Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס 190e

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים עדיין ללא שום הצעה מעניינת.

תגידו מה דעתכם על מתלי אוויר לרכב, מנסה למצוא קוילאוברים אוויר האם יש דבר כזה?

אגב המתלים כנראה יגיעו ראשונים לפני המנוע גיר, למי שדאג.

סיוויק בנויה ב15000 שקלים נוסעת עם 300 סוסים מקבלת פחות תגובות שליליות ממה שאני מקבל כאן עם פחות סוסים ורכב כבד יותר.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כתבתי את זה בצורה אחרת, ובכל אופן לא מזלזל בנסיון שלך (גם אם לא מכיר אותו), אני אומר דבר פשוט:

לקחת מנוע וגיר שהם לצורך העניין 10/10 ולשים בכל ה"מסביב" חלקים של 4-6/10 זה בזבוז כסף ויסתיים ברכב עם מנוע וגיר מצויינים ורכב שהוא בינוני בשורה התחתונה.

אם נכנסים לפרוייקט מומלץ להשתמש ברכיבים באותה רמת איכות\ביצועים, כך נמנעים מיצירת אותם צווארי בקבוק ושומרים על איזון.

בהערת אגב ידידי, עושה רושם שכל מי שנותן לך זווית חדשה וריאלית הוא "שלילי\תוקף" ולכן כדי שתבין שאני לא שלילי אומר לך שמתלי אויר זה בן זונה!!!!

לך על זה טייגר.

;)

אגב, סיוויק אפשר לשפר בקלות רבה יותר ולהביא אותה ל-300 כ"ס מחלקים בינוניים.

אתה מדבר פה על מנוע וגיר למרצדס שלבדם יעלו לך להערכתי לא פחות מ-10k דולר.

במקום להתלונן שאתה מקבל פידבקים שליליים אתה צריך לשמוח שנותנים לך תמונה ריאלית.

במילים אחרות, סיוויק זה לא מרצדס ושבלול יד שניה ב-2000 שקל זה לא מנוע שנבנה על ידי רנטק..

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עדן יש משהו ספציפי לתת לי קישור?

מה דעתכם על בולמי אוויר?

האם יש קווילאוברים אוויר לרכב הזה?

האם ממולץ גם להתנהגות?

מה ap racing לבלימה לא טוב, לא רמה? הדגם שרשמתי מקודם?

עדן יעני מי שירצה לבנות מרצדס או ב.מ.וו לא יכול, וזה כי זה יקר מאד? אני לא ננתי לכם רמזים לזה שאני יחסוך כל שקל אפשרי, נכון אז למה לדבר?

מה צריך לרשום התקציב הוא 1000000 העבודה עושה לבד?

אבל תמיד יהיה חוכמולוג שירשום אם יש לך כל כך הרבה כסף אולי תקנה רכב אחר, לא?

פורסם

אתה הולך לעשות לעצמך סלט אז בוא אעשה לך סדר חבר.

במקום להסתבך עם מליון סדנאות תשנן 3 אותיות ותחפש חלקים שלהם (עדיפות למשומשים):

AMG.

היה אפילו דגם שנקרא בזמנו E190 AMG, תנבור קצת ברשת ידידי.

פורסם

גם א מ ג וגם רנטאק זה מנוכים מוגדלים ממנוע 2.8 של מרצדס.

גם הברבוס למרות שאם איני טועה הוא מנוע עם 2 שסתומים לצלינדר.

א מ ג זה מנוע 3.2 רנטאק זה מנוע 3350 וברבוס זה 3600.

זה כמו להגיד בו נשתיל כבר מנוע של c36 amg וזהו.

לא בא בחשבון.

פורסם

אתה תשקיע הרבה רק כדי לגלות שלא תוכל לאשר .

אחרת אם אתה יכול לאשר מנוע כזה אז גם תוכל לאשר מנוע של קורווט LS1 וזה כבר הרבה יותר מעניין :twisted: ,אנשים חשבו שיוכלו לאשר לבמוו e30 מנועים מודרניים עם אותו נפח ובסוף גילו שהדבר בלתי אפשרי ואתה רוצה לעלות בנפח ??

מילא היה לך שם מנוע מקורי של cosworth והיית שולח אותו לאחד הסדנאות שמתמחות בcosworth זה היה נושא דיון אחר ,במקרה שלך צר לי לבאס אותך אבל האישור המיוחל ממשרד התחבורה לא יגיע .

נניח היפוטטית ואישרת (שיחדת איזה פקיד) .

תצטרך לקנות גם דפרנציאל אחר חזק יותר ,ואכן יש מתלי אויר של ksport המחיר סביב ה-3 בדולרים ,רק שתדע שההתנהגות כנראה תפגע .

ksport_airsuspension_pro_plus-1.jpg

פורסם

אני קודם שאלתי לאישור אחרי זה התחלתי לברר על מנוע.

אגב. ההתנהגות תפגע? אך אתה מסיק זאת?

כי אני מברר על מנת להזמין לא לבלבל במוח, אם יהיה שיפור כנראה נזמין.

עדיין זה קווילאובר, מאיזו סיבה יש להתנהגות להפגע?!

פורסם

מתלי אויר אכן יפגעו בהתנהגות הרכב על קצה המגבלות מהסיבה שהם מייצרים יותר זוויות גלגול (מנסיון).

לא הבנתי מה הבעיה שלך עם זה שמנוע ה-AMG הוא גירסה מוגדלת נפח של ה-2.8?

הרי גם הראנטק זה בדיוק אותו סיפור.

אם היתה לך מראש גרסאת AMG יכול להיות שהשתלה של מנוע ראנטק היה יכול להיות פרוייקט מעניין מאוד כי אתה מכניס מנוע בריא וחזק לפלטפורמה שמראש נבנתה עבור מנוע כזה.

אני חושב שבגלל שהרכב שלך הוא גירסה רגילה וחסרת כל בסיס ספורטיבי יהיה הגיוני (וזול יותר, כנראה) להתמקד בחלקים ייעודיים של AMG לרכב שלך.

זה שיש גרסת AMG לרכב שלך זה אומר שיש מערכת פליטה\בולמים\בלמים\מנוע\גיר שתוכננו וכויילו בהתאם.

אם אתה בכל זאת בקטע של לבנות רכב TOP OF THE LINE אז בהנחה וראנטק מוכרים מנוע וגיר מתאימים לרכב שלך הם כנראה יוכלו לכוון אותך לסדנא שגם בונה מערכות פליטה ויניקה לרכב שלך, בולמים, בלמים וכן הלאה.

בכל מקרה, אתה הולך כאן לקראת סיפור מאוד יקר, מאוד מעניין אבל מאוד מאוד יקר.

אולי תגדיר את מטרות הפרוייקט בצורה מדוייקת אז נבין מה בדיוק אתה רוצה כי לקבל רכב שמתנהג טוב תוכל לקבל מהתקנת קויילאוברים בלבד, יותר כוח תקבל ממנוע גדול יותר ממה שיש לך כרגע גם אם לא ראנטק ואת המראה שלו המנוע גם ככה לא ישנה.

פורסם

מראה אני יזמין קיט evo 2.

מבחינת מנוע 3.4 יהיה מעניין נראה מה המחיר שיבקשו, לעשות הכל כמו שצריך זה מה שיהיה.

לגבי amg, יש אולי פתרונות יותר טובים או מעניינים או זולים.

אמרתי שיסע טוב ויתנהג טוב, מבחינתי מנוע ראנטק עם ניהול תואם/חיצוני שמוצא את המקסימום מערכת פליטה וסעפות נורמאליות שמוסיפות כמה שאפשר, זהו מבחינת הכוח מספיק לי.

ואין לי שום בעיה עם מנוע שבנוי על בסיב מנוע 2.8.

פורסם

בקיצור אז אתה נעול לחלוטין על הראנטק ואתה לא באמת שוקל אלטרנטיבות אחרות, זה בסדר גמור רק שגורם לי לא להבין איזה יעוץ אתה רוצה...

אם אתה מחפש חלקים ברמה הגבוהה ביותר למרצדס (לא יודע אם יש ספציפית לדגם שלך):

פליטה- Eisenmann או Meisterschaft

בלימה- AMG

בולמים- כל אחת מהחברות המוכרות שיש לה דגם בשבילך

סעפות- KLEEMANN

ניהול- הייתי מחפש של ראנטק שתואם למנוע\רכב

בהצלחה

נ.ב

ממליץ לך לעבור בפורום mbworld ולחפור שם, יש המון מידע.

פורסם

אני לא מבין ,מה זה שאלת לאישור ?? בוודאות יאשרו לך להגדיל נפח ?? באמת קשה להאמין :shock: .

מי אישר לך ?? על פי איזה סיבה בדיוק יאשרו לך ? היה מרצדס עם מנוע כזה שיצא ממפעלי החברה ??

מורידים פה מכוניות על פילטר פתוח ולך יאשרו מנוע משופר ,נראה לי אתה עדיין בשלב החלומות והמציאות הישראלית תחזיר אותך לקרקע ,למה אתה לא מספר ? מנסים לעזור לך כדי שלא תתאכזב .

לגבי מחירים .

המנוע לבדו יעלה בסביבות ה 30 אלף דולר .

קיט EVO2י= 5 אלף דולר .

מתלה - 3.5 אלף דולר

דפרנציאל 3.5 אלף דולר .

סעפות + צנרת פליטה = 2 אלף דולר .

מחשב = 2 אלף דולר .

מחיר סופי 45 אלף דולר ,ללא מע"מ ומכס (תוסיף 50% ) ועוד סיבוך רציני עם משרד התחבורה ,שצריך לאשר לך כל חלק וחלק .

זמן הרכבה ,קנייה ,והגעה כשנתיים ,כלומר הרכב שלך יושב על בלוקים במשך שנתיים .

אם אתה רוצה להתחמק ממיסים תצטרך לשלוח את הרכב לחו"ל ,כל המחירים הם הערכה תחתונה ומינימלית .

טוב ,נניח הרכבת ,בנית ושיפרת ,ואללה קיבלת רכב מעניין אל תצפה למכור אותו אפילו ב 20% ממחיר ההשקעה ,זה רכב לנישה מאוד מסויימת שכמעט ולא קיימת בארץ ובחו"ל במחיר הזה יש דברים הרבה יותר מעניינים .

בוא נראה מה אתה יכול לקנות במחיר הזה שהוא בערך 80 אלף דולר (אם נתחשב במחיר הרכב שלך)

וכמובן הבאתו ארצה .

אוהב את מרצדס וצורה ישנה ? סבבה ,בא לך על :

MERCEDES 190 COSWORTH מקורית ואולי אפילו את EVO 2 מקורית ,אם תמצא .

אולי MERC E500 משנות ה 90 המוקדמות אם תחכה בסבלנות (אבל הציפייה שווה את זה) .

או אם בא לך על גיוון ,אז :

LANCIA DELTA INTEGRALLE

BMW M3 E30

PORSCHE 930 ועוד מלא ,מלא ,מכוניות מעניינות אחרות שגם ישמרו על ערכם וגם יהיו הרבה יותר מיוחדים מהRENNATECH ההיברידית שלך וגם אולי ישאר לך עודף לשיפור פנינה אמיתית .

סתם לידיעתך ,מדובר על THOROBREAD אמיתי ולא על רכב משפחתי עצל .

רצית תגובה רצינית ,קיבלת ואם אחריי זה החלטת לדבוק במרצדס היברידית והמשפחתית שלך ,כל מה שנשאר לי הוא לאחל לך "בהצלחה" ותצטרך הרבה מזל וקומבינות כדי להוציא את הפרוייקט לפועל .

דעה שלי :) אתה תוותר על הפרוייקט ,אבל אל תתן לי לבאס אותך , לספר לחברים שאתה הולך לעשות פרוייקט RENNATECH זה חלק מחוויה נכון ;)

פורסם
בלמים, קאליפרים של ap racing 4 בוכנות חדשים עם רפידות תואמות וצלחת בקוטר 305 זה 3500 אצלי ביד, הרכבה לבד.

שנמשיך?

בקיצר רעיונות למוצרים אתרים ומשהו שאני יראה ויבין שאני צריך כמובן יזמין מחול יתקבלו בברכה.

היי MiT5

אם אתה מצליח להניח את היד שלך על קליפרים/רפידות/דיסקים של Ap Racing ב3500 ש"ח???

הייתי לוקח/קונה את זה אתמול!

זה ברקסים אפטרמארקט הכי טובים שכסף יכול לקנות (הרבה יותר מAMG)!

זה הדבר הראשון ששניתי ברכב שלי ושילמתי על זה הרבה יותר.

לגבי coilovers הייתי בוחר בKW אבל במקרה שלך לא נראה לי שזה קיים.

יש סט של בילשטיין +קפיצים של אייבך שנראה לי שיעשו את העבודה בסדר גמור

Bilstein/Eibach B12 Pro-Kits

http://www.motorsportworld.co.uk/

לא מצליח לתת לך לינק ישיר, החברה הזאת 100%.

שאהיה המון בהצלחה, אשמח לשמוע על התקדמות

פורסם

אני מאמין שאני פשוט יצטרך להוכיח את זה מעשית, לאחר ואם זה יקרה בכלל.

לגבי קוילאוברים כבר הבנתי ממי להזמין- GAZ SHOCKS אנגליה נותנים אופציה של הכנת קוילאוברים לפי בקשת הלקוח.

ומי שרוצה לשלם ולשלם ולשם שיעשה זאת, אני לא מתייחס למה שאחרים משלמים.

אגב נמצא מנוע של c36 עם גיר תואם שירד מ190e, הבחור בארה"ב רוצה עם צמא ומחשב 5500 דולר, מה אומרים?

כמובן עם פלייוויל וקלאץ.

וכן אני יכול במחיר הזה להשיג ברקסים כאלה.

Bobens כמה כייף לשמוע אותך כאן, אין חופש גדול, אין ילדודס על טיוטה קורולה, אני באמת. לא חדש בתחום ולאט לאט מוצא פתרונות שאנשים לא חשבו עלהים, לא לא מהנדס, ולא מנסה להנדס ממהנדס, במיוחד לא מעל אלה של מרצדס.

אבל חברים, אלה, מה קרה צאו מהסרט ששום דבר בלתי אשפרי כי זה יקר או לא מתאים או לא יאשרו..

אגב אם אתה כבר כל כך מנסה להוכיח לי שאני טועה הוזה מחרטט, בו ותספר לי מה ההבדל בין השלדה של ה190e evo לזאת של המשפחתית המצויה? שאני ידע, ולא לא מדבר על מתלים, הבדל בשלדה עצמה.

חוץ מזה כמה באמת מכירים את הסדנא הזאת בארץ?

• תוכן חדש...