Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

כן זאת זאת שאתה מכיר. היא כבר קיבלה "איום" שהיא חייבת להצטרף למועדון :wink:

**אחותי לא זוגתי.

20140223_172221 (Medium).jpg

עריכה אחרונה על ידי `Infinity

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

סתם סקרנות, סליחה אם נתפס כחיטוט, אבל האם המערכת המשודרגת נשארה באוטו? אם כן אז היא שווה חצי אוטו לבד.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני הבעלים הראשון של האוטו. תתחדשו, רכשת רכב באמת שמור!

נהג מתחיל, לא צריך להגזים זה לא חצי אוטו אבל בהחלט מערכת מולטימדיה משודרגת ואיכותית מאוד עם כל מה שצריך בילט-אין.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם
סתם סקרנות, סליחה אם נתפס כחיטוט, אבל האם המערכת המשודרגת נשארה באוטו? אם כן אז היא שווה חצי אוטו לבד.

ממש לא חיטוט, אבל לא, הרכב נקנה עם המערכת המקורית. אבל אני כבר שוקל להעביר לשם את הדאבל דין שיש לי בגולף או לקנות אחד חדש כי אי אפשר היום אוטו בלי BT ו USB. אהה ומצלמת רוורס כי מהחלון האחורי לא רואים כלום.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
כן זאת זאת שאתה מכיר. היא כבר קיבלה "איום" שהיא חייבת להצטרף למועדון :wink:

**אחותי לא זוגתי.

תתחדשו!!

**כל עוד היא אחותך ולא זוגתו - אתם בסדר :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...