Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורות לדים לפנים האוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבת שלום.

ברשותי סיאט איביזה שנת 2011.

אני רוצה להחליף את הנורות של פנים הרכב ואת הנורה של הלוחית רישוי ללדים.

הזמנתי נורות T10 ונורת בננה אחת .

הנורות t10 לא התאימו לשום מקום ורק בנורת בננה עבדה.

מישהו יודע ויכול לעזור לי איזה נורות מתאימות לפנים הרכב?

פורסם

לפנים הרכב אני ממליץ על משהו כזה : http://www.ebay.com/itm/Bright-48-LED-SMD-1206-Interior-Room-Dome-Door-Auto-Car-Light-Lamp-Bulb-White-/190680228087?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item2c656d60f7&vxp=mtr

נותן אור מעולה ומתאים לכל סוגי החיבורים והגדלים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

נורות סלון הרכב הן לרוב נורות בננה, אתה רק צריך לברר את הגודל המדויק

לגבי נורות ללוחית רישוי\בגאז\אורות חניה...אצלי בפולו כל הנורות האלה הן נורות נעץ 5W5

ומכיוון שפולו ואיביזה הן אותה פלטפורמה אני מאמין שאצלך זה אותו הדבר.

ושים לב שאתה מזמין לדים התומכים בCANBUS (יכול להיות שזאת הסיבה למה הן לא עובדות לך)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה רבה בקשר ללינק, איך זה עובד? זה נראה לוח גדול.

ובאיביזה זה גם נורות נעץ, ואם הם לא תומכות קנבס אז זה בכלל לא פועל? או שזה פועל ומדליק נורה?

• תוכן חדש...