Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי לאנסר שנת 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני סטודנט, וחפשתי לקנות רכב ראשון, לנסיעות ללימודים בעיר כל יום, ונסיעות בינעירוניות אחת לשבועים/שלוש (לא מחפש רכב "לפוזה" או ל"לקריעה"...רק להגיע מA לB:roll:)

יש מישהו מהעבודה של אבא שלי שמוכר לנסר שנת 2000, אוטומאטית מנוע 1.6 (לא חושב שיש דגמים אחרים שלה..)

רכב יד ראשונה (או שנייה, לא סגור בדיוק אבל הוא מחזיק ברכב כמה שנים טובות) , עשה כ200,000 קילומטר.

לא עשיתי שום בדיקות, אך משיחת חולין איתו נשמע שהוא טיפל ברכב, ויש לו טסט עד יולי, וכעת אין לו מה לעשות איתו כלכך.

השאלה שלי היא כזאת- איך הרכב הזה בכלל? יש איזשהם מחלות שצריך לדעת מראש? האם הרכב זמין ונווח לתחזוקה (מבחינת חלקים, עלות) ועד כמה הוא אמין בכלל?

או ששווה לחפש מכונית אחרת בכלל למטרות שציינתי?

ודבר שני, אני מודע לזה שצריכת הדלק של הרכב הנל היא לא חסכונית, (כ1:10, 1:11) אך בכל זאת, מה דעתכם , כדי לקנות רכב שיודעים שהיה מטופל , ו"מכירים" את הבעלים, עם צריכת דלק שכזו, מאשר לקנות רכב מסתם מישהו, למרות כל הבדיקה במוסכים וכולי'?

פורסם

מבחינת מה עדיף אני לא יודע, אבל לתת חוות דעת חיובית על הרכב אני יכול.

הרכב יהיה מאוד אמין בתנאי שטופל כראוי, המנוע והגיר זהים לכריזמה 98 שהיתה בבעלות אבי למשך כ-11 שנים עד לפני מכירתה לפני כמה חודשים.

למשך כל השנים הרכב ידע מוסך למעט בלאיח טבעי של אלטרנטור, מצבר, כמה צינורות מים, וממש לפני המכירה התפוצץ הרדיאטור חימום, וזהו, שום הפתעות, שום בעיות, הרכב גילה אמינות מופתית, ועל השעון בעט מכירה היה כ-370,000 ק"מ! על מנוע וגיר מקורי ללא שום שיפוץ.

אני כמעט בטוח שהלאנסר שבא אחרי הכריזמה זה כמעט אותו הרכב אם מכלולים זהים.

וגם לא תיהיה שום בעיה מבחינת חלקי חילוף, יש בשפע ובזול.

בהצלחה.

פורסם

הלאנסר המדובר משתמשת באותו מנוע ששרת את הסופר לנסר (המכונית הפופולרית ביותר בארץ בשנות ה-90) והגיר שירת את הכריזמה שגם הייתה נפוצה אך לשנים מעטות.

כל עוד הרכב טופל היטב, וימשיך להיות מטופל כך לא אמורות להיות המון בעיות, אבל עדיין מדובר ברכב זקן שידרוש תשומת לב בתחזוקה.

כשאתה אומר להסתובב בעיר, באיזו עיר? כמה צפופה? במרכז גוש דן להתנייד ולהחנות מכונית גדולה מהנחוץ יכולה להיות משימה מטרידה מאוד.

צריכת דלק, הלאנסר לא גרועה למכונית בגודלה וגילה, אבל במכונית קטנה וידנית תוכל להשיג צריכה נמוכה באופן משמעותי. אתה יכול לשער כמות נסועה?

לסיכום, אתה צרך להגדיר יותר טוב את דרישותיך מהמכונית כדי לקבל החלטה נכונה.

• תוכן חדש...