Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח למערכת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה ברור שהם מחייבים הגברה אבל לא הדגשתי את זה כי זה דבר שדי ברור שיש למתן או כל אחד אחר שמתקין מערכת. כל חברת ביטוח נומלית דורשת את זה בשביל הביטוח של האכב עצמו מגניבות

פורסם

אני לא חושב שהם יאמינו שמגבר כמו שלך שווה 2000 שקל אם תגיד את זה.

אבל יכול להיות שלא תהיה להם בעיה כי אתה פשוט תשלם להם יותר על הביטוח.

אתה אומר את זה כאילו אתה יודע שהרכב שלך הוא הרכב הבא שיפרצו אליו

פורסם

הם מבקשים את הדגמים של הרכיבים

ד''א

פעם שגנבו לי את הסאב והמגבר באתי לביטוח ואמרתי שגנבו לי באותו זמן היה לי ביטוח של 1200שקל על רדיו דיסק אז אמרתי שזה גם ניחשב לסטריאו לרכב שלחתי בפקס את התלונה של מישטרה ואת מיספר הדגמים של הרכיבים וקיבלתי רק 800 שקל כדי לקבל עוד 400 הייתי צריך לשילוח להם את הקבלות

אז אני חושב שתיקבל חצי סכום או פחות אם לא תביא את הקבלות...

פורסם

לפי מה שהבנתי מאדי אני הולך למתקין מוסמך(במקרה משהו שאני מכיר,אבל במקרה) הוא נותן הערכת מכיר של 10 למערכת של 7 (לא נגזים)

עכשיו אני שולח את זה לביטוח ומקבל פוליסה שעליה אני צריך רק לחתום לשלם אלפיה

והפוליסה בתוקף?

וכעבור חודשיים שלוש אני הולך למועדון בת"א מחנה בסימטה עזובה יוצא מהמועדון וראה את האוטו שלי חלון שבור ואין זכר למערכת שלי ש"נגנבה"

אני הולך למשטרה מקבל מהם אישור שהרכב נפרץ ואז פונה לחברת ביטוח שתעשה שמשות ותחזיר לי 10 על המערכת????????

אז מה זה כזה פשוט ???

אם כן למה אף אחד לא עושה את זה

ואם לא אז למה לא?

פורסם

מתן גם אני חקרתי תנושא הזה רבות, ולפי מה שהבנתי כל חברה לוקחת יחס שונה של מחיר לגבי כל ערך המערכת, אני חושב שיקחו לך בין 10%-20%. אם אתה רוצה מישהו שיעריך לך תמערכת אז תדבר איתי כי אני בזמנו גם הערכתי ולא עשיתי ביטוח, אז אם אתה רוצה תדבר איתי כי אתה גר קרוב אליי.

הכי טוב זה שתיתקשר לסוכן ביטוח שלך, לביטוח מקיף, לא לחובה, כי המקיף מבטח את זה, והוא יענה לך על הכל.

אשרי תמימי דרך ההולכים בתורת יהוה.

פורסם
לפי מה שהבנתי מאדי אני הולך למתקין מוסמך(במקרה משהו שאני מכיר,אבל במקרה) הוא נותן הערכת מכיר של 10 למערכת של 7 (לא נגזים)

עכשיו אני שולח את זה לביטוח ומקבל פוליסה שעליה אני צריך רק לחתום לשלם אלפיה

והפוליסה בתוקף?

וכעבור חודשיים שלוש אני הולך למועדון בת"א מחנה בסימטה עזובה יוצא מהמועדון וראה את האוטו שלי חלון שבור ואין זכר למערכת שלי ש"נגנבה"

אני הולך למשטרה מקבל מהם אישור שהרכב נפרץ ואז פונה לחברת ביטוח שתעשה שמשות ותחזיר לי 10 על המערכת????????

אז מה זה כזה פשוט ???

אם כן למה אף אחד לא עושה את זה

ואם לא אז למה לא?

כן זה בערך ככה כמו שאמרת, המשטרה נותנת לך תופס שאתה אמרת מה נגנב לך ,וכל מה שביטחת תקבל עליו תכסף, כמובן שבטח מורידים פה ושם סכום נכבד או סכום כל שהוא, ודרך אגב לגבי שאלתך למה כל אחד לא עושה את זה, אז תחשוב שכל שנה אתה אמור לחדש את הביטוח וכל שנה לשלם מחדש את מה שאתה צריך לשלם על הביטוח של המערכת וזה סכום די גדול אם יש לך מערכת טובה.

פורסם

פה מה שמעניין אותי !

אם אני יקבל את כול הכסף במידה ויגנבו

טוב אני אמור לראות יום שישי את אחותי שהיא עובדת במשרד של הביטוח שאני מבוטח בו

אז היא כבר תיתן לי את כול הפרטים המדוייקים !

פורסם

אגב, בזמנו שרציתי לבטח את המערכת שהיתה לי, התקשרתי ל-AIG ופשוט אמרו לי שהם לא מבטחים כלום פרט לרדיו דיסק.

לא רמקולים, לא סאב ולא מגברים.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם
אגב, בזמנו שרציתי לבטח את המערכת שהיתה לי, התקשרתי ל-AIG ופשוט אמרו לי שהם לא מבטחים כלום פרט לרדיו דיסק.

לא רמקולים, לא סאב ולא מגברים.

נכון, כי רק סוכן אישי יסכים לבטח יותר.

פורסם

מןת אין סיכוי שתקבל את כל הכסף יורידו לך פה ושם, כמו השתתפות עצמית כמובן

אבל בוא נגיד שלא יוריד לך סכום שלא יהיה שווה לבטח.

• תוכן חדש...