Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כחלק מתהליך האיטום שהתחלתי, פורק שטיח הרכב ועלה הביתה לניקוי יסודי.

אני מתכוון להשתמש במים עם אבקת כביסה, ניסיונות שעשיתי על הספה בבית הראו תוצאות טובות, רציתי לשמוע את דעת המומחים כאן האם אבקת כביסה (נוזל כביסה יותר נכון) יתן תוצאות טובות או שעדיף להשתמש בחומרים ייעודיים?

לפני חצי שנה ניקיתי יסודי את השטיח עם החומר של STP, הייתי מאוכזב.

פורסם

ניסיתי קליה / אבקת כביסה / STP / וקרבונה / Chemical Guys Lightning

STP נתן את התוצאה העלובה ביותר וזה לא מנע ממני להמשיך ולגמור מיכל שלם על השטיחים בכל שטיפה שגרתית.

התוצאה הטובה ביותר וגם הקלה יחסית:

1. שאיבה עם שואב חזק.

2. ריסוס נדיב של Chemical Guys Lightning / קרבונה של יעקבי.

3. הברשה עם מברשת סיבי ניילון וניגוב עם מטלית מיקרופייבר. וחזרה ע"פ הצורך.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

תודה לשניכם.

כרגע השטיח עבר שטיפה (עם לחץ של צינור גינה במצב JET) וניקוי אחד עם אבקת כביסה וניקוי שני עם נוזל כביסה, מחר אבדוק מה המצב שלו והאם דורש טיפול נוסף.

לטיפולים עתידיים ארכוש את הסנו או הקרנובה (ששמעתי עליו לא פעם דברים טובים).

פורסם

אני גיליתי שסינטבון (כן הסבון כביסה הגוש הזה) הוא פשוט כל יכול. מנקה ביסודיות ומוריד את כל הזוהמה,והוא גם לא משאיר ריח של כביסה ברכב שלפי דעתי זה יתרון.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...