Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לקראת ביצוע דיטיילינג, עלתה ההתלבטות האם ליישם ציפוי ננו לרכב מסוג NanolLex או OptiCoat (או שאולי בכלל לא?).

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

תודה רבה,

לירן.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אישית אני ממליץ על הננו לא יצא לי לבחון את האופטי קואט.

בנוסף ממליץ לך לתת לדיטייל שיבצע את העבודה .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

רגיל אני רק מדפדף בפורום אבל הפעם אני גם אכתוב.

סווירלים לא תלויים בציפוי! הציפוי אולי יכול טיפה להגן אבל לא למנוע. הכל תלוי בטכניקה שלך ובכלים בהם אתה שוטף את הרכב

אצלי אישית הרכב מצופה ננולקס. הרכב חלק ומרגיש נעים למגע, המים פשוט בורחים ממנו.

אני ממליץ עליו ואני ממליץ לעשות את זה אצל דיטיילר. חפש בגוגל (בגדול אני חושב שרק מישהו אחד משתמש בחומר הזה בארץ - אם תרצה בפרטי אתן לך את המספר שלו, אבל גוגל מכיר אותו)

פורסם

אין לי נסיון עם OptiCoat אבל עשיתי ציפוי nanolex לפני חצי שנה.

עד היום אני לא רואה סימני שחיקה (דוחה מים כמו ביום אחרי הציפוי), הרכב תמיד נראה כאילו בדיוק עשיתי ווקס ויותר קל לנקות אותו.

פורסם

לי יש OptiCoat 2.0 על הרכב כבר שלושה חודשים בערך, אמנם לא הרבה זמן אבל הוא נראה כמו ביום היישום שלו.., חרקים מחליקים מהפרונט ולא נדבקים כמעט, יש בידינג מאוד יפה, המים מחליקים וכל הדברים הרגילים שכל ווקס עושה, הקטע הוא שהציפויים האלה אמורים להחזיק לטווח זמן ארוך, תחפש קצת בפורומים מחו"ל על החומרים ותחליט, אני אחרי הרבה מאוד התלבטות להלכתי על ה opti coat בגלל ביקורות טובות על עמידות לטווח זמן ארוך וזה מה שהיה חשוב לי, ככה אני יכול להשקיע בשטיפות שוטפות ללא צורך במריחת ווקס כל שלושה חודשים, וזה חשוב לי בגלל חוסר מטורף של זמן.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

בתור אחד שביצע ציפוי נאנו לרכב (של ננוטק), אני מאוד מאוד מאוכזב.

לאחר בדיקה לחידוש הציפוי מול דיטיילר מאוד מוכר, קיבלתי את התחושה שהוא לא ממש שמח לבצע את העבודה ברכב שלי עם כל מיני סיפורים שונים ומשונים. אם אתה יכול לבצע את היישום לבד בצורה טובה, אני ממליץ לך לחסוך את הכסף בתשלום לדיטיילר.

פורסם

אסף, מי הדיטיילר ואחרי כמה זמן רצית לבצע את החידוש?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בתור אחד שביצע ציפוי נאנו לרכב (של ננוטק), אני מאוד מאוד מאוכזב.

לאחר בדיקה לחידוש הציפוי מול דיטיילר מאוד מוכר, קיבלתי את התחושה שהוא לא ממש שמח לבצע את העבודה ברכב שלי עם כל מיני סיפורים שונים ומשונים. אם אתה יכול לבצע את היישום לבד בצורה טובה, אני ממליץ לך לחסוך את הכסף בתשלום לדיטיילר.

לדעתך, אופטי קוט עדיף?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

חברים:אל תעשו סלט...

אופי קוט -ציפוי קשיח אמריקאי

ננאולקס- נותן אופציות לציפוי גם קשיח וגם נוזלי -יצור גרמני

ננוטק-ציפוי קשיח ממזרח,יש אומרים מקוריא או יפן

כל ציפוי קשיח עדיף ומומלץ ליסום לפח נקי ולאחר פוליש וניקוי משומנים.

לאסף משרשור הקודם שהיה בעיה לא בנאנו אלא שלא עשו פוליש מלא

להורדת שריטות...נכון אסף???או שאני טועה???

• תוכן חדש...