Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתקין צלחת לוויין פרטית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז נפל פור בבית והוחלט על התקנה של צלחת לוויין פרטית. השימושים - צפייה בספורט (כדורגל) ובערוצי סדרות (סטייל HBO). ברור לי שיהיה צורץ בעוד ממיר בעל יכולת שיתוף (שמעתי הרבה המלצות על החיקוי הסיני של ה-dreambox 800se) ובשיתוף עצמו, אבל מה שלא ברור לי - איך אפשר למצוא מתקין טוב וגם לעמוד על טיב עבודתו? קיבלתי המלצה על מתקין ממנהל פורום הלוויינים הישראלי (sat-israel), דיברתי איתו והוא רצה 1800 שקל להתקנה של צלחת 1.2 עם 3 LNB שמכוונים ל3 לוויינים שונים, ואם רוצים חיבור ל3 ממירים, המחיר מצפין כבר לכיוון 2300.

על פניו נשמע סביר (נראה לי?), אבל רציתי לשמוע מחברי הפורום אם מישהו מכיר\יודע\ממליץ על מתקין טוב. מדובר באיזור השרון\מרכז (הוד השרון).

תודה :-)

• תוכן חדש...