Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס 190e

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב מר MiT5.

איני מבין גדול במרצדס, אך לדעתי בעניין המתלים אל תתפשר על פחות מקוילאוברים.

איירייד זה לפוזה בלבד וההתנהגות שלהם זוועתית.

K ספורט וגאז אינם מותגים רציניים.

ברמת הפרוייקט שלך הייתי מכוון לרמה של הסדרות הגבוהות של kw, אוהלינס וקוני.

אני מדבר על הקוילאוברים הרציניים עם כיוון קשיחות, דאמפר, קאמבר ומיכל חיצוני.

כמובן שבחו''ל כל קוילאובר חוזר למפעל לתהליך של revalving בו מכוונים לך אותו בהתאם למשקל הרכב ופרמטרים אחרים.

מלבד זאת, אני מאחל לך הרבה סבלנות, קח את הזמן, תעביר חודשים בחפירות בפורומים בחו''ל וצור קשר עם משתמשים בחו''ל לגבי כל נושא, כי כל אחד מחלקי הרכב זה תעשייה שלמה.

רק להם יש את הנסיון הרלוונטי, רק הם מסוגלים לדבר לעניין, ללא בולשיט, פקפוק, זלזול וזיוני שכל מיותרים שלא לעניין .

תתמקד.

המון בהצלחה, ואל תוותר או תתיאש לעולם.

Honda civic EJ6

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

KW רציני יותר מGAZ SHOCKS?

תראה לי חברה יותר רצינית מGAZ SHOCKS- אחריות שנתיים מלאות גם שידוע להם שהשימושים של הבולמים שלהם הם לתחרויות כאלה ואחרות.

מפעל אנגלי לא גדול, שבודק כל מוצר ביחידות שיוצא את שעריו? או KW אומנם ממולץ לגרמניות, אבל ביצור המוני יותר, וגז אכן הסכימו לכל מי שביקש לעשות קאסטום.

קוני יותר רציני מהם? אני מעולם של פגיו ואני יודע עד כמה מחזירי שמן של קוני גרועים, נזילות? אחת המחלות של קוני צהובים במקרים רבים, ככה שתודה על התגובה, אבל חברה מסדנאות באנגליה ומלטה שדברתי איתם המליצו לי על גז דווקא כמוצרים שאין איתם בעיות!

פורסם

חברים עדכון קטן, הגיעו התשובות מחו"ל.

מנוע 3.6 של c36 יחד עם תושבות מחשב צמא וגיר עם קלאץ וכל ההסבה לידני אצלי בערך ב25000.

ככה שפרויקט כזה אפשרי, אומנם לא ראנטק אבל גם אופציה מעניינת.

מה אומרים?

פורסם

אבל אמרת מלכתחילה שאתה לא רוצה AMG (אלוהים יודע למה) ?...

אני שוב חוזר ואומר שמבחינת הסבה ״חלקה״ אתה צריך להתמקד ב-AMG ולבדוק אופציות של מתלים עדיפים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא בדיוק עדן, אין לי בעיה עם AMG רציתי משהו אחר.

ה AMG הזה הוא 3.6 ולא 3.2 כמו שהיה ב190e amg מקוריות.

3.6 יותר קל להשיג ומחירו גם נמוך יותר משאר הדברים שהוזכרו כאן, נראה לי שאני ילך על זה, מב אומרים?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...