Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לרכוש סיאט איביזה 1600 ידני 2010 הבעיה היחידה שלי זה השוק של הרכב בעט מכירה.

כל מי שמתעסק אמר לי לרדת מזה כי יהיה לי קשה למכור אותו ועדיף ללכת על גולף 1400 TSI .

למומחים שבניכם תנו לי עצה

פורסם

אני באותה מידה יכול להמליץ לך על אלפא 159. הגולף נמצאת בסגמנט אחר ולא רלוונטית כאן.

האיביזה מאבדת מערכה כי השוק מוצף, ובנוסף היבואן יוצא במבצעים כל שני וחמישי, וכך המתעניינים ברכב הספציפי נוטים לכיוון חדש.

יש לך את התאומות כביכול של סיאט איביזה ואלו הסקודה פאביה, והפולו שאני באופן אישי מאוד ממליץ,

אם תפרט את צרכיך נוכל לייעץ לך טוב יותר.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

אז ככה התקציב עד 70 אלף אני רוצה אוטו ספורטיבי לא כבד, צריכת דלק ממוצעת , ובעיקר שיש לו שוק טוב.

היה לי שברולט אבאו וזה היה סיוט רציני למכור אותו

פורסם

האיביזה לא ספורטיבית. זריזה בגרסאות מסויימות אולי כן.

ספורטיביות קשוחות לדוגמא:

פיאט 500 אברת'

מגאן קופה 2.0

האם זה הכיוון או שאתה מחפש רק רכב זריז מהממוצע.

מה לגבי העדפה לגיר אוטו' או ידני?

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

אתה יכול בסכום שיש לך לקנות ליאון 1.8T שנת 2009-2010 . השוק שלהם הרבה יותר חזק מהאיביזה .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

כבר דובר פה לא פעם על העובדה שאי אפשר היום לדעת מה יהיה מצב השוק עוד איקס שנים. זה גם לא צריך לשמש שיקול כי רכב זאת הוצאה ולא השקעה ותמיד במכירה מפסידים. דווקא בדגמים יותר פופולארים, ההיגיון אומר שלמרות ההיצע, תהיה להם גם יותר דרישה במקביל אבל שוב, אי אפשר להמר על זה. תקנה את הרכב שאתה רוצה ורק תדאג שהוא לא יהיה בצבע בננה עם נקודות סגולות כי כאלה באמת קשה למכור. את כל השאר עוד לא שמעתי שמישהו לא הצליח למכור את הרכב שלו בפשרה כזאת או אחרת.

• תוכן חדש...