Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס 190e

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים צריך עזרא בשיפור מרצדס 190e מבציר 1993.

אני מחפש כל פיסת מידע, אתרים מומחים חלקים וכו לשיפור 190e.

מנוע וגיר גם יהיה מעניין לשמוע אבל זה משהו שכנראה אני משאיר לסדנאת renntech שאני איתם במגעים כרגע.

בגרסה שלהם לרכב מוצע מנוע 3.4 וגיר חמישה הילוכים ידני.

שזה כנראה מה שאני מתכוון להביא.

אגב אני בינתיים בשלב גישושים למידה ושעורי בית לפני הכניסה לפרויקט כזה.

מה המטרה שלי? רכב חזק עם זה כייפי לנהיגה שנראה ומתנהג טוב.

שוב מה אני צריך לדעת איפה לעשות מה החלקים המומלצים והיכן זמינים.

לגבי מנוע ממש רציני לגבי המנוע והגיר שמצעים renntech, הבעיה שלא מצעתי ממש נתונים על המנוע 3.4 שלהם.

טוב אני מאמין שבשלב מתקדם הם ישלחו לי את החומר הנחוץ.

בכל מקרה מחכה לעזרא הכוון ותגובות, תודה מראש חברים.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבר אתה קורא בכלל מה רשום, אני בשלב הגישושים ובמגעים עם renntech לגבי מנוע גיר 3.4 24v שלהם.

רוצה לעשות שיעורי בית, בדק הכנות ידע חפירות וכו.. לפני כניסה לפרויקט רציני.

כרגע מותקן 2.0 122 סוסים ומסרס הנאה גיר אוטומט.

תקציב? נראה מה renntech ירצו ומה יעלה לי משלוח וזה.

פורסם

שלום חבר

אני רואה כמה בעיות פה.

בעיה ראשונה זה של חוקיות. לא קל אבל נניח תתגבר.

בעיה שנייה זה של כסף לייבא מנוע וגיר ומחשב ולשדרג בלומים וקפיצים לחזקים יותר ולא משומשים ובלמים וצמיגים ועוד שיפורים.

בעייה שלישית שאני רואה זה התנהגות, אז נכון האוטו הנאה אחורית אבל כל המשקל הזה מקדימה זה יהיה אוטו מאוד מהיר אז מה?

הקיצר מה שאתה הולך לבנות זה אוטו לא חוקי, יקר בטירוף ואם לא כל המכלולים יחוזקו גם לא אמין ולא מתנהג. בקיצור סכנה לך ולאחרים כי לאט אתה לא הולך ליסוע.

רוצה דריפטים? יש דרכים יותר זולות מזה. רוצה אוטו מהיר יש דרכים יותר זולות מזה.

אם אתה חושב שאני מדבר לא לעניין, תרים טלפון למוסך איילון בתל אביב ותגיד לו מה אצלך בתכנון. תראה מה יגיד.

שלום חבר.

פורסם

לא הבנתי מה לא היה בסדר במה שאסף שאל אבל נו מילא...

לא ברור לי איך אתה חושב על ייבוא מנוע וגיר של הסדנא המדוברת מכמה בחינות:

1.איך אתה מתכוון לייבא מנוע וגיר חדשים לארץ?

2.מה לגבי עלויות המשלוח שיהיו אסטרונומיות בתחום ה-4 ספרתי בדולרים?

3.מיסים בארץ הקודש?

4.רישום המנוע ברשיונות?

בקיצור, אתה מדבר פה בשקט על סיפור שהולך ללא קושי לחצות את כיוון ה-10-15k דולר שספק גדול לגבי ההתכנות שלו מבחינה לוגיסטית ועוד לפני שנגעת ביתר החלקים ברכב שתצטרך להחליף או לשפר כדי לתמוך בהספק החדש.

אם יש בידך הממון והדרכים למימוש- אחלה פרוייקט.

אם אין לך אז שקול אופציה ריאלית יותר של חיפוש מנוע מפירוק\ייבוא הגדול ביותר שיצא לדגם ותעבוד עליו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני כבר יגיד לכם, שעניין היבוא הוא הכי פחות בעיה בשבילי.

לגבי התקציב מעניין כמה ירצו הסדנא.

נראה כמה יהיה לי להמשך הפרויקט, ומי שחושב שאנו לא הולך להשקיע בשאר טועה ובגדול, ולכן אני שואל שאלות בשביל לדעת מה לעשות מאיפה להשיג ומה כדי להרכיב, שעורי בית מבינים, לא צריך לתקוף.

אני מאד אוהב את הצורה הזאת.

ותאמינו לי יש מכוניות הרבה יותר חזקות ובנויות לא בחלקים הכי טובים שיש ולא תמיד בחלקים חדשים ונעות בארצינו.

שוב שואל בשביל לדעת מה כן לעשות ומה לא לעשות, ולעשות הערכה של סכומים שאני צריך.

רוב הדברים יגיעו מחול כמובן ככה שאיני מוגבל לארץ.

אגב עבודה אני עושה לבד כמו על כל המכוניות שלי, במוסך שלי עם ליפט וכל הכלים היעודים.

פורסם

גם אם אין לך בעיה עם הייבוא (הן מבחינת עלות שילוח ובירוקרטיה) אתה עדיין מדבר על 5 סיפרתי בדולרים לפני שנגעת ביתר הרכב (ותיהיה חייב לעשות את זה כדי שהרכב יתנהג וגם ידע לבלום).

אתה מדבר פה על מנוע, גיר, צנרת ודוד (כנראה דודים) חדשים, בלמים, בולמים, בושינגים כאלה ואחרים.

המשוואה פשוטה:

אם אתה משקיע כל כך הרבה על מנוע וגיר, אתה צריך להשקיע באותה איכות על יתר המרכיבים, הרי אין טעם לשים מנוע מצויין וחזק של חברה מוערכת ולחבר לזה צנרת ודודים שאינם ייעודיים למנוע.

בכנות, הייתי מחפש אופציה "מקומית" ריאלית במקום פרוייקט סופר סופר יקר או סתם פרוייקט יקר שהוא "חצי תוצאה".

פורסם
אני כבר יגיד לכם, שעניין היבוא הוא הכי פחות בעיה בשבילי.

לגבי התקציב מעניין כמה ירצו הסדנא.

נראה כמה יהיה לי להמשך הפרויקט, ומי שחושב שאנו לא הולך להשקיע בשאר טועה ובגדול, ולכן אני שואל שאלות בשביל לדעת מה לעשות מאיפה להשיג ומה כדי להרכיב, שעורי בית מבינים, לא צריך לתקוף.

אני מאד אוהב את הצורה הזאת.

ותאמינו לי יש מכוניות הרבה יותר חזקות ובנויות לא בחלקים הכי טובים שיש ולא תמיד בחלקים חדשים ונעות בארצינו.

שוב שואל בשביל לדעת מה כן לעשות ומה לא לעשות, ולעשות הערכה של סכומים שאני צריך.

רוב הדברים יגיעו מחול כמובן ככה שאיני מוגבל לארץ.

עניין היבוא לא בעיה, בסדר.

נניח שגם לא תשלם מכס ומס על חלקים, בסדר.

נניח שההתקנה זולה, בסדר

נניח שהכל חוקי, זה משתפר

ושיש לך ערימות של כסף, ממש משתפר

ויכולת לנהוג באוטו תוצרת בית שבנית זה כבר מצוין.

אבל איך, איך תדלג על כללי הפיזיקה של מנוע וחזק כזה ואיזה צמיגים תשים מאחורה לא יקרים וחוקיים? של מקסיס?

שלום חבר.

פורסם

אני לרגע לא תוקף, אני רק אומר לך למה לצפות, פשוט מאוד.

לשים מנוע של רנטק ולחסוך במקומות אחרים עם "חלקים לא הכי טובים"?

אז למה מראש ללכת על רנטק חבר?

חפש את המנוע בנפח הכי גדול שתמצא לדגם הזה, תחליף מסביב מה שצריך כדי לתמוך בהספק החדש ותסגור עניין.

בכל אופן, שמעת את הדעה שלנו, תמתין לעוד דעות ותעשה את השיקולים שלך.

בהצלחה

פורסם

עניין האישור למנוע ניתן לביצוע כבר ביררתי, לגבי צנרת וזה השותף במוסך מונב צנרות נרוסטה ודודים.

צמיגים מה לדעתי מישלין ps3.

פורסם

בלמים, קאליפרים של ap racing 4 בוכנות חדשים עם רפידות תואמות וצלחת בקוטר 305 זה 3500 אצלי ביד, הרכבה לבד.

שנמשיך?

בקיצר רעיונות למוצרים אתרים ומשהו שאני יראה ויבין שאני צריך כמובן יזמין מחול יתקבלו בברכה.

פורסם

אתה מבין, אתה רוצה לשים מנוע של כמה אלפי דולרים ולתקוע לו חתיכת צוואר בקבוק בקצה שלו....

לא מבין את ההגיון חבר.

לפני כמה חודשים התייעצתי עם החבר'ה של TIG (סופר מקצועיים ומוערכים) לגבי בניית דודים לרכב שלי.

הם היו מספיק ישרים ומקצועיים לומר לי שהם יכולים לעשות זאת אבל יהיה חבל לעשות כן כי הם לא יוכלו להגיע לרמת ביצועים של מערכת הפליטה המקורית שלי או לרמת הביצועים של יצרני מערכות הפליטה הייעודיות (מערכת לרכב ספציפי).

מאוד הערכתי אותם על הכנות והמקצועיות והאחריות כלפי הלקוח.

עכשיו אני שואל שוב ידידי, אתה רוצה לקחת מנוע וגיר כל כך יקרים וביצועיסטים ולשדך אותם למערכת פליטה שלא תוכננה הנדסית למנוע?...

פורסם

תגיד עדן, קשה פשוט להגיד הזמן מהם גם מערכת פליטה, לפחות שאל מחיר שלה?

אני כבר לא ילד ויש כמה מכוניות מאחורי, בדוק תגובות שלי כאן ותבין שאני משתדל לדבר מידע ביסוסים ועובדות, לא מתבייש גם לשאול שאלות כשצריך.

• תוכן חדש...