Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא היה זה יכול להיות פתרון מצויין לעידוד השימוש בדו גלגלי, אלא שעיריית ת"א מיד איזנה את הנושא שלא נתחיל חלילה לקוות לטוב.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי מאיזה תאריך בדיוק יוכלו אנשים בגיל 16 להוציא רישיון ל125 סמ"ק

ועד איזה תאריך כדאי לבעלי רישיון דרגה ב' לקנות אופנוע מעל 33 כוח סוס?

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
מישהו מוכן להסביר לי מאיזה תאריך בדיוק יוכלו אנשים בגיל 16 להוציא רישיון ל125 סמ"ק

ועד איזה תאריך כדאי לבעלי רישיון דרגה ב' לקנות אופנוע מעל 33 כוח סוס?

1. תחילת 2007.

2. אם יש לך ב', אין חשיבות לכלי שבידך, אלא אם אינך מתכוון לשדרג. מומלץ לשדרג.

אם אתה יודע שאינך מתכוון לשדרג- תוכל לקנות כלי מעל נפח של 500 סמ"ק ובהספק מעל 33 כ"ס עד מחצית 2008 - ותוכל לרכב עליו לנצח (או עד שיחליד, ז"א).

פורסם
דווקא היה זה יכול להיות פתרון מצויין לעידוד השימוש בדו גלגלי, אלא שעיריית ת"א מיד איזנה את הנושא שלא נתחיל חלילה לקוות לטוב.

תמיד טענתי שהתל אביבים זה האנשים הכי דפוקים במדינה שלנו.

במקום לעשות משהו, הם בוחרים לאונן ולהתאונן על זה שדופקים אותם.

מישהו הלך להפגנה ההיא?

מישהו שינה משהו?

אצלנו ברחוב בחיפה יש מספר רוכבי אופנוע שכבר חודשיים חונים בחניות של מכוניות.

נראה לי שפשוט כולם מחפשים תירוצים של "למה לא" במקום להבין שבשביל שינוי צריך לעשות.

אבל נו טוב.

זה יעבור, החוק יאושר, אנשים יאוננו על זה בפורומים ווירטואליים ולא בכל מיני נסיבות.

חברים יחטפו דוחו"ת, נקלל את העירייה, המועדון יציע לכתוב מכתבים ואף אחד לא יזכור שהיה אפשרות לתקוף את זה כשזה התחיל.

אני אומר חכו ותראו.

ובמידה ואני אהיה צודק,

אז אני אחסוך לעצמי כבר מעכשיו:

אמרתי לכם!

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

לא ברור לי הקטע הזה בתל אביב...

זה באמת כל כך בעיה לאגד כמה מאות רוכבי דו"גים שיגיעו לעבודה מוקדם ויחנו בחניות ציבוריות של מכוניות (ולשלם גם על החניה כמה גרושים - הרי זה למטרה טובה!), ככה באלכסון שמכונית לא תוכל לחנות שם?

תוך מספר ימים תקום זעקה מנהגי המכוניות ויהיו בטח מקרים של פקחים שיזיזו קטנועים כדי לפנות מקום חניה, או אז לא תהיה ברירה לעיריית תל אביב אלא לספק באופן מיידי פתרונות חניה לכל הדו"גים בעיר ובכל מקום בעיר, או לחלופין לוותר על הטפשות הזאת של קניסת הרוכבים על חניה על המדרכה.

פשוט תראו לעיריית תל אביב כמה שזה חשוב להם לא להכריח דו"גים לחנות בחניות "חוקיות".

הם צריכים להבין שהם תוקעים לעצמם מקל בגלגלים, ולבד הם לא יבינו את זה.

קדימה מועדון האופנועים!! יש לכם פרוייקט!

ואתם יודעים מה? לא צריך התאגדות.

פשוט כל אחד ואחד מכם ימצא חניה חוקית ויחנה בה. אני בטוח שהרוכבים האחרים שיראו את זה יבינו וישתפו פעולה.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
לא ברור לי הקטע הזה בתל אביב...

זה באמת כל כך בעיה לאגד כמה מאות רוכבי דו"גים שיגיעו לעבודה מוקדם ויחנו בחניות ציבוריות של מכוניות (ולשלם גם על החניה כמה גרושים - הרי זה למטרה טובה!), ככה באלכסון שמכונית לא תוכל לחנות שם?

תוך מספר ימים תקום זעקה מנהגי המכוניות ויהיו בטח מקרים של פקחים שיזיזו קטנועים כדי לפנות מקום חניה, או אז לא תהיה ברירה לעיריית תל אביב אלא לספק באופן מיידי פתרונות חניה לכל הדו"גים בעיר ובכל מקום בעיר, או לחלופין לוותר על הטפשות הזאת של קניסת הרוכבים על חניה על המדרכה.

פשוט תראו לעיריית תל אביב כמה שזה חשוב להם לא להכריח דו"גים לחנות בחניות "חוקיות".

הם צריכים להבין שהם תוקעים לעצמם מקל בגלגלים, ולבד הם לא יבינו את זה.

קדימה מועדון האופנועים!! יש לכם פרוייקט!

ואתם יודעים מה? לא צריך התאגדות.

פשוט כל אחד ואחד מכם ימצא חניה חוקית ויחנה בה. אני בטוח שהרוכבים האחרים שיראו את זה יבינו וישתפו פעולה.

אתה מבזבז אויר.

ציבור הרוכבים הישראלי כבר מזמן הפסיק לבקש וואזלין.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...