Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אנשים שעדיין מטילים ספק במחירים ששמעתי בוודאות גמורה דרך הרמקול של הטלפון. בכנות לפני כן אילו היו מספרים לי את זה גם אני לא הייתי מאמין. אבל עכשיו כשאני נזכר בכל מיני "מבצעים" שהיו אצלנו לדוגמא: מזדה 3 חדשה "0 ק"ם" ליסינג יד ראשונה בסכום של 104000 ש"ח, שזה יצא "כאילו" הנחה של כמעט 30000 ש"ח {שלמה סיקסט}, חודש 4-2013, אחר כך סוזוקי אלטו חדשה מהסוכנות{בלי ליסינג לשעבר} ב52000 ש"ח, ומי שהיה לו סוזוקי ב- 3 שנים אחרונות, מקבל עוד 3000 ש"ח הנחה. ואני בטוח עכשיו שהרוויחו ומרוויחים יפה מאוד על הרכבים הללו למרות הסכומים הקטנים לכאורה. עכשיו תתארו לעצמכם בכמה מכרו חברת "דלק" את המזדה ל"שלמה סיקסט"

אני גם בטוח בעוד דבר, אילו האלטו לא תימכר ב52000 ש"ח, יורידו אותה גם ל-48000 ש"ח. כמו ב-2010 שגם אז אף אחד לא האמין שמחירה יהיה 60000 ש"ח. ימים יגידו.

ומה עם עם המיצובישי "ספייס סטאר"?. מחיר של 71000 ש"ח, על הכביש, זה הגיוני? היא לא צריכה לעלות, לדעתי יותר מ-55000 ש"ח. יש לי הרגשה שמחירה יירד לכיוון הזה עוד לפני סוף השנה,כי המכירות בדגם הזה לא משהוא. וגם אז כולם ירוויחו הרבה. רבותיי, רכבים זה לא סופרמרקט.{אני לשעבר סגן מנהל סניף של שופרסל דיל}.בסופר אתה מציע כמה מוצרים, או מוצרים מסויימים במחיר עלות, וזאת כדי שהאנשים שיבואו לקנות גם הרבה דברים אחרים בחנות. ברכבים מרוויחים. והרבה.הרבה מאוד.

עד לפני כמה ימים לא ידעתי. עכשיו אני יודע.

פורסם
.{ככה אמרתי, כי אני לא באמת רוצה להחליף את הרכב}

לשיפוטכם.

תגיד, אתה נהנה לבזבז את זמנך וזמנם של אחרים לשווא?.

ביררת בטלפון, כמה חלונות חשמל יש לרכב שאתה לא מתכוון לרכוש.

והלכת לסוכנות, בידיעה מראש שאתה לא מתכוון להחליף את הרכב.

פורסם
תגיד, אתה נהנה לבזבז את זמנך וזמנם של אחרים לשווא?.

ביררת בטלפון, כמה חלונות חשמל יש לרכב שאתה לא מתכוון לרכוש.

והלכת לסוכנות, בידיעה מראש שאתה לא מתכוון להחליף את הרכב.

זה היה באחד ההפסקות שלי מהעבודה. זמנם של אחרים? זה שרות שהם צריכים לתת. מידת הרחמנות שלי כלפי חברות כאלה...

תתאר לעצמך!

לגבי מחירי הרכבים, לדעתי זה נושא חשוב, למרות שכנראה אתה חושב אחרת. זו זכותך. אולי לך יותר חשוב שייפתחו שרשור על כמה חתולים שיושבים לך על הרכב... ואיך לגרש אותם...

כל אחד וה"בעיות שלו".

פורסם
יש אנשים שעדיין מטילים ספק במחירים ששמעתי בוודאות גמורה דרך הרמקול של הטלפון. בכנות לפני כן אילו היו מספרים לי את זה גם אני לא הייתי מאמין. אבל עכשיו כשאני נזכר בכל מיני "מבצעים" שהיו אצלנו לדוגמא: מזדה 3 חדשה "0 ק"ם" ליסינג יד ראשונה בסכום של 104000 ש"ח, שזה יצא "כאילו" הנחה של כמעט 30000 ש"ח {שלמה סיקסט}, חודש 4-2013, אחר כך סוזוקי אלטו חדשה מהסוכנות{בלי ליסינג לשעבר} ב52000 ש"ח, ומי שהיה לו סוזוקי ב- 3 שנים אחרונות, מקבל עוד 3000 ש"ח הנחה. ואני בטוח עכשיו שהרוויחו ומרוויחים יפה מאוד על הרכבים הללו למרות הסכומים הקטנים לכאורה. עכשיו תתארו לעצמכם בכמה מכרו חברת "דלק" את המזדה ל"שלמה סיקסט"

שים לב ששני הרכבים שציינת הם רכבים בסוף דרכם - המאזדה 3 שהייתה מבצע נמכרה שבועות ספורים לפני הגעת הדגם החדש, במסגרת ניקוי מדפים שעשה היבואן במלאים שנשארו. בסוף חייו של דגם המחיר שלו ליבואן נמוך במיוחד כי הדרישה לדגם בכל המדינות בהם הוא משווק יורדת משמעותית (כולם קוראים חדשות רכב, ורואים שיש דגם חדש בדרך ומפסיקים לקנות את הישן) אבל פס הייצור ממשיך לעבוד כמעט באותו הקצב ויש מלאים שצריך להיפטר מהם.

כנ"ל לגבי סוזוקי אלטו, שנמכרת היום בלי שום מבצע ב-55 אלף ש"ח, אז עוד 10 אחוזי הנחה מהמחיר הזה זה לא משהו חריג בשוק ה-0 קילומטר.

ומה עם עם המיצובישי "ספייס סטאר"?. מחיר של 71000 ש"ח, על הכביש, זה הגיוני? היא לא צריכה לעלות, לדעתי יותר מ-55000 ש"ח. יש לי הרגשה שמחירה יירד לכיוון הזה עוד לפני סוף השנה,כי המכירות בדגם הזה לא משהוא. וגם אז כולם ירוויחו הרבה. רבותיי,

מאיפה הבאת את הנתון הזה? הספייס סטאר מוכרת (לצערי) מצוין.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ל-TZVIKA תיקון קטן, בעצם 2 : מחיר האלטו הוא 53500 "על הכביש", סופי,ולאחר התמקחות. רכב סוזוקי נוסף מזכה בהנחה של

עוד כ-3000 ש"ח. גם אעלה בקרוב חשבונית קנייה של קרוב משפחה מהצפון.

הספייס סטאר מוכרת מצויין את הגיר הרציף {גם לצערי}, אך הם תקועים חזק עם הידני{לצערם}.

• תוכן חדש...