Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה כדאי לבדוק/ לשאול כאשר רוכשים רכב ממגרש?

הכוונה האם יש שאלות נוספות או דברים מסוימים שכדאי לבדוק בנוסף לכל רכב שרוכשים?

תודה, מרווה.

פורסם

מגרשים שאפשר לקנות מהם: טרייד אינים של יבואנים, והמגרשים של חברות ההשכרה והליסינג.

מגרשים שלא כדאי להתקרב אליהם: כל השאר.

 

מה לבדוק?

הכל כרגיל. אם נותנים לך טופס בדיקה שלהם, להעיף בו מבט ולא לייחס יותר מדי משמעות למה שכתוב בו.

לקחת לבדיקה במכון שאתה סומך עליו ורצוי שלא יהיה קרוב מדי למגרש.

V5

פורסם

פשוט - לא קונים רכב במגרש.

 

מקסימום מקסימום, בטרייד אין של היבואנים, ורק רכב "שלהם", זאת אומרת רנו/ניסן בקראסו, פיג'ו /סיטרואן בלובינסקי וכן הלאה.

 

השוק מלא אנשים פרטיים שמוכרים מכוניות. למה מגרש?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

תעשה הפרדה. ממגרש פרטי של סוחרי רכב לא מומלץ לקנות אפילו ארטיק בחינם. ממגרשים של חברות ליסינג, ציי רכב, חברות השכרה וכו' בהחלט אפשר לקנות אבל לוודא טוב היסטורית טיפולים.

פורסם

קצת הגזמתם. אפשר לקנות מכל סוחר מורשה רכב בכפוף לבדיקה מעמיקה, בדיוק כמו שהייתם עושים לכל רכב אחר.

 

רכבים מגיעים לסוחרים הללו מכל מיני גורמים, כולל טרייד אין של יבואן שלפעמים מעדיף שלא יהיו לו במגרש רכבים במחיר של 25-30K. עניין של תדמית או חוסר רצון להתעסק עם רכבים בשנתונים נמוכים יותר.

 

אם הרכב עובר בדיקה במכון + מוצגת היסטוריית טיפולים והכל עובר תקין, למה לא לקנות? כל ההתנהלות הרבה יותר נוחה וכיפית מאשר התנהלות מול מוכר פרטי. כל עוד מתנהלים לפי הכלל של כבדהו וחשדהו, שהרי המטרה כאן היא לקנות רכב בזול ולמכור ביוקר, אז הכל בסדר.

פורסם

חשוב לציין שאת הבדיקה רצוי עד מאוד לעשות במכון שאתם קובעים ולא במוסך שהסוחר יקבע בגלל ש"יש לי שם חבר שעושה לי הנחה" כי אז סיכוי גבוה שהבדיקה לא תהיה שווה כלום.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

שהוא לא רכב ממגרש.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
×
×
  • תוכן חדש...