Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עדשה - ניקון 80-400.

dorsht
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בגלל זה משתמשים בשני גופים במקביל.

רק לרגע על מנת להיות מציאותי, יש לי שני גופים של ניקון בבית. דיגיטליים כמובן.

שניהם תומכים בעדשות ללא מנוע פוקוס מובנה.

אבל למה? זה לא נוח. זה טוב אולי באירועים או בחו"ל כשפתאום צריך לא לפספס פריים. בספוטינג מטוסים או צילום בעלי חיים זה לא נראה לי כמו רעיון מוצלח, מה גם שהגוף השני הוא ענתיקה אמיתית (D50)

במידה ואתה נעול על עדשת זום למה שלא תנסה את ה-50-500 או ה-150-500 של סיגמא?

שתיהן נמכרות במחיר די דומה ונותנות טווח גדול מאוד וגמיש בשבילך ויחסית אופטית לא רעות במידה ונפלת על עותק טוב.

כמו כן, אם אני לא טועה ארליך משכיר עדשות ככה שעם הוא קרוב לביתך תוכל לנסות להשכיר ממנו את העדשות על מנת לראות האם הן מתאימת לך.

אבדוק אותן.

ארליך עד כמה שידוע לי לא משכיר עדשות, אך יוגנד כן ולא מצאתי שם את העדשה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ע"פ האתר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...