Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצמד רועש הונדה ג'אז 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הונדה ג'אז 2004 ומדי פעם שומעים את המצמד מצייץ כזה (חריקה אפשר להגיד)

הבנתי שבטח אפשר לשמן את זה בשביל לטפל בזה, אבל אין לי מושג באיזה שמן להשתמש או איפה לשמן.

נ.ב: האוטו אצלנו מ2004 ועד היום לא שימננו את המצמד אז כנראה שהגיע הזמן

פורסם

בעיניי, עושה רושם שזה ה"מייסב לחץ"

בשביל להחליף אותו, צריך לפרק את הגיר. ואז כבר כדאי לשקול בחיוב להחליף את המצמד עפ"י הצורך ומצבו.

מתי החלפת מצמד? אם בכלל?

היות ולא ראיתי ולא שמעתי את הרעש, וע"מ שתהיה בטוח, כנס ל 2 מוסכים שונים שיאבחנו.

אם זה רק שימון או גירוז, תבקש שישמנו ויגרזו, כמה כבר יכול לעלות אם לא בחינם.

אם אמרו לך "מייסב לחץ" תשאל:

1. עלות העבודה + החלק + מע"מ. (ותעשה סקר שוק)

2. תבקש הצעת מחיר גם למצמד ומאיזה תוצרת הוא. (ככה כשיפרקו את הגיר ויראו שצריך או כדאי "על הדרך" גם להחליף מצמד תהיה מוכן לזה) גם כאן תעשה סקר שוק.

חשוב גם שתשאל אם יש ברכב הזה כבל מצמד ומהם הסיכויים שמדובר רק ב"כבל מצמד".

בכל מקרה, בכל הצעה שתקבל, תשאל גם עד כמה המחיר סופי, ואיזו סטייה יכולה להיות במחיר ולמה.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם
בעיניי, עושה רושם שזה ה"מייסב לחץ"

בשביל להחליף אותו, צריך לפרק את הגיר. ואז כבר כדאי לשקול בחיוב להחליף את המצמד עפ"י הצורך ומצבו.

מתי החלפת מצמד? אם בכלל?

היות ולא ראיתי ולא שמעתי את הרעש, וע"מ שתהיה בטוח, כנס ל 2 מוסכים שונים שיאבחנו.

אם זה רק שימון או גירוז, תבקש שישמנו ויגרזו, כמה כבר יכול לעלות אם לא בחינם.

אם אמרו לך "מייסב לחץ" תשאל:

1. עלות העבודה + החלק + מע"מ. (ותעשה סקר שוק)

2. תבקש הצעת מחיר גם למצמד ומאיזה תוצרת הוא. (ככה כשיפרקו את הגיר ויראו שצריך או כדאי "על הדרך" גם להחליף מצמד תהיה מוכן לזה) גם כאן תעשה סקר שוק.

חשוב גם שתשאל אם יש ברכב הזה כבל מצמד ומהם הסיכויים שמדובר רק ב"כבל מצמד".

בכל מקרה, בכל הצעה שתקבל, תשאל גם עד כמה המחיר סופי, ואיזו סטייה יכולה להיות במחיר ולמה.

אנחנו עם אותו מצמד מאז שקנינו את הרכב (לא היו תקלות עד היום) אבל הוא לא עושה בעיות, נוסע חלק וכמו שצריך הוא רק יכול לחרוק מדי פעם, שזה לרוב בבקרים

פורסם

עושה רושם שזה מייסב לחץ.

תתקדם כפי שציינתי לך (גש למוסכים ושיאבחנו. ותיקח הצעות מחיר- הכל כפי שפירטתי לך קודם).

שים לב ל 2 דברים:

1. כשאתה ניגש למוסך, נכון מאוד לבדוק שמן גיר (אם לא חסר).

2. (אם לא חסר שמן גיר) ואם זה אכן מייסב לחץ, בשלב מסויים הוא עלול להתפרק ואתה נתקע.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

למה שזה יהיה מייסב לחץ? אם היה מדובר במייסב לחץ הוא היה רועש בכל מצב בו דוושת המצמד הייתה לחוצה כי רק אז מייסב הלחץ נימצא בתנועה. פה אני מבין מפותח השירשור שהרעש נישמע תוך כדי הלחיצה והשיחרור של הדוושת מצמד...במהלך התנועה של הדוושה עצמה. בכל מיקרה למען הסר ספק עדיף שפותח השירשור יחדד את התופעה ושייבדוק אם החריקות מופיעות גם על מנוע כבויי ומאיפה בדיוק הרעש מופיע...אם מתוך האוטו או מבחוץ.

פורסם

זה קורה גם כשהרכב לא מונע, אם אתה לוחץ או משחרר את המצמד הוא עושה רעש של חריקה, אני לא מבין לגבי השאלה אם זה בא מבפנים או מבחוץ אבל שומעים את זה גם בפנים וגם בחוץ (בעיקר בחוץ)

פורסם

תראה, אם הבעיה היא בכבל הקלאצ' במידה ומדובר בקלאצ' מופעל כבל כניראה תצטרך לבצע החלפה שלו כי הכבל עצמו עטוף בבידוד ולגרז מבפנים אתה לא תוכל. אם הרעש הוא מציר הדוושה אז כניראה שתצטרך לפרק את הציר ולגרז. בחנויות חלפים יידעו איזה גריז להביא לך.

פורסם

הבנתי שכנראה באמת צריך להחליף קלאצ', הרכב פשוט עושה רעשים מוזרים גם בלחיצה (חוץ מציוץ של חריקה)

האוטו אצלנו כבר 8 שנים ואחרי שדיברתי עם המורה שלי לנהיגה הבנתי שבאמת צריך להחליף אותו אם עד היום לא החלפנו אותו

פורסם
הבנתי שכנראה באמת צריך להחליף קלאצ', הרכב פשוט עושה רעשים מוזרים גם בלחיצה (חוץ מציוץ של חריקה)

האוטו אצלנו כבר 8 שנים ואחרי שדיברתי עם המורה שלי לנהיגה הבנתי שבאמת צריך להחליף אותו אם עד היום לא החלפנו אותו

לפני שאתה רץ להחליף קלאצ' וזה לא מעט כסף אני ממליץ לך לגשת למוסך שאתה סומך עליו ולשמוע חוות דעת מקצועית.

• תוכן חדש...