Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט אפיקה 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני מחפש רכב לזוג+ילד.

דרישות: אמינות, שנתון ככל הניתן גבוה, חלפים לא יקרים, תא מטען סביר לעגלה.

דלק פחות קרטי היות והרכב לא יסע הרבה.

תקציב כ18000.

חיפשתי יותר את האקסנטים 2004-2006 אך כולם עם קילומטרז' גבוה.

מצאתי שברולט אפיקה 2005 יד שניה 131000ק"מ, במחיר סביב 16000.

המוכר טוען שהחליף משאבת מים מצבר תושבות מנוע וצמיגים לפני כ7 חודשים.

מטופל בקח"נ מוטורס.

טיימינג לפני שנתיים.

במידה ואני מאמת את הנתונים והבדיקה תצא סבירה, יש חשש לרכוש רכב כזה?

חשוב לי יותר אם החלפים הם זהים לרכבים אחרים של שברולט ככה שיש חלקי חילוף, או שחלפים יקרים.

בברכה

גלעד

פורסם

דייהו בתחפושת שברולט,היה לי את הרכב הנ'ל,אמנם ציינת שנושא הדלק לא מהווה חשיבות אבל,

הרכב שתה לי את החיים,בלען דלק,אולם הרכב מרווח מאוד,מנגד:אחיזת כביש עלובה,איכות הרכבה ופלסטיקים בכל מקום.

שורה תחתונה לא ממליץ.

פורסם

לא מומלץ בעליל.

זללן ברמות מטורפות.

לא קרוב לאמין.

חלפים יקרים בטירוף.

לדעתי הרכב הזה הוא בין 5 הרכבים הכי לא מומלצים שיש היום על הכביש.

פורסם

אם אתה לא שולל צרפתיות אז בתקציב הנ'ל אפשר להביא מגאן 07,08.

בטיחותית מאוד,מרווחת,נוחה מאוד,לאחותי יש מגאן 08 עם 2 ילדים,2 סלקלים נכנסים בקלות.

לא זוללת כמו האפיקה,מנגד אמינות לא של טויוטה אבל מנסיון שיש לאחותי עם הרכב,ללא תקלה אחת אפילו.

חסרון נוסף זה ירידת ערך מטורפת שלטובת הקונה ולרעת המוכר,את הפרמטר הנ'ל יש גם בשברולט.

אם תלך על יפנית תצטרך לרדת בשנתון,בבטיחות,ובעוד כמה דברים לשיקולך.

פורסם

תריץ חיפוש ביד 2,אני הרצתי חיפוש קצר עכשיו ומצאתי בחריגה של 2-3K דגמי 2007 ב20-22K עם 100KM על המד.

אין לרכב שוק,אני מאמין שאפשר למצוא.

פורסם
אני מאוד רוצה מגאן.

אני יודע שהדגמים הטובים הם 2007 ומעלה, אך בתקציב שלי נכנס מקסימום 2006.

קצת התפשרות על יד וקלומטרז' אולי גם על רכב ליסינג בתוספת כושר מיכוח בינוני ומטה ואולי מתיחת תקציב קטנה של אלפיה או שתיים וכנראה שתצליח לדחוף גם שנת 2007.

צריך לזכור שהשוק היום ממש לא משהו באופן כללי ועל אחת כמה וכמה כשמדובר במגאן ולכן ברוב המקרים ניתן להוריד את המוכרים לא מעט, בעיקר את אלו שכבר מנסים למכור איזה חודשיים שלושה.

ומיכיוון שמדובר במכונית שכבר איבדה את רוב הערך שלה הרווח כולו שלך.

בכל מקרה המגאן ביחס לאפיקה זה בכלל לא בר השוואה.

אגב

אם תמצא אחת ידנית מכל שנתון שהוא תחטוף אותה מהר.

פורסם

אם התלהבת מהאפיקה, אתה יכול לחפש שברולט אימפלה 2004 או אולי אפילו 2005 (תצטרך אולי מתיחה של עוד 2-3K). לא יהיה הרבה הבדל מבחינת צריכת דלק (למרות ההפרש בנפח) אבל יש הבדל מבחינת איכות, האימפלה רכב אמריקאי אמיתי עם כל המשתמע מכך. וכמובן במחיר רצפה. אם אתה רוצה לראות יש כאן סיקור שכתבתי לא מזמן על הרכב שלי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=4087703#post4087703

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מצאתי מגאן 2007 5 דלתות, 55000 ק"מ מתועדים+הסטוריית טיפולים בקרסו.

יד 3.

התחייבות שאין שלדה.

מבקשים 26000. כדאי?

זה רף העליון מבחינת מחיר שאני יכול לשלם.

מחירון בסביבות 32000

פורסם

בתור בעל מגאן 2007 5 דלתות אני יכול להגיד לך שאני לא מצטער לרגע על הרכישה,רכב בטיחותי,חסכוני ואמין למרות כל הדעות הקדומות עליו

ממליץ לך ללכת עליו,במידה ומשהו לא יסתדר לך עם המכירה אתה יכול לבדוק גם סיטרואן C4

המשך יום טוב

זיו

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

אני רווק בן 25 אז בשבילי התא מטען בהחלט מספק....לך ולמשפחתך הייתי ממליץ ללכת על דגם 4 הדלתות והתא מטען הענק....בגדול דגם החמש דלתות מבחינת מחיר אמור להיות יותר יקר....תחפש מגאן 4 דלתות מקסימום יד שנייה והיסטוריית טיפולים,לא חסר כאלה....והמחיר שדורשים על האוטו זה רק מחיר התחלתי.....אתה בטוח תוכל להוריד בכמה אלפים...

על הרכב שלי רצו מחירון וקניתי אותו בחמש אלף פחות למרות שהוא היה יד ראשונה עם הסטוריית טיפולים במוסך קרסו ועם 100 אלף ק"מ...לרכב הזה אין שוק בכלל,זה יתרון עצום!תנצל את זה!

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

לא מצאתי 4 דלתות פרטיות עם קלומטרז' נורמלי באזור.

מחברות ליסינג גם לא מצאתי בשנתון הזה (2007).

אני כרגע עם תינוקת אחת לכן נראה לי שזה יכול להספיק.

• תוכן חדש...