Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיימינג לפיג'ו 307 XSI 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו אומנם שנת 2006 אך עלה לכביש בתחילת שנת 2009, אני יד ראשונה.

לפי מה שהבנתי צריך לעשות טיימינג כל 10 שנים או 120,000 ק"מ הראשון מביניהם.

האוטו עשה 50 אלף ק"מ.

שאלתי היא האם אני צריך לעשות טיימינג ב2016 או 2019? (אני לא מחשיב כרגע את האופציה של הק"מ)

הבנתי שזה לא מומלץ לחכות לסוף ה10 שנים ועדיף אפילו לפני. בנוסף האקלים של הארץ לא אידאלי וזו עוד סיבה לעשות את זה לפני ולא לחכות.

תודה לעונים.

פורסם

ממליץ לא למשוך 10 שנים, אפילו שזו הוראת יצרן, אלא להקדים את ההחלפה, למעשה כדאי להחליף עכשיו.

סתם שאלה שמסקרנת אותי ואתה לא חייב לענות - מה עשה האוטו בין 2006 ל 2009?

פורסם

כנראה ישב אצל היבואן.

עד לפני שנה ראיתי בלובינסקי טרייד C4 2008 עם 0 ק"מ למכירה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

טימיינג + משאבת מים עולה בסביבות האלפיים שקל.

יש לי עוד הוצאות על הרכב הנ"ל ועוד אחד אחר, ולצערי כרגע אין לי מספיק.

אז כנראה שהטיימינג יאלץ לחכות עוד חודש-חודשיים.

פורסם

החישוב של פיג'ו הוא שאדם ממוצע עושה 12 אלף בשנה לכן גם כל 10 שנים.

אני חושב שאם תמצא את שם החברה שמייצרת את הקיט תוכל לרכוש אותו בזול יותר רק בלי הלוגו של פיג'ו אותו דבר תקף למשאבת המים,בגלל שהרכב ישב שומם 3 שנים רצוי להקדים אבל תעשה אותו עוד 30 אלף קילומטר או עד 2015 לא עכשיו(נסה להקדים לפני 2016) אין טעם בפנדטיות יתר אם הרכב במצב טוב.

• תוכן חדש...