Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני מעוניין לקנות רדיו עד 500 שח לרכב החדש שלי

golf sdi 1.9 2004

חשוב לי שיהיה כניסת Aux וכניסת usb

ואיכות כמה שיותר גבוה

לא משנה לי ממש עם יש כניסת לדיסק או לא

רציתי לקבל המלצות מהמומחים אז באתי לשאול פה :-D

תודה מראש שון.

פורסם

תראה אני לא מומחה, אני יחסית חדש בתחום

אבל אני יכול לתת לך המלצה כי זאת המלצה מהתנסות שלי ומנסיון עם הדגמים שאני הולך להמליץ לך שהם גם בתקציבך,

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=814333

את הפאנל הזה יצא לי לראות בכמה רכבים כבר עם כל מיני רמקולים שונים , פאנל זול, פשוט ונוח , כמובן כולל את הכניסות שרצית USB וAUX , פאנל פונקציונלי שאני חושב שבתקציב שלך הוא באמת ייתן את המקסימום (לדעתי)

2 יציאות למגברים .

ויש את הפאנל הזה עם קצת חריגה (בערך 80-100 ש"ח חריגה)

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=687200

שיש אותו לחבר ברכב, אומנם הרמקולים שלו מאוד פשוטים, אבל אני יכול להגיד לך בוודאות שהוא פאנל איכותי, נוח וטוב .

כמובן כולל גם USB וAUX, ו2 יציאות למגברים .

בהצלחה !

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

אתה מתכוון לחבר מגבר לר"ד?

אם כן, אני ממליץ להשקיע עוד ממש מעט ולקחת ר"ד עם שתי יציאות לפחות.

אחרת:

כשאתה אומר "איכות" אתה מתכוון לאיכות סאונד או איכות בכללי?

פיוניר מהדגם שמאי הציע יהיה מעולה בתקציב שלך. בחריגה של 50 ש"ח תוכל לקנוטת את ה 3350 שיש לו גם 2 יציאות במידה וזה חשוב לך.

אם אתה רוצה לשים דגש על איכות הסאונד, הייתי ממליץ על קלריון CZ202, או אם ידך משגת- CZ302 (שתי יציאות).

פיוניר באיכות בניה מעט טובה יותר, מגוון יחסית, יפה יותר, ויש שמוצאים אותו ידידותי למשתמש יותר מהקלריון.

הקלריון בעל איכות מקור עדיפה מבחינתי, גם הוא פשוט לתפעול יחסית.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
תודה רבה בסוף בחרתי בDEH-X3500UI

הזמנתי מח"ול ויצא לי באיזור ה 500 שקל

חוות דעת על המכשיר יתקבלו בברכה

לא משלמים מכס על הזמנת HU מחו״ל?

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

הכל עניין של מזל.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...