמו את המחירים של ה1.6 ידנית והדיזל הרובוטית.

אלעד

ההימורים שלי, בהנחה שיפורסמו ואז נראה כמה אני קרוב.

1.6 ידנית - 115,000.

1.6 דיזל רובוטית - 140,000.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תראה, ה-C3 פיקאסו דיזל רובוטית נמכרת ב-124 אם אני לא טועה. אולי המחירים שנתנו לובינסקי הם מחירים כדי לתת מבצעים והורדת מחירים בהמשך (ראה ערך 208).

גם יש סיכוי שמחכים לכניסת יורו 6 לתוקף. שם יצומצמו פליטת המזהמים והציון הירוק שוב ירד.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
עם כל האהבה שלי למותג, קשה לי להאמין שזה יקרה. עדיין בעיני ישראל ישראלי צרפתי זו זוהמה גרעינית.

וחבל,כל הסטיגמות משנות ה80-90 כבר לא רלוונטיות.

פורסם

אני לא בטוח שרמת האמינות של PSA הגיעה לזאת של טויוטה/יונדאי/סוזוקי.

וגם אם כן, עדיין הסטיגמה חזקה מאוד בקרב הציבור הישראלי וניתן לראות זאת היטב בשוק המשומשות. עובדה שרבים מוכנים לשלם 70 אלף על טויוטה קורולה מודל 2009 ערומה מאבזור (SUN), שזה 15-20 אלף יותר מהמחיר של C4 מאובזרת מאותו שנתון.

בשביל למכור לישראל ישראלי "זוהמה גרעינית" תוצרת צרפת צריך לתבל את המנה עם אבזור עשיר ומחיר מפתה ורצוי בגיבוי תקופת אחריות ארוכה ואפקטיבית.

• תוכן חדש...